[TVN] Dzień Dobry TVN / Dzień Dobry Wakacje

Miejsce na dyskusje związane z TVN Warner Bros. Discovery; dział poświęcony obecnym i archiwalnym audycjom.

Moderator: Łukasz

Camilo
Guru
Guru

Post autor: Camilo »

"DD wakacje" jeszcze nigdy nie miałem okazji oglądać, ale Kantereita kojarzę trochę z popołudniowej audycji "Zapraszamy do Trójki" i sądzę, że facet się sprawdzi. Głos ma fajny, pod kopułką równo, obyty w rozmowach z ludźmi. Powinno być OK. :D
PS. Dobrze, że wypieprzyli Jagielskiego, bo był po prostu okropny.
piotrek888
Fan Forum
Fan Forum
Kontakt:

Re: Dzień Dobry TVN

Post autor: piotrek888 »

W "Zapraszamy do Trójki" jest doby, ale po jego występie w DD Wakacje, to marnie to widzę. Ale czas pokaże.
mojpierwszyraz
Bywalec
Bywalec

Post autor: mojpierwszyraz »

piotrek888 pisze:W "Zapraszamy do Trójki" jest doby, ale po jego występie w DD Wakacje, to marnie to widzę. Ale czas pokaże.
Ja Jole Pienskowską i Roberta odsunął bym od programu (Jola mogłaby np. prowadzic nowy rpogram popoludniowy) a Magda i Andrzej i Dorota i Marcin mogliby prowadzic na zmianę wydania pon/pt. Sobota i niedziela - Kinga i... marzy mi się ponownie Marcin Meller ;) Swietnie prowadził ten program...
tvn - latem programowo najgorsza!
matik
Przyjaciel TVNFakty.pl
Przyjaciel TVNFakty.pl

Post autor: matik »

przed chwilą w DDWakacje można było zobaczyć kawałek nowej czołówki DDTVN. Każda para będzie mieć oddzielną czołówkę jak dotychczas, lecz nie będą to zdjęcia tylko całkowicie ruchoma, np. jak Magdę Mołek Malują, lub jak trzyma budzik z godz.8.30 bo tak będzie. Zapowiedzieli również zupełnie nową scenografię
mojpierwszyraz
Bywalec
Bywalec

matik pisze:przed chwilą w DDWakacje można było zobaczyć kawałek nowej czołówki DDTVN. Każda para będzie mieć oddzielną czołówkę jak dotychczas, lecz nie będą to zdjęcia tylko całkowicie ruchoma, np. jak Magdę Mołek Malują, lub jak trzyma budzik z godz.8.30 bo tak będzie. Zapowiedzieli również zupełnie nową scenografię
Widziałem, widziałem... pozostaje tylko czekać ;)
mojpierwszyraz
Bywalec
Bywalec

Czyli oficjalnie mówiąc, sezon startuje w sobotę o 8:30? :D
W końcu te męczarnie się skończą ;)
r_r16
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: r_r16 »

http://www.youtube.com/watch?v=avOJFuGG ... r_embedded
Jedna z nowych czołówek Dzień Dobry TVN. Moim zdaniem bardzo fajna aczkolwiek przydałyby się jakieś elementy graficzne przez cały czas trwania czołówki, a nie tylko pod koniec - choćby te latające kółka.

PS. Poprawka - kółka są obecne przez cały czas trwania czołówki, ale są mało widoczne więc nie zauważyłem ich za pierwszym razem. :P
matik
Przyjaciel TVNFakty.pl
Przyjaciel TVNFakty.pl

Post autor: matik »

Czołówka piękna, ale będą musieli co każdą porę roku zmieniać, w szczególności zimą
mojpierwszyraz
Bywalec
Bywalec

I jakie wrażenia po premierze DDTVN? Dla mnie - fantastyczne studio
-świetnie połozona kuchnia, fajnie wygląda przeglad prasy
-super scena - bardzo fajny pomysł
-piękne podłogi i słupy
-bardzo fajny pomysł ułożenia kamieni i białych cegieł na ścianach...

