[TVN] Usta, usta
Moderator: Łukasz
Re: "Usta, usta" (serial na podstawie "Cold Feet")
Oglądalność niestety maleje z odcinka na odcinek. Jeżeli serial utrzyma taką tendencję według mnie po raz kolejny będzie trzeba zmienić porę emisji. Moim zdaniem w przyszłym sezonie 3 seria powinna być w niedzielę po Tańcu z gwiazdami, wtedy wyniki byłyby zadowalające.
Nie dziwię się. Świetny serial, więc Polakom się nie podoba. Możliwe, że z powodu Muchy oglądalność maleje. Kto takie beztalencie bierze do serialu, gdzie grają sami uzdolnieni aktorzy?
Ekhm...dlaczego mój post został usunięty? 
Od moderatora: Ujawniłeś szczegóły zakończenia fabuły, bez ostrzeżenia. Nie każdy widz oglądający serial chce wiedzieć jak się skończy. Twój post spotkał się na forum ze sporym oburzeniem.

Od moderatora: Ujawniłeś szczegóły zakończenia fabuły, bez ostrzeżenia. Nie każdy widz oglądający serial chce wiedzieć jak się skończy. Twój post spotkał się na forum ze sporym oburzeniem.
-
- Bywalec
Przepraszam że pytam Szanowne Ciało Moderatorskie, ale kto się oburzył się ujawnieniem dalszej fabuły?? Ja?mfdtv4 pisze:Ekhm...dlaczego mój post został usunięty?

tvn - latem programowo najgorsza!
Oglądalność serialu spada i nic tego spadku nie zatrzyma. Najlepiej 3 serię dać w niedziele w południe (12-15) i na tym serial zakończyć.
Niestety, pojawienie się Muchy nie wpłynęło chyba dobrze na oglądalność, przynajmniej u mnielukis pisze:Oglądalność serialu spada .

po raz drugi nie zrobisz juz pierwszego wrazenia
-
- Bywalec
Myślę że powinni spróbować na wiosnę jeszcze porę po TzG... A serial fantastyczny. Najlepszy w historii dosłownielukis pisze:Oglądalność serialu spada i nic tego spadku nie zatrzyma. Najlepiej 3 serię dać w niedziele w południe (12-15) i na tym serial zakończyć.

Słuchajcie oglądałam odcinek usta usta seria II 10 odcinek w nim jedt jak iza wylatuje do pracy do Nowego Yorku i definitywnie rozstaje sie z Piotrkiem. Uwielbiam ten serial i mam pytanie, bo wiem ze to jest adaptacja Cold feet- jesli ktos to oglądał to dajcie znać co bedzie dalej bo uschnę z ciekawości:(((((
-
- Bywalec
Adam i Julia biorą dom na kredyt, dziecko z domu dziecka. Julia ginie w wypadku samochodowym. Ostatni odcinek jest zakonczeniem serialu - pogrzebem Julii. I dopiero po tym kapnąłem się dlaczego serial nazwano Usta usta a nie Jabłko adama - ten drugi tytuł nic nie wnosi. Pierwszy wyjaśnia dosłownie wszystko...Katesa pisze:Słuchajcie oglądałam odcinek usta usta seria II 10 odcinek w nim jedt jak iza wylatuje do pracy do Nowego Yorku i definitywnie rozstaje sie z Piotrkiem. Uwielbiam ten serial i mam pytanie, bo wiem ze to jest adaptacja Cold feet- jesli ktos to oglądał to dajcie znać co bedzie dalej bo uschnę z ciekawości:(((((
A teraz - ban

PS. Usta usta III - napewno wiosną w TVN!!

Dzięki, a wiesz co jeszcze bedzie? Z kim bedzie Adam?Co z Piotrkiem-ja go uwielbiam jako aktora ale tu ma role strasznie tragiczna!!
-
- Bywalec
Adam będzie sam. w ostatnim odcinku pogrzeb także...Katesa pisze:Dzięki, a wiesz co jeszcze bedzie? Z kim bedzie Adam?Co z Piotrkiem-ja go uwielbiam jako aktora ale tu ma role strasznie tragiczna!!
I z tego co wiem to sezon wiosenny będzie sezonem ostatnim. Ale mogę się mylić...
super, bardzo Ci dziękuje za info.
pozdrawiam
pozdrawiam
To smutne, że Julka umrze, szczególnie kiedy z Adamem będą mieli już dziecko.
Oglądając ostatni odcinek płakałam razem z Piotrkiem, kiedy Iza odlatywała. Szczerze miałam nadzieję, że rozmyśli się i wróci.
A miało być tak pięknie, Iza miała być z Piotrkiem, mieli mieć drugie dziecko i przynajmniej kolejna para miała być znów szczęśliwa
Oglądając ostatni odcinek płakałam razem z Piotrkiem, kiedy Iza odlatywała. Szczerze miałam nadzieję, że rozmyśli się i wróci.
A miało być tak pięknie, Iza miała być z Piotrkiem, mieli mieć drugie dziecko i przynajmniej kolejna para miała być znów szczęśliwa

Drugi sezon chyba jednak był lepszy od pierwszego, mimo że serial poszedł już zdecydowanie w stronę komedii obyczajowej.
Ciekawie też rozwineli rolę Krzysztofa i Agnieszki, którzy w pierwszej serii byli zdecydowanie najgorsi, niestety w drugą stronę poszły Iza i Julia, które często bywały irytujące.
Ciekawie też rozwineli rolę Krzysztofa i Agnieszki, którzy w pierwszej serii byli zdecydowanie najgorsi, niestety w drugą stronę poszły Iza i Julia, które często bywały irytujące.
-
- Bywalec
Ja tam serialowi nie mam NIC do zarzucenia...Stilic pisze:Drugi sezon chyba jednak był lepszy od pierwszego, mimo że serial poszedł już zdecydowanie w stronę komedii obyczajowej.