Joanna Kryńska

Dyskusje na temat dziennikarzy, prowadzących i całego zespołu kanałów Grupy TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

epsztajnek
Fanatyk :)

Re: Joanna Kryńska

Post autor: epsztajnek »

epsztajnek pisze:Kolejny raz Joanna nie odpuszcza weekendowego "DnŻ" :rozglada:
Moje przejęzyczenie sprzed dwóch tygodni okazało się prorocze :tanczy:
Nie chce mi się w tej chwili grzebać w historii wątku, ale Joanna na żywo w weekend ostatni raz była .... ooooooooo...... bardzo dawno temu
No i wiemy już , dlaczego Joanna pokazywała się " w kratkę" w tym tygodniu: to dobry kolega Cholewiński :) spłacał z wyprzedzeniem Joasi dzisiejsze zastępstwo :lol2:
rex88
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: rex88 »

Oglądając teraz od stóp do głów odnoszę wrażenie, że nieco ciałka przybyło zupełnie jak u Beaty, chyba że to tylko złudzenie.
piotrek888
Fan Forum
Fan Forum
Kontakt:

Post autor: piotrek888 »

Redaktor Cholewiński ma urlop, więc Joanny będzie pewnie więcej na żywo :spiewa:
epsztajnek

rex88 pisze:Oglądając teraz od stóp do głów odnoszę wrażenie, że nieco ciałka przybyło zupełnie jak u Beaty, chyba że to tylko złudzenie.
Chyba złudzenie . Joanna nigdy nie była chudzinką ;) ( i bardzo dobrze :brawa: )
Jacek-t
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Jacek-t »

epsztajnek pisze:
epsztajnek pisze: No i wiemy już , dlaczego Joanna pokazywała się " w kratkę" w tym tygodniu: to dobry kolega Cholewiński :) spłacał z wyprzedzeniem Joasi dzisiejsze zastępstwo :lol2:
Wydaje mi się, że weekendowe DnŻ to prowadzi ostatnio głównie kolega Górlicki i to chyba jego zastępuje Joasia.
epsztajnek

Generalnie masz rację. Ale Górlicki dziś prowadził "Poranek". A w takiej sytuacji pierwszeństwo w prowadzeniu "DzŻ" miał Cholewiński :lol2:
Jacek-t
Stały bywalec
Stały bywalec

epsztajnek pisze:Generalnie masz rację. Ale Górlicki dziś prowadził "Poranek". A w takiej sytuacji pierwszeństwo w prowadzeniu "DzŻ" miał Cholewiński :lol2:
No cóż, ja przyzwyczajony do tego, że Joasia w weekendy nie pracuje i tak wszystko to przespałem :( .
epsztajnek

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
piotrek888
Fan Forum
Fan Forum
Kontakt:

Post autor: piotrek888 »

Do "Prosto z Polski" jeden krok. Joanna zawładnęła dziś anteną :D
Jacek-t
Stały bywalec
Stały bywalec

Co ciekawe kreacja w PzP ta sama co w DnŻ - ale program chyba nie był na żywo.
filipek24
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: filipek24 »

Przyznam szczerze, że Joasia mogłaby pojawiać się w weekendowym "Dnż" regularnie ;)
Tak jak kiedyś Brygida Grysiak. chyba zgodnie stwierdzimy, że Joasia wypadła dobrze (a nawet bardzo dobrze) w dzisiejszym "Dniu na żywo" ;)
Sprawiła, że całą sobotę przesiedziałem przed telewizorem i jakoś nie żałuję tego :)
Jedyna, nieoficjalna strona poświęcona dziennikarce TVN24 Dagmarze Kaczmarek - Szałkow :)
Szczegóły na http://www.dagmarakaczmarek.dbv.pl
Jacek-t
Stały bywalec
Stały bywalec

filipek24 pisze:Przyznam szczerze, że Joasia mogłaby pojawiać się w weekendowym "Dnż" regularnie ;)
Jak dla nas to pewnie, że by mogła tylko kiedy by biedaczka odpoczywała :mhm: . To ja już wole, żeby pojawiała się w tygodniu, bo wtedy w weekend może sobie wypocząć a my i tak oglądamy ją 7 dni w tygodniu, bo weekendowe wydania PzP zawsze zdąży nagrać w piątek :D .
RBB
Zbanowany
Zbanowany

Post autor: RBB »

Jacek-t pisze:
filipek24 pisze:Przyznam szczerze, że Joasia mogłaby pojawiać się w weekendowym "Dnż" regularnie ;)
Jak dla nas to pewnie, że by mogła tylko kiedy by biedaczka odpoczywała :mhm: . To ja już wole, żeby pojawiała się w tygodniu, bo wtedy w weekend może sobie wypocząć a my i tak oglądamy ją 7 dni w tygodniu, bo weekendowe wydania PzP zawsze zdąży nagrać w piątek :D .
To PzP (Prosto z Polski?) nie jest na żywo?
http://www.youtube.com/watch?v=F82af12lfoc <-- Mój własny film na konkurs w YouTube - Internet For Peace (byłem operatorem). Oglądajcie i oceniajcie :)
epsztajnek

I dziś znowu strój w "PzP" identyczny z "DnŻ".
Albo Joa, jak na rasową kobietę przystało, już w piątek zaplanowała , co ubierze w sobotę i niedzielę , albo....
wczorajsze i dzisiejsze "PzP" wyjątkowo "na żywo". W końcu wydania weekendowe to powtórka tematów, nic nie trzeba przygotowywać extra.
Tylko sobotnie i niedzielne, nagrywane jest w piątek.
RBB
Zbanowany
Zbanowany

Post autor: RBB »

epsztajnek pisze:I dziś znowu strój w "PzP" identyczny z "DnŻ".
Albo Joa, jak na rasową kobietę przystało, już w piątek zaplanowała , co ubierze w sobotę i niedzielę , albo....
wczorajsze i dzisiejsze "PzP" wyjątkowo "na żywo". W końcu wydania weekendowe to powtórka tematów, nic nie trzeba przygotowywać extra.
Tylko sobotnie i niedzielne, nagrywane jest w piątek.
Inne programy też tak mają?
http://www.youtube.com/watch?v=F82af12lfoc <-- Mój własny film na konkurs w YouTube - Internet For Peace (byłem operatorem). Oglądajcie i oceniajcie :)
ODPOWIEDZ