Joasia okazała tez odrobinę litości zapowiadając pogodę na najbliższe dni:
Joasia: w środę 31 stopni, w czwartek 34 stopnie, w piątek cieplej. :hmm:

Moderator: Łukasz
Pazurki rzeczywiście krwisteepsztajnek pisze:A co to się stało, że Pani Joanna ma dziś , jak nigdy dotąd, czerwony manikiurek:rozglada:
A już myślałem, że się pochwale spostrzegawczosciaJacek-t pisze:Pazurki rzeczywiście krwiste![]()
Ten żółty jednak skuteczniejszy :cicho:Na tych dwóch nie działało nawet grożenie długopisikiem![]()
Na to bym specjalnie nie liczył, bo tak kolege poganiała, że biedak ledwo dał rade przemycić z kim zagra Ruch Chorzów :spiewa: To raczej efekt patriotyzmu lokalnego, z którego Joasia jest znanaCzyżby Joasia łapała kibicowskiego bakcyla:jupi:
No właśnie, jak przeczytałem, że jest w DnŻ a ja tego nie oglądam a mogę to temperatura odczuwalna wynosiła około 50 stopniChyba chodziło o weekendowe PzP![]()
To jak coś to dołączam się do tej uporczywości :spiewa: Ja nie mam pojęcia o co chodziło.. :uhh:Ale ja uporczywie będę się dopytywać, o co chodziło z tym tłumaczeniem Marcina Ż przed Joanną o którym mówiła Kasia W ?
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 23 gości