Dagmara prowadziła serwis informacyjny o 18:00. Fryzura nieco inna niż wczoraj - bez grzywki, choć także korzystna.
Warto dodać, że wystąpiła w czerwonej marynarce, która kiedyś była kultowa w tym wątku.
Przypuszczam, że podobnie jak w czwartek, pojawi się ponadto w 'PiŚ' i 'DpD'. Czekamy.
Przełączając kanały TV trafiłem dziś całkowicie przypadkowo na powtórkę weekendowego wydania "Rytmu miasta" , w którym Dagmara - warszawianka , opowiadała o ulubionych miejscach w stolicy. Zdradziła , że obecnie mieszka w Wilanowie i do pracy ma 3 minuty ( jeśli trafi na "zieloną falę" ) , a do szkoły chodziła na Saską Kępę.
Kolejny pracowity dzień Dagmary. Prowadziła już serwis informacyjny o 18:00, a szykuje się pewnie także 'PiŚ' i 'DpD'.
Dziś występuje w chyba mojej ulubionej fryzurze - wyjątkowo pięknie jej w rozpuszczonych włosach i tej grzywce.
Wczoraj miła sytuacja w Szkle kontaktowym - panowie (Tomek Sianecki i Artur Andrus) nie mogli zdecydować się, kto zapowie występ Dagmary. Po prostu obaj chcieli to zrobić.
Dziś podczas Dnia po Dniu operator przy zapowiadaniu pogody postanowił pożonglować bliskimi ujęciami m.inn. Dagmary.
Jeśli ktoś ma capsy to śmiało, fani na pewno beda ucieszeni i uradowani.
A tak poza tym, to Dagmara kręciła nosem na Lancie :spiewa: Chyba nie jest wielbicielka włoskiej motoryzacji :nie:
Reszta wiadomo- DWS
Oglądam kolejny raz DpD z Dagmarą i mam takie drobne spostrzeżenie.
Otóż kiedy "Kryńka" kończy PzP, zawsze starannie składa kartki z konspektem programu i delikatnie odkłada na pulpit.
Natomiast w przypadku Dagmary konspekt zawsze robi "sruuuu" w powietrzu i rozpędem ląduje na stole przy wyjściu ze studia.
epsztajnek pisze:glądam kolejny raz DpD z Dagmarą i mam takie drobne spostrzeżenie.Otóż kiedy "Kryńka" kończy PzP, zawsze starannie składa kartki z konspektem programu i delikatnie odkłada na pulpit.Natomiast w przypadku Dagmary konspekt zawsze robi "sruuuu" w powietrzu i rozpędem ląduje na stole przy wyjściu ze studia.
Tak , ja , też to zauważyłem , ale wracając do :
epsztajnek pisze:Natomiast w przypadku Dagmary konspekt zawsze robi "sruuuu" w powietrzu i rozpędem ląduje na stole przy wyjściu ze studia.
Ale jest w tym coś takiego ( czego nie umiem wytłumaczyć ) , co mnie się osobiście podoba !
filipek24 pisze:a na zakonczenie dnia końcówka szkła i 'dpd'
Otóż to. Bardzo lubię dialogi Dagmary z panami prowadzącymi Szkło.
Nie wiem jak wy, ale ja uwielbiam "styl" prowadzenia rozmów przez Dagmarę pod koniec 'DpD'. Spotkałem się z opiniami, że Dagmara wchodzi w słowo swoim rozmówcom i nagminnie im przerywa. Nie uważam tak i sądzę, że te wtrącenia dodają Dagusi uroku. Nawet, gdy popełni jakiś błąd lub wpadkę, to wychodzi z tego zgrabnie.
A tak jeszcze wracając do tych fruwających kartek :spiewa:
Mianowicie wczoraj na sam koniec DPD Daga wdała się w konwersacje z panem od biznesu wyraźnie sugerując, że u Niej na stanowisku pracy panuje idealny porządek Dotyczyło to o ile się nie mylę podanej informacji jakoby azjatyccy pracodawcy karali pracowników za nie porządek. I tak zupełnie przy okazji dała nam małego pstyczka w nos