Jesienna Rewolucja w Faktach
Moderator: Łukasz
Re: Jesienna Rewolucja w Faktach
Mam nadzieję, że będzie profesjonalnie 

-
- Bywalec
Co?? Raczej lśniłkertoip pisze:Wirtualne studio TVN jest do kitu. Ale przynajmniej stol zawsze bedzie slinil

tvn - latem programowo najgorsza!
A skąd wiesz jak wygląda studio wirtualne Faktów TVN ? :/ Przecież dopiero bedzie od września !
Raczej od grudnia.adik1148 pisze:A skąd wiesz jak wygląda studio wirtualne Faktów TVN ? :/ Przecież dopiero bedzie od września !
Dopiero ? Była mowa o wrześniu :/Greg Haus pisze:Raczej od grudnia.adik1148 pisze:A skąd wiesz jak wygląda studio wirtualne Faktów TVN ? :/ Przecież dopiero bedzie od września !
-
- Bywalec
Nie wiadomo kiedy. PR tvnu podaje że od grudnia, natomiast osoby bliżej powiązane z Faktami - od września... Oby prawdziwym scenariuszem okazał sie jednak ten drugi 

Była mowa o jesieni 2009 też...adik1148 pisze:Dopiero ? Była mowa o wrześniu :/Greg Haus pisze:Raczej od grudnia.adik1148 pisze:A skąd wiesz jak wygląda studio wirtualne Faktów TVN ? :/ Przecież dopiero bedzie od września !
-
- Bywalec
No i co z tego? Co to ma do rzeczy?Greg Haus pisze: Była mowa o jesieni 2009 też...
To, że ta 'rewolucje' jest już przekładana od dawien, dawna i nie zdziwi mnie termin zimowy,zamiast września. To z tego! To to ma do rzeczy!
-
- Bywalec
Chłopcze, spokojnieGreg Haus pisze:To, że ta 'rewolucje' jest już przekładana od dawien, dawna i nie zdziwi mnie termin zimowy,zamiast września. To z tego! To to ma do rzeczy!

Co do Faktów... byłoby bardzo miło gdybyśmy zobaczyli je w nowym świetle już we wrześniu. Niestety, ale jest jakoś za cicho (sam zast. dyr. prog. TVN nie wypowiada sie dokładnie na ten temat...)
Czy to cisza przed burzą? Niewiem, OBY!
Niż 1 września, prędzej obstawiałbym 3 października
P.S. "Jestem niesłychanie spokojny człowiek!" =]
P.S. "Jestem niesłychanie spokojny człowiek!" =]
-
- Początkujący
No może i rewolucja z tym studiem,ale nie wróżę im nic dobrego jak nie poprawią się w sposobie prowadzenia Faktów i tyle!!!Litości Panowie,litości!!
A co jest złego w prowadzeniu faktów?
-
- Bywalec
Dziś Fakty wyjazdowe. Jak myślicie, jest to "przypadek"? Przypominam - jutro 1 września...
-
- Czasem tu wpada
- Kontakt:
To nie przypadek. To rocznica podpisania porozumień sierpniowych. Wiadomości też są wyjazdowe.mojpierwszyraz pisze:Dziś Fakty wyjazdowe. Jak myślicie, jest to "przypadek"? Przypominam - jutro 1 września...