Nie 31 , a 31 sierpnia jest konferencja ! To oficjalnie Czyli to już jutro , video na plejadzie będzie można obejrzeć z niej ! Już się nie mogę doczekać
adik1148 pisze:Nie 31 , a 31 sierpnia jest konferencja ! To oficjalnie Czyli to już jutro , video na plejadzie będzie można obejrzeć z niej ! Już się nie mogę doczekać
adik1148 pisze:Nie 31 , a 31 sierpnia jest konferencja ! To oficjalnie Czyli to już jutro , video na plejadzie będzie można obejrzeć z niej ! Już się nie mogę doczekać
No Ci przecież mówię że nie 31, tylko 31 jest ta konferencja, no...
1. Bokser zawodowy Andrzej Gołota i Magdalena Soszyńska - Michno
2. Aktorka Maria Niklińska i Tomasz Barański
3. Model Paweł Staliński i Izabela Janachowska
4. Była Minister Pracy i Polityki Społecznej, Anna Kalata i Krzysztof Hulboj
5. Aktor Andrzej Deskur i Katarzyna Krupa
6. Wielokrotna mistrzyni świata w skoku o tyczce Monika Pyrek i Robert Rowiński
7. Aktor Maciej Jachowski i Janja Lesar
8. Modelka Agnieszka Jaskółka i Rafal Maserak
9. Aktor Marcin Kwaśny i Nina Tyrka
10. Psycholog, Superniania TVN Dorota Zawadzka i Cezary Olszewski
11. Aktor Andrzej Młynarczyk i Blanka Winiarska
12. Aktorka serialowa, reporterka TVN Warszawa Patrycja Kazadi i Łukasz Czarnecki
13. Lekkoatleta, czterokrotny mistrz olimpijski Robert Korzeniowski i Anna Głogowska
14. Wokalistka Edyta Górniak i Jan Kliment.
Na plejadzie napisali, że będzie aż 14 odcinków, a to by chyba oznaczało, że w 1 odcinku tańczą wszyscy, a w 2 dopiero ktoś odpada. Jednak program kończy się już o 21:55. Ze strony ticketonline też wynika, że jest 13 odcinków.
Na stronie tvn.pl można oglądać transmisję z konferencji Tańca z gwiazdami!
Ja oglądałem, ale nie całą. Skończyło się jakieś 10 minut temu. Janachowska powiedziała, że w 1 odcinku panie tanczą wspólną Salsę - konkursowo tylko panowie.
Na onet.tv są już występy gwiazd na konferencji tzg i muszę przyznać , że w tej edycji lepiej będą tańczyć chłopaki , bo mają dryg. oglądam tzh od 2 edycji także trochę się tam znam. Edzia też niczego sobie zatańczyła , ale te wszystkie występy to tylko 30 sekund z ich prawdziwego występu , także czekam na niedziele o 20.00
Też już dziś widziałem kilka razy najnowszy spot TzG. Czyżby zmienili logo i grafikę? hmmm? Wygląda to ciekawie... to chyba pierwsza tak duża zmiana grafiki od 12 edycji
lukis pisze:Też już dziś widziałem kilka razy najnowszy spot TzG. Czyżby zmienili logo i grafikę? hmmm? Wygląda to ciekawie... to chyba pierwsza tak duża zmiana grafiki od 12 edycji
Też to zauważyłem Fajnie , że oprawa się zmieniła Na razie z filmików wnioskuje , iż najlepiej tańczyć Będą : Andrzej Młynarczyk , Edyta Górniak i Patrycja Kazadi