Jarosław Kuźniar
Moderator: Łukasz
-
- Nowicjusz
Re: Jarosław Kuźniar
A kiedy to zdjęcie było zrobione i gdzie????
-
- Fan Forum
- Kontakt:
23 kwietnia, siedziba ITIanula1980sz pisze:A kiedy to zdjęcie było zrobione i gdzie????
Oho...! Jarek tym razem aż do Portoryko się wybrał. 

-
- Zbanowany
Widac Jarek jest na biezaco z forum tvnfakty.pl bo w koncu zareagowal i podpisal nieszczesne zdjecie na swoim blogu

P.S.
Panie Jarku niech Pan trzyma dystans do takich kobiet bo cholera wie co dostanie Pan gratis :devil:

P.S.
Panie Jarku niech Pan trzyma dystans do takich kobiet bo cholera wie co dostanie Pan gratis :devil:
A wiadomo kiedy Pan Jarek wraca do Poranka?
Myślę, że niebawem, od 05.VII to trwa, ileż można urlopować... 

-
- Nowicjusz
tyle ile ma się urlopu! 

Jarek wraca na antene w poniedzałek zastapi Morozowskiego w wieczornej rozmowie.
TVN - programowo najlepsza
TVN24 - cała prawda całą dobę
TVN24 - cała prawda całą dobę
-
- Fan Forum
- Kontakt:
Jarek jest jutro w Poranku, o poranku 

-
- Nowicjusz
NOOO !!!!WRESZCIE WRACA NASZ PAN JARO JUTRO DO PRACY!!! HURAAAAA!!!!!!!!
:tanczy:

-
- Zbanowany
No dobra postawmy sprawe jasno. Jarek jest najlepszym prowadzącym Wstajesz i Wiesz. Bezapelacyjnie, pokazal to dzis rano.
Co wiecej jak wiemy ma poprowadzic "Rozmowe bardzo polityczna" w zastępstwie Morozowskiego. Biorac pod uwage, ze program sympatycznego Moroza juz (chociaz sa wakacaje) ma ogladalnosc wieksza od Rymanowskiego, az strach pomyśleć co bedzie jak w studiu siadzie Jaro. Smiem twierdzic ze Rymanowski juz nie bedzie mial gdzie wracac. Dane nie klamia
560 tys. widzów rozmów Andrzeja Morozowskiego w TVN 24
Ile bedzie miec Jarek? IMO 700 tys. na bide.
Co wiecej jak wiemy ma poprowadzic "Rozmowe bardzo polityczna" w zastępstwie Morozowskiego. Biorac pod uwage, ze program sympatycznego Moroza juz (chociaz sa wakacaje) ma ogladalnosc wieksza od Rymanowskiego, az strach pomyśleć co bedzie jak w studiu siadzie Jaro. Smiem twierdzic ze Rymanowski juz nie bedzie mial gdzie wracac. Dane nie klamia
560 tys. widzów rozmów Andrzeja Morozowskiego w TVN 24
Ile bedzie miec Jarek? IMO 700 tys. na bide.
Fajny wywiad z Panem Jarkiem http://matura.onet.pl/1620196,0,1,,artykuly.html 

Poranki w sierpniu bez Jarka. 

-
- Zbanowany

No dobra, bo jestem troche skonfundowany. Jak gosc ktory ma obecnie gaszcz wlosow na glowie, mogl byc łysy?Dowiedziałem się, że może w TVN24 coś będę mógł zdziałać. Chociaż kompletnie nie wiedziałem, jak wypadnę w telewizji. Byłem wtedy prawie łysy.
A dawno temu miałeś ponoć długie włosy.
Nie aż takie długie. Za to układałem sobie na głowie gejowską falę. Robiłem przedziałek w dwóch trzecich głowy, brałem w palce obleśny niebieski żel do włosów i zaczesywałem się do tyłu. To zastygało i wyglądało obrzydliwie. A potem dziwiłem się, że dziewczyny mnie nie chciały.
Czy Kuzniar ma recepte na plyn na porost wlosow? Czy po prostu chodzilo mu w przenosni o doswiadczenie w TV? Bo jesli tak, to przynajmniej w moich
stronach o kims kto ma nikle doswiadczenie mowi sie ze jest zielony, albo ze ma blade pojecie. A nie ze jest lysy. Niech mi ktos to wytlumaczy.
-
- Nowicjusz
może po prostu golił się na łyso, kiedy pracował w radiu, albo strzygł na zapałkę. może nawet dlatego zachował gąszcz włosów