Filmy | TVN | TVN7 | TVN Fabuła | Metro
Moderator: Łukasz
-
- Początkujący
Re: Filmy w TVN
filmy są w prawdziwym 3D, gazeta wyszła w poniedziałek, i będzie dostępna do 22 sierpnia
5 lat na forum 
Na innym forum także @brk

Na innym forum także @brk
Tak dużo filmów animowanych w superkinie nie było chyba nigdy (Shrek,Shrek 2, Shrek Trzeci, Madagaskar, Tupot małych stóp, Film o pszczołach, Kung Fu Panda). Możliwe, że TVN chce bardziej konkurować w tym czasie z Polsatem, który wiosną prawie co tydzień emitował filmy animowane, które miały całkiem niezłą oglądalność.
We wrześniu między innymi: Batman: Początek, Shrek, Krzyk, Miss Agent, Miss Agent 2, Mroczna dzielnica, Ocean strachu, Ocean strachu 2, Oszukać przeznaczenie, Poranek kojota, Pocig strachu, Śmiertelna gorączka, Scooby Doo, Zebra z klasą, Torque: Jazda na krawędzi, Tożsamość Bourne'a, Tylko mnie kochaj, Walentynki, Węże w samolocie,
Premiery: Jestem legendą, Lot 93, Posłańcy, Krzysztof (Prawdziwe historie)
Wrzesień filmowo dosyć słaby.
-
- Bywalec
jesli mogę wiedziec, to skad to wiesz? podobnie jak z TM-ZM??Adrian ;P pisze:We wrześniu między innymi: Batman: Początek, Shrek, Krzyk, Miss Agent, Miss Agent 2, Mroczna dzielnica, Ocean strachu, Ocean strachu 2, Oszukać przeznaczenie, Poranek kojota, Pocig strachu, Śmiertelna gorączka, Scooby Doo, Zebra z klasą, Torque: Jazda na krawędzi, Tożsamość Bourne'a, Tylko mnie kochaj, Walentynki, Węże w samolocie,
tvn - latem programowo najgorsza!
A ja myślę, że dobrze zrobili, że lepsze filmy zostawili na październik i listopad - te miesiące to miesiące najlepsze dla telewizji i wtedy jest największa walka o widza. A we wrześniu jeszcze ładna pogoda 

Październik 2010 w TVN:
Premiery: 10000 lat przed naszą erą, Beowulf, Boogeyman II, Cisza, Imperium wilków, Iron Man, Kung Fu Panda, Nie wszystko złoto, co się świeci, Ochroniarz amator, Po prostu walcz, Projekt Monster,
Inne: Constantine, Człowiek pies, Droga bez powrotu, Łowcy umysłów, Madagaskar, Norbit, Od kołyski aż po grób, Shrek II, Smętarz dla zwierzaków, Sposób na teściową, W 80 dni dookoła świata, W jak wendeta, Wytańczyć marzenia, Za szybcy, za wściekli, Zróbmy sobie wnuka,
Premiery: 10000 lat przed naszą erą, Beowulf, Boogeyman II, Cisza, Imperium wilków, Iron Man, Kung Fu Panda, Nie wszystko złoto, co się świeci, Ochroniarz amator, Po prostu walcz, Projekt Monster,
Inne: Constantine, Człowiek pies, Droga bez powrotu, Łowcy umysłów, Madagaskar, Norbit, Od kołyski aż po grób, Shrek II, Smętarz dla zwierzaków, Sposób na teściową, W 80 dni dookoła świata, W jak wendeta, Wytańczyć marzenia, Za szybcy, za wściekli, Zróbmy sobie wnuka,
ehhh, większość już była ;l
ehhh, większość już była ;l
Takie pytanie - przypatrzył się ktoś może, czy TVN przed piątkowym filmem pokazuje jeszcze czołówkę Superkina? Bo dzisiaj jej nie widziałem i nie wiem czy to jednorazowy brak czy TVN całkiem zrezygnował z emisji czołówki.
-
- Bywalec
Emituje, emituje. W ubiegłm tygodniu byłar_r16 pisze:Takie pytanie - przypatrzył się ktoś może, czy TVN przed piątkowym filmem pokazuje jeszcze czołówkę Superkina? Bo dzisiaj jej nie widziałem i nie wiem czy to jednorazowy brak czy TVN całkiem zrezygnował z emisji czołówki.

tvn - latem programowo najgorsza!
Wie ktoś może czy TVN wyemituje w tym roku "Scared Shrekless", czyli specjalne wydanie "Shreka", który w USA zostanie puszczony w święto dziękczynienia w NBC? "Pada Shrek" TVN wyemitował miesiąc po premierze (25 grudnia 2007)
W NBC będzie w Halloween. Myślę, że jeśli w ogóle, to tvn puści ten film najwcześniej za rok w październiku/listopadzie, bo głupotą byłoby emitowanie w święta filmu o Halloween.lukis pisze:specjalne wydanie "Shreka", który w USA zostanie puszczony w święto dziękczynienia w NBC

Pierwszy film z cyklu "Prawdziwe historie" Krzysztof obejrzało 2.207.502 widzów
http://www.wirtualnemedia.pl/artykul/me ... ily-widzow

http://www.wirtualnemedia.pl/artykul/me ... ily-widzow
Oglądałam.. Naprawdę mnie wciągnął :O straszna historia
nawet nie zdawałam sb z tego sprawy.
wie ktoś może czy bd powtórka? Bo niestety nie oglądałam od początku.

wie ktoś może czy bd powtórka? Bo niestety nie oglądałam od początku.