Kamila Biedrzycka

Dział poświęcony dziennikarzom i celebrytom, którzy nie są związani z TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

shortise
Początkujący
Początkujący

Re: Kamila Biedrzycka

Post autor: shortise »

Obrazek
Takie małe połączenie najfajniejszych zdjęć Kamili.
PS. Tego "zeza" już tak nie widać :)
5 lat na forum ;)

Na innym forum także @brk
piotrek888
Fan Forum
Fan Forum
Kontakt:

Post autor: piotrek888 »

Jarek: Nie jesteś zwykłym szaraczkiem, masz różową bluzeczkę, i jesteś Panią redaktor
Kamila: Daltonista, to nie jest różowy
Jarek: Zielony też nie

Po relacji Marta miała również wątpliwości :lol2:

Marta: Kamila, porozmawiajmy jak blondynka z blondynką, my tu wszyscy widzimy różowy
Kamila: To koralowy
Marta: Koralowy, ja mam perski błękit

:lol2:
sylwiagfan
Zbanowany
Zbanowany

Post autor: sylwiagfan »

Rowniez rozbawila mnie ta wymiana zdan. Na koniec Kamila podsumowala ze policzy sie z Marta za ta uwage. Na co Kuzniar spuentowal ze taka walka blondynek moze byc interesujaca.
A Kamila :brawa: - po prostu cymes, miod, palce lizac. Moze sybic wrzuci jakies capsy to bedzie sie mozna jescze podelektowac
Fabian
Bywalec
Bywalec
Kontakt:

Post autor: Fabian »

Też zrozumiałem "perski błękit" a kiedy to zgoogolwałem, sami zobaczcie co wyjdzie...
filipek24
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: filipek24 »

Fabian pisze:Też zrozumiałem "perski błękit" a kiedy to zgoogolwałem, sami zobaczcie co wyjdzie...

Zobaczyłem i chyba nie taki błękit miała na myśli Marta ;)
Ale tak to jest jak istnieją setki odmian jednego koloru ;)
Jedyna, nieoficjalna strona poświęcona dziennikarce TVN24 Dagmarze Kaczmarek - Szałkow :)
Szczegóły na http://www.dagmarakaczmarek.dbv.pl
epsztajnek
Fanatyk :)

Post autor: epsztajnek »

Dobrze by było, zwłaszcza dla Marty, gdyby obie panie zweryfikowały kolor w "bezpośredniej obserwacji" a nie przez kamerę. Faktycznie widać różowy, ale o odcieniu ocierającym się o koralowy ( mieszanka różowego i pomarańczowego ). Także biorąc pod uwagę możliwość zniekształcenia koloru przez transmisję może to być w rzeczywistości koralowy
Gdyby doszło do "damskiej bitwy na rwanie kudłów" :devil: biedna Marta byłaby na przegranej pozycji. :ech:

Obrazek
maxxx

Post autor: maxxx »

A tak w ogóle to widać red. Kamila gustuje w jaskrawości barw (vide dzisiejsza żabia kolorystyka :D )
Ale w końcu mamy lato. Jeszcze jedna uwaga-otóż błyszczy też jaskrawościa umysłu, niezależnie od pory roku! 8)
Joanna Kryńska -magical journalist Tvn24 !
Frazes
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada
Kontakt:

Post autor: Frazes »

A ma ktoś może zdjęcie Kamili w czarnych kaloszach z "Poranka TVN24" (nie pamiętam dokładnie kiedy to było, ale zdaje się tego, albo popszedniego dnia zmarła Katarzyna Sobczyk), bo BARDZO mi się jej strój wtedy podobał (czerwony żakiet, dżinsy i właśnie ujawnione w związku z pogodą tego dnia SUPER czarne kalosze :D !)??? :D

Z góry dzięki za dodanie jakiegoś zdjęcia :D .
Frazes
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada
Kontakt:

Post autor: Frazes »

Skoro nikt nie ma zdjęć Kamili w tych kaloszach, to ja dodaję kilka z dzisiejszych relacji, na temat wyruszenia piegrzymki warszawskiej do Częstochowy i sprzed Pałacu Prezydenckiego (Kamila była tam rano przed Sylwią Walendowską) :D .

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek
aen
Nowicjusz
Nowicjusz

Post autor: aen »

Pani redaktor jak zawsze ślicznie i te jej miny :D też czekam na te zdjęcia o których mowa we wcześniejszym poście chętnie je zobaczę
piotrek888
Fan Forum
Fan Forum
Kontakt:

Wczoraj Pani Kamila po 23:00 relacjonowała, wraz z Anną Seremak, to co działo się pod Pałacem, ale to właśnie Pani Kamila była najbardziej oblegana przez przybyłych przed Pałac. A to dzień dobry, a to każdy chce wystąpić w telewizji. Jak zwykle wyglądała cudownie :D
pixie
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: pixie »

piotrek888 pisze:Wczoraj Pani Kamila po 23:00 relacjonowała, wraz z Anną Seremak, to co działo się pod Pałacem, ale to właśnie Pani Kamila była najbardziej oblegana przez przybyłych przed Pałac. A to dzień dobry, a to każdy chce wystąpić w telewizji. Jak zwykle wyglądała cudownie :D
właśnie chciałam to napisać :) Ten ktoś w masce co stał za nią był dobry :lol2: :lol2:
filipek24
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: filipek24 »

Wczoraj w sejmie Kamila wyglądała pięknie ;)
Uwiecznił ktoś wczorajszą-sejmową Kamilę ?
Jedyna, nieoficjalna strona poświęcona dziennikarce TVN24 Dagmarze Kaczmarek - Szałkow :)
Szczegóły na http://www.dagmarakaczmarek.dbv.pl
bartosz
Początkujący
Początkujący

Post autor: bartosz »

Jestem fanem Agaty Adamek ale Kamila jest jednym z moich faworytów do prowadzenia autorskiego programy na TVN24.
Nie wiem czy zauważyliście, ale ona zadaje masę pytań w rytmie karabinu maszynowego i nawet Tuskowi się to ostatnio w koszarach nie spodobało.

Tak trzymać Pani Kamilo!
;-)
piotrek888
Fan Forum
Fan Forum
Kontakt:

bartosz pisze:Jestem fanem Agaty Adamek ale Kamila jest jednym z moich faworytów do prowadzenia autorskiego programy na TVN24.
Nie wiem czy zauważyliście, ale ona zadaje masę pytań w rytmie karabinu maszynowego i nawet Tuskowi się to ostatnio w koszarach nie spodobało.

Tak trzymać Pani Kamilo!
Ja to jestem pod wrażeniem słowotoku Pani Kamili! Ona mówi ciągiem, bez przerwy i zawsze na temat. Chapeau bas!
ODPOWIEDZ