Świetna czołówka, fajne prowadzenie, i na dodatek fantastyczne i dynamiczne kadrowania w studio. Sposób zagospodarowania studia sprawia, że wydaje się ono większych rozmiarów...
Ogólnie - +5 i to nawet więcej ;)
adik1148
Bywalec
Bywalec

Post autor: adik1148 »

mojpierwszyraz pisze:I jakie wrażenia po premierze DDTVN? Dla mnie - fantastyczne studio
-świetnie połozona kuchnia, fajnie wygląda przeglad prasy
-super scena - bardzo fajny pomysł
-piękne podłogi i słupy
-bardzo fajny pomysł ułożenia kamieni i białych cegieł na ścianach...

Świetna czołówka, fajne prowadzenie, i na dodatek fantastyczne i dynamiczne kadrowania w studio. Sposób zagospodarowania studia sprawia, że wydaje się ono większych rozmiarów...
Ogólnie - +5 i to nawet więcej ;)
Zgadzam się ! I do tego jeszcze lepsze tematy i większe gwiazdy ! Podoba mi się DDTVN po liftingu !
Frazes
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada
Kontakt:

Post autor: Frazes »

Mi się też ta nowa czołówka podobała i mam nadzieję, że faktycznie wersja zimowa też będzie :D .

Nowe studio też jest jakieś takie bardziej przytulne, niż wcześniej, a co do zmian kadrowych wśród prowadzących (ja się dowiedziałem, że Wojtkowi Jagielskiemu podziękowali kiedy go zobaczyłem w tym tygodniu w "Pytaniu Na Śniadanie" :D ), to ja podtrzymuję, że do ekipy powinna dołączyć Aga Cegielska (W KOŃCU nie musiałaby stać na zimnie dziewięć pięter niżej :D - prezentację pogody też powinni właśnie zmienić, żeby w 20 stopniowe mrozy nie wystawiać na nie ludzi, dobre byłoby w takich warunkach łączenie ze studiem "Meteo", podobne do łączenia z "Faktami", bo wtedy np. możnaby do prognozy dodawać różne ciekawostki i materiały filmowe :D ) w duecie choćby z Tomaszem Zubilewiczem (takie "gościnne" występy ekipy "Meteo" :D ), albo Jarkiem Kuźniarem (żeby się wykazał nie tylko w "TVN24" :D ) !

Boję się jednak, że dadzą "Gardiasową", bo jej zwłaszcza po "TZG" chyba pogoda już nie wystarcza, a "Cegiełce" na sławie nie zależy i BARDZO DOBRZE (to mi się w niej właśnie też podoba, tzn., że jest skromna :D !) :D !
Camilo
Guru
Guru

Post autor: Camilo »

Kantereit dzisiaj zadebiutował. Trzeba przyznać, że jest OK. Nie odziedziczył po Jagielskim dwóch cech - opowiadania tanich żarcików i przerywania gościom. :D Trochę jest jeszcze drętwy, ale może się dotrze. Generalnie jest już w programie lekki powiew świeżości, a to najważniejsze. :D

PS. Żakowski jest chyba jeszcze na wakacjach, bo przegląd prasy robił Wróbel.
lee
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: lee »

Nareszcie powróciło Dzień Dobry TVN,a zniknęła Gardiasowa i Dzień Dobry Wakacje :lol: I wrócił stary poziom,bo już bałam sie,że trzeba będzie przestać ogladać DDTVN.Ostatnie odcinki Dzień Dobry Wakacje bardzo mnie zdołowały,tego już nie dało sie oglądać.Na szczęście DDTVN ma nowe studio,nowe czołówki<całkiem fajne> i wrócili porządni prowadzący.O nowym prowadzącym niestety nie mogę sie wypowiedzieć,ponieważ z powodu obowiązków w tygodniu nie oglądam DDTVN,jedynie w weekendy.Ciekaw mnie jaka miałaby być formuła tego popołudniowego show i kto miał ,by go poprowadzić??
~
Bywalec
Bywalec
Kontakt:

Post autor: ~ »

Dzisiaj znalazłem chwilę czasu, aby zobaczyć nowe DDTVN. Przełączam, a tam występ Madoxa. :stop: Wytrzymałem może 30 sekund. Nie mogłem tego słuchać. Dlaczego TVN lansuje takie coś? Żadnego talentu to to nie ma, ale w telewizji musi być, bo wygląda jak ... no wygląda jak wygląda, nie będę nikogo obrażał.
Zdecydowanie wolę oglądać poranki w TVN24.
Marcin
Przyjaciel TVNFakty.pl
Przyjaciel TVNFakty.pl

Post autor: Marcin »

Ja też musiałem "to" przełączyć. :hyh:
ODPOWIEDZ