PS. Dobrze, że wypieprzyli Jagielskiego, bo był po prostu okropny.
Moderator: Łukasz
Ja Jole Pienskowską i Roberta odsunął bym od programu (Jola mogłaby np. prowadzic nowy rpogram popoludniowy) a Magda i Andrzej i Dorota i Marcin mogliby prowadzic na zmianę wydania pon/pt. Sobota i niedziela - Kinga i... marzy mi się ponownie Marcin Mellerpiotrek888 pisze:W "Zapraszamy do Trójki" jest doby, ale po jego występie w DD Wakacje, to marnie to widzę. Ale czas pokaże.
Widziałem, widziałem... pozostaje tylko czekaćmatik pisze:przed chwilą w DDWakacje można było zobaczyć kawałek nowej czołówki DDTVN. Każda para będzie mieć oddzielną czołówkę jak dotychczas, lecz nie będą to zdjęcia tylko całkowicie ruchoma, np. jak Magdę Mołek Malują, lub jak trzyma budzik z godz.8.30 bo tak będzie. Zapowiedzieli również zupełnie nową scenografię
Zgadzam się ! I do tego jeszcze lepsze tematy i większe gwiazdy ! Podoba mi się DDTVN po liftingu !mojpierwszyraz pisze:I jakie wrażenia po premierze DDTVN? Dla mnie - fantastyczne studio
-świetnie połozona kuchnia, fajnie wygląda przeglad prasy
-super scena - bardzo fajny pomysł
-piękne podłogi i słupy
-bardzo fajny pomysł ułożenia kamieni i białych cegieł na ścianach...
Świetna czołówka, fajne prowadzenie, i na dodatek fantastyczne i dynamiczne kadrowania w studio. Sposób zagospodarowania studia sprawia, że wydaje się ono większych rozmiarów...
Ogólnie - +5 i to nawet więcej
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości