piotrek888 pisze:Jarek jest, jak widać, w Polsce, czyli pewnie wieczór wyboczy i wyniki przedstawi on.
Gospodarzami wieczoru w TVN i TVN 24 będą Justyna Pochanke i Kamil Durczok. Prognozowane wyniki wyborów w specjalnym, wirtualnym studiu przedstawi Jarosław Kuźniar.
błagam ma ktoś video sprzed wieczoru wyborczego w tvn24 a dokładniej chodzi mi o rozmowę Marcina Żebrowskiego z Jarkiem Kuźniarem w wirtualnym studiu. Błagam wrzucie na forum
No Jarek, Jarek :brawa: Pniemy sie do gory, jeszcze cztery lata i bedzie prowadzic Fakty o 19.00
Na okres wakacji z ramówki TVN24 spada „Rozmowa Rymanowskiego”. W paśmie magazynu będzie nadawana „Rozmowa bardzo polityczna” prowadzona przez Andrzeja Morozowskiego.
Morozowski będzie prowadził swoje rozmowy do 23 lipca (potem dziennikarz uda się na urlop). W sierpniu format przejmie Jarosław Kuźniar.
Emisję przewidziano od poniedziałku do piątku o godzinie 21.15
Nie wiadomo, czy ktokolwiek go zastąpi. Przecież może rano prowadzić Poranek, później mieć kilka godzin przerwy i wrócić wieczorem na ten program. Skoro sezon urlopowy, to wszystkich będą maksymalnie eksploatować. A do niedawna był w podobnej sytuacji - musiał prowadzić Poranek, a później gnał do Krakowa na "Czas decyzji".
Camilo pisze:Nie wiadomo, czy ktokolwiek go zastąpi. Przecież może rano prowadzić Poranek, później mieć kilka godzin przerwy i wrócić wieczorem na ten program. Skoro sezon urlopowy, to wszystkich będą maksymalnie eksploatować. A do niedawna był w podobnej sytuacji - musiał prowadzić Poranek, a później gnał do Krakowa na "Czas decyzji".
Czas Decyzji prowadził jednokrotnie po środowej Debacie a wtedy Poranek prowadził Porada. Gospodarzem Czasu Decyzji jest Maciej Knapik.
TVN - programowo najlepsza
TVN24 - cała prawda całą dobę
W którymś wywiadzie mówił, że znudziła go fotografia krajobrazowa i bawi się teraz uwiecznianiem prozy życia. Być może jakaś Hiszpanka oglądająca mecz w pubie.
Jak robiłem sobie fotkę z Joanną K. to Jarek powiedział Asi, że ja później te zdjęcia sprzedaję w internecie i żeby lepiej uważała Ale na osłodę, tym, którym brakuje Jarka:
Gdybyś miała choć trochę poczucia humoru, to byś zrozumiała, że Jarek powiedział to w formie żartu, z ogromnym uśmiechem, wywołując salwę śmiechu w pewnej części newsroomu. To równy gość