Dagmara Kaczmarek-Szałkow

Dyskusje na temat dziennikarzy, prowadzących i całego zespołu kanałów Grupy TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

pixie
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Re: Dagmara Kaczmarek

Post autor: pixie »

Fuxiasty pisze:
pixie pisze:M.Żebrowski zazwyczaj w zapowiedziach mówi o..sporcie ;)
À propos (taki zwrot w wątku Dagmary jest chyba na miejscu ;)) sportu, to osobiście bardzo odpowiada mi stosunek Dagmary do piłki nożnej. Łatwo można wyczuć, że nie lubi tej dyscypliny. Często mówi do panów od sportu "ale o piłce nożnej dziś nie będzie rozmawiać?" lub z rozczarowaniem "ehh, znowu o futbolu...". W serwisach sportowych w DpD także wyszukuje informacji o innych dziedzinach. Ja także nie toleruję utożsamiania ogółu sportu tylko z piłką nożną. :grozi:

Retoryczne pytanie Dagmary po porażce Lecha ze Spartą (4 sierpnia): "Nie mogli po prostu więcej trenować?" :D

DWS!
też to zauważyłam :)
ale mam to samo..ta dyscyplina jest mi obojętna i nawet trochę mnie to wkurza jak M. Żebrowski tak z tym ciągle wychodzi..ale i tak go b lubie ;d
filipek24
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: filipek24 »

Mi brakuje duetu Dagmara-Marcin. A zwłaszcza ich wypraw, wycieczek. Może po powrocie Anny Kalczyńskiej będzie po staremu.
Duet Dagmara-Marcin mogłem oglądać na okrągło ;)
Jedyna, nieoficjalna strona poświęcona dziennikarce TVN24 Dagmarze Kaczmarek - Szałkow :)
Szczegóły na http://www.dagmarakaczmarek.dbv.pl
Fan24
Nowicjusz
Nowicjusz

Post autor: Fan24 »

Pani Dagmara chyba na urlopie. Ciekawe, gdzie dokładnie spędza ten urlop :mhm:
filipek24
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Fan24 pisze:Pani Dagmara chyba na urlopie. Ciekawe, gdzie dokładnie spędza ten urlop :mhm:
Ja wiem, że gdzieś na południu Polski. A więc w moich stronach ;)
Swoją drogą, udało mi się napisać 1500 odpowiedź w wątku o Dagmarze i zacząć nową setkę ;)
Jedyna, nieoficjalna strona poświęcona dziennikarce TVN24 Dagmarze Kaczmarek - Szałkow :)
Fuxiasty
Początkujący
Początkujący

Post autor: Fuxiasty »

filipek24 pisze:Mi brakuje duetu Dagmara-Marcin. A zwłaszcza ich wypraw, wycieczek. Może po powrocie Anny Kalczyńskiej będzie po staremu.
To prawda, ich wyprawy w plener zawsze sympatycznie się oglądało.
Jednak nawet gdy razem prowadzą Polska i Świat, to program wiele zyskuje. Świetnie się rozumieją i potrafią współpracować. To ważne.
Fan24 pisze:Pani Dagmara chyba na urlopie.
Na pewno. Ostatni raz wystąpiła w czwartkowym PiŚ. Ciekawe, kiedy wróci... :mhm:
filipek24 pisze:Swoją drogą, udało mi się napisać 1500 odpowiedź w wątku o Dagmarze i zacząć nową setkę ;)
Godnie. :D
filipek24
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Fuxiasty pisze:
filipek24 pisze:Mi brakuje duetu Dagmara-Marcin. A zwłaszcza ich wypraw, wycieczek. Może po powrocie Anny Kalczyńskiej będzie po staremu.
To prawda, ich wyprawy w plener zawsze sympatycznie się oglądało.
Jednak nawet gdy razem prowadzą Polska i Świat, to program wiele zyskuje. Świetnie się rozumieją i potrafią współpracować. To ważne.

Pamiętam ich wspólny wywiad z Dodą i dzwonienie po warszawskich hotelach. Przy okazji po raz kolejny mieliśmy okazję przekonać się, jakie języki obce znają.

