Magda Sakowska
Moderator: Łukasz
-
- Nowicjusz
Re: Magda Sakowska
Wczoraj Pani Magda Prowadziła swój program z przed Pałacu Prezydenckiego.
Emocje jakie towarzyszyły rozmowom P.Magdy z jej Gośćmi zmusiły mnie do łez i refleksji!!!
Wielkiej klasy to kobieta z niepowtarzalnym stylem, jeje rozmowy są wyjątkowo poruszające...
Emocje jakie towarzyszyły rozmowom P.Magdy z jej Gośćmi zmusiły mnie do łez i refleksji!!!
Wielkiej klasy to kobieta z niepowtarzalnym stylem, jeje rozmowy są wyjątkowo poruszające...
-
- Fan Forum
- Kontakt:
Dziś to właśnie Magda Sakowska z ramienia Polsat News zada pytania dla B.Komorowskiego i J.Kaczyńskiego w debacie o 20:00. 

-
- Początkujący
Ciekawe - debate o 20:00-stej będą prowadziły trzy kobiety ! 

i gdzie tu parytet? 

-
- Początkujący
Magda to już teraz bardzo poważna dziennikarka, nie to co kiedyś w TVN24.
Ostatnio gościła chociażby jako komentatorka w TOK FM. Jutro ma natomiast z Gugałą i jeszcze paroma innymi osobami współprowadzić wieczór wyborczy. Miejmy nadzieję, że wyjdzie to lepiej niż ostatnim razem. :rozglada: Fragmenty mają być na Polsacie otwartym.

-
- Fan Forum
- Kontakt:
Magda, to już inna osobowość, w TVN24 była nijaka, może to dlatego, że stacja w nią nie inwestowała i nie dawała szans rozwoju. W Polsacie rozkwitła, dobrze się ją ogląda, nie nudzi, zadaje dobre pytania. Same plusy, choć w TVN bywało różnie. Teraz prawdziwa Pani redaktor.
-
- Fan Forum
- Kontakt:
Re:
Właśnie też miałem to napisać. W środku jest jeszcze Olga Owczarek i Dominika Długosz. Panie opowiadają o kulisach pracy w Sejmie.Camilo pisze:Widziałem dziś w kiosku, że Magda pojawiła się na okładce gazety z programem telewizyjnym. Cena to 90gr, więc może ktoś odżałuje.
-
- Fan Forum
- Kontakt:
Re:
Zauważyłem, że jest w piątkowym dodatku do gazety lokalnej. Wrzucę wieczorem skan.Camilo pisze:Cena to 90gr, więc może ktoś odżałuje.
-
- Fan Forum
- Kontakt:
-
- Fan Forum
- Kontakt:
Dziś urodziny Pani Magdy, wszystkiego dobrego :tanczy:
Przyłączam się do życzeń - 100 latpiotrek888 pisze:Dziś urodziny Pani Magdy, wszystkiego dobrego :tanczy:

http://www.youtube.com/watch?v=F82af12lfoc <-- Mój własny film na konkurs w YouTube - Internet For Peace (byłem operatorem). Oglądajcie i oceniajcie 

Co do Pani Magdy : Wyszło na to, że okazała się być diamentem. Szkoda tylko, że to PN ją doszlifował. Co do prowadzonych przez Panią Magdę programów - nie mam zastrzeżeń. Uważam nawet, że w dniu ogłoszenia wyników drugiej tury lepiej prowadziła program sprzed pałacu od Pani Gawryluk, u której każdy każdego przekrzykiwał.
Również składam życzenia. Nie tylko za pośrednictwem forum, ale napiszę :
Życzę by nadal mogła spełniać się zawodowo, życzę Jej siły i wytrwania do dalszej pracy w mediach i spełnienia marzeń
Również składam życzenia. Nie tylko za pośrednictwem forum, ale napiszę :
Życzę by nadal mogła spełniać się zawodowo, życzę Jej siły i wytrwania do dalszej pracy w mediach i spełnienia marzeń

Jedyna, nieoficjalna strona poświęcona dziennikarce TVN24 Dagmarze Kaczmarek - Szałkow
Szczegóły na http://www.dagmarakaczmarek.dbv.pl

Szczegóły na http://www.dagmarakaczmarek.dbv.pl
-
- Początkujący
Tak , tak Wszystkiego Najlepszego :brawa:RBB pisze:Życzę by nadal mogła spełniać się zawodowo, życzę Jej siły i wytrwania do dalszej pracy w mediach i spełnienia marzeń