Nawet na początku myślałem, ze się przeslyszalem. Zgadzam sie, ze wpadka może przydarzyć się każdemu, ale przecież to nie jest jakaś mała miejscowość, której nazwę trudno wymowic, tylko duże, znane miasto. Powinna myśleć, co mówi. Ale ostatecznie mogę wybaczyć ta wpadkę, bo generalnie wypadła bardzo dobrze jako prowadząca "Dzien po dniu" i chciałbym widzieć ja tam czesciej.
Wielka wpadka?!
Lekkie przejęzyczenie jak dla mnie. Robienie z tego filmu na youtube,pisanie o wielkiej wpadce to przesada! Ja bardzo lubie Dagmare i rzadko zdarzaja sie jej takie pomylki. Jesli lubisz ogladac przejezyczenia, to wlacz B. Grabarczyk w 'wydarzeniach', ona myli sie czesto.
Swoja drogą,ciekawe kiedy Daga wybiera sie na urlop ? Bo w koncu tyle czasu pracuje za siebie i Anie,ze ten urlop wpełni się jej należy
filipek24 pisze:Swoja drogą,ciekawe kiedy Daga wybiera sie na urlop ?
Wiemy u źródła, że w sierpniu. Nawet wiemy, że w Polsce
To teraz niech "źródło" poda gdzie dokładnie i kiedy, to na pewno fani będą w tym miejscu w tych dniach Ale może uda mi się ją poznać przy okazji wyjazdu do TVN w lipcu, koniecznie muszę mieć z nią zdjęcie
Ohh. To ciekawe jak poradzą sobie Panowie w "PiŚ" :mhm: W końcu będą pozbawieni Pań. A Dagmary będzie mi wtedy brakować
Bez dwóch zdań jak dla mnie najładniejsza polska dziennikarka. Fantastycznie prezentuje się na ekranie i nie ma co ukrywać, że aż miło się patrzy na programy prowadzone właśnie przez Dagmarę Kaczmarek. Ostatnio jest dość czesto wieczorami, wiec tym bardziej aż miło popatrzeć i poogladać TVN 24.