BEATA TADLA W DNIU NA ŻYWO !!!
Po wielu miesiącach, Beata pojawiła się w głównym paśmie TVN24 Jak przyznała, gdy z nią rozmawiałem, to jej ulubiony program. Przyznam, że to była dla mnie niespodzianka, gdy zobaczyłem ją w Dnż , ale to pozytywna niespodzianka
filipek24 pisze:BEATA TADLA W DNIU NA ŻYWO !!!
Po wielu miesiącach, Beata pojawiła się w głównym paśmie TVN24 Jak przyznała, gdy z nią rozmawiałem, to jej ulubiony program. Przyznam, że to była dla mnie niespodzianka, gdy zobaczyłem ją w Dnż , ale to pozytywna niespodzianka
Na przykład jak ktoś ogląda telewizję za pomocą tunera w komputerze to może spokojnie zrobić takie ujęcia za pomocą programu do oglądania telewizji.
a ja mam takie pytanie: czy oglądając tvn24 z ich strony internetowej wykupując abonament (tvn24 online) można w jakiś sposób nagrać na dysk interesujący mnie program.
kaśka:):) pisze:
a ja mam takie pytanie: czy oglądając tvn24 z ich strony internetowej wykupując abonament (tvn24 online) można w jakiś sposób nagrać na dysk interesujący mnie program.
Są różne programy komputerowe do nagrywania transmisji strumieniowych video z internetu. Sam nie próbowałem żadnego z nich do nagrywania TVN 24, ale tu jest link do artykułu który może być pomocny w wyjaśnieniu jak to zrobić:
Beata informuje o blokadach założonych na supersamochody szejków przed londyńskim Harrodsem: Koenigsegg CCXR rozwija prędkość 417 km/h...jak nie ma blokady :devil:.
A ma ktoś wideo z Beatą witającą się z widzami w "Dnż" ? Mam na myśli coś w stylu "Dzień na żywo w Piątek, Beata Tadla - witam Państwa ". Fajnie by było mieć to na komputerze, tak jak Beatę samodzielnie prowadzącą "Fakty"