Dorota Gardias
Moderator: Łukasz
Re: Dorota Gardias-Skóra
Odkąd poślubiła Konrada Skórę przedstawiała się podwójnym nazwiskiem. Trochę raziło mnie, że wbrew temu koleżeństwo przed kamerą nazywało ją wyłącznie panieńskim nazwiskiem. Dziś sama przedstawiła się jako Dorota Gardias.
-
- Fanatyk :)
Podwójnym nazwiskiem to zaczęła się przedstawiać, kiedy to na arenie politycznej zaistniała druga Dorota Gardias - szefowa związku pielęgniarek ( "białe miasteczko " )
Dysponuję dowodami w postaci nagrań
, że na początku swojej działalności w TVN Meteo , przedstawiała się jako DG, a była już wówczas mężatką.
Dysponuję dowodami w postaci nagrań

Dzięki za wyjaśnienie.
Swoją drogą, kundelki w międzyczasie coś tam podszczekiwały...

Warto wspomnieć, że Dorota miała swój debiut w "Dzień Dobry Wakacje!". 17 lipca prowadziła program z Marcinem Prokopem, zaś 24 z Bartkiem Węglarczykiem.
Liczą się tylko Fakty.
Dzisiaj w DnŻ Pani Dorota przedstawiła się dwoma nazwiskami.Dorota Gardias-Skóra
-
- Czasem tu wpada
- Kontakt:
Wrzucam "zrzuty" z "Gardiasową", które znalazłem w moich archiwach (jak jeszcze coś znajdę to też wrzucę oczywiście
)
.
Ja osobiście BARDZO żałuję, że Dorota ścięła włosy, bo O WIELE ładniej było jej w dłuższych
...

P. S. Jako bonus dodaję też filmik, miłego oglądania
.

Ja osobiście BARDZO żałuję, że Dorota ścięła włosy, bo O WIELE ładniej było jej w dłuższych

P. S. Jako bonus dodaję też filmik, miłego oglądania

To chyba dawno temu było?
http://www.youtube.com/watch?v=F82af12lfoc <-- Mój własny film na konkurs w YouTube - Internet For Peace (byłem operatorem). Oglądajcie i oceniajcie 

-
- Czasem tu wpada
- Kontakt:
Dokładnie już nie pamiętam kiedy to było, ale stawiam na 2008 rok
.

To może i ja coś wrzucę dla przypomnienia
Dorota, Poranek TVN24, 2007.08.09

http://www.sendspace.pl/file/266832ec56258266364c7a3

Dorota, Poranek TVN24, 2007.08.09

http://www.sendspace.pl/file/266832ec56258266364c7a3
-
- Fanatyk :)
:hahaha: pomyliłeś się o rok ( zajrzyj na 4 stronę )Frazes pisze:Dokładnie już nie pamiętam kiedy to było, ale stawiam na 2008 rok.
-
- Czasem tu wpada
- Kontakt:
Dzięki za przypomnienie (czasem pamięć ludzka zawodzi
)
. W ramach przeprosin za moją sklerozę dodaję kolejne "zrzuty" z "Gardiasową", znalezione w archiwach (sprawdziłem i mam pewność, że pochodzą z 5 stycznia 2008
)
.

-
- Czasem tu wpada
- Kontakt:
Acha, Dorota NAPRAWDĘ DUŻO LEPIEJ wyglądała w dłuższych włosach, niż teraz (oceńcie sami) ... Ciekawe kto ją namówił do ścięcia włosów, bo jeśli jej mąż, to chyba ma słaby wzrok, mimo, że jest pilotem (tak mi się o uszy obiło)...
Oceniam sam. W krótkich włosach wygląda dużo lepiej.