Cóż, nie ma Dagmary, to pocieszam się jej wyprawą do Wenecji i 10-minutowym materiałem, który jest na youtube ;)
Fuxiasty
Początkujący
Początkujący

filipek24 pisze: Pamiętam ich wspólny wywiad z Dodą i dzwonienie po warszawskich hotelach. Przy okazji po raz kolejny mieliśmy okazję przekonać się, jakie języki obce znają.
Dodatkowo warto przypomnieć materiały z pobytu na "Łódzkim Tygodniu Mody", próby wystartowania "Błękitnym 24" (niestety zakończonej fiaskiem :P) czy ze zwiedzania warszawskiego "Sheratona".
filipek24 pisze:Cóż, nie ma Dagmary, to pocieszam się jej wyprawą do Wenecji i 10-minutowym materiałem, który jest na youtube ;)
Dziś mija tydzień od ostatniego wystąpienia Dagmary na wizji.
Co do materiałów on-line z Dagusią, to polecam nagrania użytkownika haskel9 na chomikuj.pl. :)
pixie
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

musze obejrzeć wszystkie te materiały, od niedawna oglądam tvn24 i widzę, że mam dość spore zaległości.
filipek24
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Fuxiasty pisze:
filipek24 pisze: Pamiętam ich wspólny wywiad z Dodą i dzwonienie po warszawskich hotelach. Przy okazji po raz kolejny mieliśmy okazję przekonać się, jakie języki obce znają.
Dodatkowo warto przypomnieć materiały z pobytu na "Łódzkim Tygodniu Mody", próby wystartowania "Błękitnym 24" (niestety zakończonej fiaskiem :P) czy ze zwiedzania warszawskiego "Sheratona".
filipek24 pisze:Cóż, nie ma Dagmary, to pocieszam się jej wyprawą do Wenecji i 10-minutowym materiałem, który jest na youtube ;)
Dziś mija tydzień od ostatniego wystąpienia Dagmary na wizji.
Co do materiałów on-line z Dagusią, to polecam nagrania użytkownika haskel9 na chomikuj.pl. :)
Muszę ciągle dokupywać pakiety na chomikuj.pl bo filmików z Dagmarą pobrałem na prawdę masę ;)
Wystartowanie błękitnym oglądałem wiele razy i za każdym razem, gdy oglądam ten film, to wierzę, że błękitny odpali i wzniesie się w przestrzeń powietrzną :lol2:
Fuxiasty
Początkujący
Początkujący

Dagmara już 10. dzień na urlopie... Mam nadzieję, że chociaż wypocznie przez ten czas i nabierze sił na kolejne miesiące pracy. ;)
pixie
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Dziś (chyba) przed Kropką nad i, Dagmara poprowadzi program.. mało słyszałam, bo z sąsiedniego pokoju ;(
Chyba polska i świat..
Fuxiasty
Początkujący
Początkujący

pixie pisze:Dziś (chyba) przed Kropką nad i, Dagmara poprowadzi program.. mało słyszałam, bo z sąsiedniego pokoju ;(
Chyba polska i świat..
I co, był wczoraj program prowadzony przez Dagmarę?
Niestety nie miałem możliwości oglądać TVN24 o tej porze. Wiem za to, że "Dzień po Dniu" prowadził Krzysztof Gólicki.
filipek24
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Fuxiasty pisze:
pixie pisze:Dziś (chyba) przed Kropką nad i, Dagmara poprowadzi program.. mało słyszałam, bo z sąsiedniego pokoju ;(
Chyba polska i świat..
I co, był wczoraj program prowadzony przez Dagmarę?
Niestety nie miałem możliwości oglądać TVN24 o tej porze. Wiem za to, że "Dzień po Dniu" prowadził Krzysztof Gólicki.
We wczorajszym 'PiS' byl tylko Łukasz Grass. Dagmara jak widać nadal urlopuje :)
pixie
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

właśnie..musiałam się przesłyszeć. A ja sie już nastawiałam, ze Dagmara wróciła :(
Fuxiasty
Początkujący
Początkujący

pixie pisze:właśnie..musiałam się przesłyszeć.
Może dotyczyło to innego dnia - po prostu podali datę powrotu Dagmary z urlopu. :mhm:
pixie pisze:A ja sie już nastawiałam, ze Dagmara wróciła :(
Najwyraźniej będziemy musieli uzbroić się jeszcze w cierpliwość. Czuję (a może mam tylko złudną nadzieję), że w ten weekend Dagmara pojawi się na wizji. :D
ODPOWIEDZ