Jarosław Kuźniar
Moderator: Łukasz
Re: Jarosław Kuźniar
Pan Jarek prowadzi program ale cały czas słychać jakieś głosy, szumy itp. :stop: 

Ktoś musiał włączyć odsłuch w reżyserce lub w newsroomie i dlatego było słychać głosy.
Według mnie to najfajniejszy prezenter w Poranku 
Jest wyluzowany i miły.
Teraz niedawno chyba prowadził Bardzo Polityczną Rozmowę, ale bardziej nadaje się do Poranku.

Jest wyluzowany i miły.
Teraz niedawno chyba prowadził Bardzo Polityczną Rozmowę, ale bardziej nadaje się do Poranku.
http://www.youtube.com/watch?v=F82af12lfoc <-- Mój własny film na konkurs w YouTube - Internet For Peace (byłem operatorem). Oglądajcie i oceniajcie 

Trzecia prawda.wildjaga pisze:Znalezione w sieci http://demotywatory.pl/1937980/Brak-Kuz ... anku-TVN24
Sama prawda
Wieki się tu nie wypowiadałem, ale muszę stwierdzić, że dość tak ogarnia to wszystko JK w nowej odsłonie, politycznej odsłonie. Otrzaskanie porankowe z tymi naszymi 'wspaniałymi' politykami dużo daje. Inna sprawa, że politycy to są już tak medialne bestie, że wystarczy zagaić temat i można się "przebujać" do końca programu
W każdym razie jak dla mnie jest ok.

Joanna Kryńska -magical journalist Tvn24 !
-
- Nowicjusz
no ładniemaxxx pisze:Wieki się tu nie wypowiadałem, ale muszę stwierdzić, że dość tak ogarnia to wszystko JK w nowej odsłonie, politycznej odsłonie. Otrzaskanie porankowe z tymi naszymi 'wspaniałymi' politykami dużo daje. Inna sprawa, że politycy to są już tak medialne bestie, że wystarczy zagaić temat i można się "przebujać" do końca programu![]()

Niekonieczniebed4myhealth pisze:no ładniemaxxx pisze:Wieki się tu nie wypowiadałem, ale muszę stwierdzić, że dość tak ogarnia to wszystko JK w nowej odsłonie, politycznej odsłonie. Otrzaskanie porankowe z tymi naszymi 'wspaniałymi' politykami dużo daje. Inna sprawa, że politycy to są już tak medialne bestie, że wystarczy zagaić temat i można się "przebujać" do końca programu![]()
W każdym razie jak dla mnie jest ok.to uważasz, że Jarosław Kuźniar się "przebujowywuje" przez Rozmowę bardzo polityczną??

Nie zawsze tak jest, bo np wczoraj face to face z panem Kwaśniewskim rozmowa wymagała skupienia :spiewa:
No dobra, może trochę przeszarżowałem, akurat do Jarka K. nie trafiony to byl argument, choćby dlatego, że 5-godzinne bujanie się od 5:55 rano byłoby niemożliwościa. Amen. :spiewa:
Joanna Kryńska -magical journalist Tvn24 !
A co z porankami 

Może mi ktoś powiedzieć czy jutro będzie prowadził Poranek pan Kuźniar?
http://www.youtube.com/watch?v=F82af12lfoc <-- Mój własny film na konkurs w YouTube - Internet For Peace (byłem operatorem). Oglądajcie i oceniajcie 

Gdybyś troszkę poszukał i poczytał to byś wiedział, że Pan Jarek w sierpniu nie będzie prowadził Poranków. Jutro Piotr Jacoń
Jarosław Kuźniar w "Polsce i świecie" 

-
- Początkujący
Poproszę jakiegoś zapka 
EDIT:20:38 Już jest ;p Dzięki

EDIT:20:38 Już jest ;p Dzięki
5 lat na forum 
Na innym forum także @brk

Na innym forum także @brk