Joanna Kryńska

Dyskusje na temat dziennikarzy, prowadzących i całego zespołu kanałów Grupy TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

epsztajnek
Fanatyk :)

Re: Joanna Kryńska

Post autor: epsztajnek »

piotrek888 pisze:A prawdziwa Joasia dziś w Dniu na żywo ;)
Czasami być lepiej tego nieświadomym.
Przynajmniej zaliczyłem długi, niedzielny spacer dla zdrowotności, a tak bym gnuśniał przed TV :devil:
epsztajnek pisze:Joa dobiła dobrego targu :D za dwa poranki, dzień ( a może i więcej ) wolnego
Przeceniłem Joannę :( Jak widać żadnego targu nie było :>
A swoją drogą, jak zobaczyłem @piotrze twój wpis, to po przejrzeniu poniższych wątków , miałem nadzieję ujrzeć zdjęcie Joanny w balowej sukni :(
piotrek888
Fan Forum
Fan Forum
Kontakt:

Post autor: piotrek888 »

Chyba Joanny nie było, ale na zdjęciach z premiery książki Beaty Tadli można było Joasię zobaczyć.
epsztajnek

Tak sobie słucham serwisu.... :shock: Pani redaktor , pani jest przecież kierowcą - jeżeli wskutek kolizji drogowej następuje śmierć człowieka, to jak można mówić o "stłuczce" :?:
piotrek888
Fan Forum
Fan Forum
Kontakt:

epsztajnek pisze:Tak sobie słucham serwisu.... :shock: Pani redaktor , pani jest przecież kierowcą
Ja tam Pani redaktor za kierownicą nie widziałem :rozglada: :lol2:
Jacek-t
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Jacek-t »

piotrek888 pisze:
epsztajnek pisze:Tak sobie słucham serwisu.... :shock: Pani redaktor , pani jest przecież kierowcą
Ja tam Pani redaktor za kierownicą nie widziałem :rozglada: :lol2:
Ja też nie, za to pamiętam jak kiedyś w Poranku na pytanie Porady czy jest dobrym kierowcą, odpowiedziała skromnie, że nie jej to oceniać ale wydaje jej się że tak :D .

Dzisiaj Joasia informując o zdobyciu przez Maję Włoszczowską mistrzostwa świata powiedziała, że pokonała na mecie "Rosyjkę Kalantievą". Wprawdzie zawahała się czy to aby poprawna forma ale ostatecznie uznała że tak i powtórzyła ją jeszcze raz :spiewa: :lol2: No cóż, niedziela nie sprzyja koncentracji.

ObrazekObrazek

P.S. Joasia staje się coraz bardziej nieprzewidywalna jeśli chodzi o terminy pojawiania się na ekranie :hmm: .
piotrek888
Fan Forum
Fan Forum
Kontakt:

Fragment Joasi obok Piotra Marciniaka

Obrazek
maxxx

Post autor: maxxx »

Niby taka leniwa niedziela a w wątku tyle się dzieje :lol2: Ale wkońcu powód jest szczególny :lol2: Ale po kolei :
Jacek-t pisze:Pani nazywa się Maria Casado
Widzicie Joasia tylko zobaczyła co tu się dzieje w wątku i odrazu postanowiła się pojawić, tak na wszelki wypadek :grozi: :lol2:
epsztajnek pisze:@piotrze twój wpis, to po przejrzeniu poniższych wątków , miałem nadzieję ujrzeć zdjęcie Joanny w balowej sukni
Ja miałem to samo :spiewa:
W zamian za to mamy Jacykowa i kawałek Joasi :D
Jacek-t pisze:No cóż, niedziela nie sprzyja koncentracji
A ja tam Krynie pochwale!! A za rozmowę z politologami tuż po 16! 8) Pani Redaktor bardzo sprawnie i oczywiście z wielkim wdziękiem naprowadzała rozmówców na komentarz do interesujących kwestii. Podoba mi się to, że nie ogranicza się jedynie do suchego pytania i czekania na byle jak najdłuższy wywód gościa, ale wtrąca się, ale jakoś tak umiejętnie i kulturalnie, że nikt nie protestuje. :lol2: Jednym słowem widać w Niej nadal polityczna żyłkę. 8)
A tak poza tym to miała dzisiaj redakcyjnych gości: Katarzyne Kowalska i Pawła Łukasika. :aniol:
Kończąc tak z lekka żartobliwe, jedyny minus to taki, że nawet w niedzielę człowiek musiał słuchac o Kaczyńskim i polityce, a nie tak miało być. :nie: Ale oby więcej takich "rozczarowań" :tanczy:

Ale za to niedziela była dla NAS! :jupi:
Joanna Kryńska -magical journalist Tvn24 !
piotrek888
Fan Forum
Fan Forum
Kontakt:

Wypchała z wizji nawet Publiczną TV ;)
Jacek-t
Stały bywalec
Stały bywalec

piotrek888 pisze:Wypchała z wizji nawet Publiczną TV ;)
Według programu Publiczna TV ma być o 18.15. Ciekawe czy jednorazowo, czy to stała nowa pora?
maxxx

A tak jeszcze mi się coś przypomniało. Wczoraj tak pod koniec Poranka wydawało mi się na 99%, że w tle była Joasia. Praktycznie byłem pewien, że się pojawi a tu był Michał Cholewiński. Nie chciałem się wygłupiać i o tym już wczoraj pisać, ale po dzisiejszym coraz bardziej skłaniam się do jasności mojego wzroku :lol2:
piotrek888
Fan Forum
Fan Forum
Kontakt:

Wiecie, jedni poszli bal, drudzy śluby, a ktoś musi być na posterunku. :lol2:
Sobek19925
Początkujący
Początkujący

Post autor: Sobek19925 »

Jacek-t pisze:Pani nazywa się Maria Casado i jest dziennikarką TVE. Przy odpowiednim uczesaniu i sugestywnej kreacji, można dopatrzyć się pewnego podobieństwa:
Tak to María Casado , jest prezenterką Telediario w stacji TVE .
Jacek-t pisze:Przy odpowiednim uczesaniu i sugestywnej kreacji, można dopatrzyć się pewnego podobieństwa:
Jacek-t pisze:W innych przypadkach już raczej mniej:
Oczywiście , że tym przypadkach nie podobna bo to stare zdjęcia !
Jacek-t pisze:Oryginał jest oczywiście bezkonkurencyjny :
Zależy jak dla kogo i jaki oryginał jest bezkonkurencyjny ? 8)
maxxx

Dzis mieliśmy coś w stylu "nie lubię poniedziałku" :lol2: Oczywiście wszystko usprawiedliwiamy, prawda ? :lol2:
epsztajnek

Jacek-t pisze:Joasia staje się coraz bardziej nieprzewidywalna jeśli chodzi o terminy pojawiania się na ekranie :hmm: .
Oj, prawda ci to, prawda :rozglada:
maxxx pisze:Dzis mieliśmy coś w stylu "nie lubię poniedziałku" :lol2: Oczywiście wszystko usprawiedliwiamy, prawda ? :lol2:
Oczywiście dzisiaj wszystko usprawiedliwiamy :D
Jacek-t
Stały bywalec
Stały bywalec

Dzisiaj Beata Tadla chciała namówić Joasię do śpiewanej zapowiedzi PzP (to pod wpływem tanecznych popisów Jacka Pałasińskiego :lol2: ). Niestety bezskutecznie.

Obrazek

Co prawda Joasia powiedziała "dzisiaj może nie" więc być może jest nadzieja na przyszłość :roll: :spiewa: .
ODPOWIEDZ