Marcin Żebrowski
Moderator: Łukasz
-
- Początkujący
- Kontakt:
Re: Marcin Żebrowski
Każdy kto oglądał dziś TVN24 wie o wypadku autokaru w Niemczech. Pan Marcin zachował się bardzo nieprofesjonalnie! Myli nazwę miejscowości zamiast Złocieniec mówi Zieleniec, głupkowato się śmiejąc. Bardzo niegrzecznie!
http://www.zycie-a-wiara.blog.onet.pl zapraszam ;-)
Niestety oglądałam tylko końcówkę..śmiał się? Naprawde!?;Olukasz2331 pisze:Każdy kto oglądał dziś TVN24 wie o wypadku autokaru w Niemczech. Pan Marcin zachował się bardzo nieprofesjonalnie! Myli nazwę miejscowości zamiast Złocieniec mówi Zieleniec, głupkowato się śmiejąc. Bardzo niegrzecznie!
Nie przesadzajmy. Nie śmiał się. Po prostu nie mógł wymówić słowa Zieleniec i udało mu się to dopiero za trzecim razem. Czyli można powiedzieć, że zaliczył podwójne przejęzyczenie, co miało prawo wywołać lekki uśmiech na jego twarzy, ale przesadą jest stwierdzenie, że się śmiał.
Generalnie, muszę przyznać, że bardzo dobrze sprawdza się w sytuacjach krytycznych. Wypadł dużo lepiej od K. Górlickiego. Ma spokojny i opanowany głos, co w takich chwilach ma duże znaczenie.
Generalnie, muszę przyznać, że bardzo dobrze sprawdza się w sytuacjach krytycznych. Wypadł dużo lepiej od K. Górlickiego. Ma spokojny i opanowany głos, co w takich chwilach ma duże znaczenie.
A mi sie i tak najbardziej podobalo jak powiedzial kiedys 'hokejarze' , zamiast 'hokeisci' 

ahh, wszystko jasne. Sama tak się zachowuje jak coś pomyle, nawet jak nie jest mi do śmiechu.bartek09 pisze:Nie przesadzajmy. Nie śmiał się. Po prostu nie mógł wymówić słowa Zieleniec i udało mu się to dopiero za trzecim razem. Czyli można powiedzieć, że zaliczył podwójne przejęzyczenie, co miało prawo wywołać lekki uśmiech na jego twarzy, ale przesadą jest stwierdzenie, że się śmiał.
-
- Początkujący
- Kontakt:
Ja uważam, że to mało profesjonalne, mógł pomyśleć, że po drugiej stronie są ludzi, którzy czekają na wiadomości (chodzi oczywiście o najbliższych!). Po za tym sprawdza się dobrze.
http://www.zycie-a-wiara.blog.onet.pl zapraszam ;-)
no..w sumie to masz racje. Ale potem przed szkłem kontaktowym .. jakoś też kilka razy się pomylił. Nie wiem, może jakiś zdenerwowany był tego dnia ?lukasz2331 pisze:Ja uważam, że to mało profesjonalne, mógł pomyśleć, że po drugiej stronie są ludzi, którzy czekają na wiadomości (chodzi oczywiście o najbliższych!). Po za tym sprawdza się dobrze.
a propos dwuznaku 'Ch', jak w przypadku Chin, p. Żebrowski powinien poczytac troche o fonologii jezyka polskiego, a dopiero potem sie czepiac 

-
- Fan Forum
- Kontakt:
Marcin był dziś gościem Poranka, opowiadał o meczu, w którym zagra 9 października.
Czyli niestety sprawdziły się moje przypuszczenia co do błędu TVN24 - wczoraj na bocznym pasku widniało Michał Żebrowski...piotrek888 pisze:Marcin był dziś gościem Poranka
A tak swoją drogą, to ciekawie zapowiada się mecz Politycy - Gwiazdy TVN.

ale z tego co widziałem,to Michał Żebrowski był w poranku, więc pomyłki chyba nie było, co najwyżej nie wypisali Marcina .Fuxiasty pisze:Czyli niestety sprawdziły się moje przypuszczenia co do błędu TVN24 - wczoraj na bocznym pasku widniało Michał Żebrowski...piotrek888 pisze:Marcin był dziś gościem Poranka
Jedyna, nieoficjalna strona poświęcona dziennikarce TVN24 Dagmarze Kaczmarek - Szałkow
Szczegóły na http://www.dagmarakaczmarek.dbv.pl

Szczegóły na http://www.dagmarakaczmarek.dbv.pl
Jeśli tak było faktycznie, to w porządku - przepraszam.filipek24 pisze:ale z tego co widziałem,to Michał Żebrowski był w poranku, więc pomyłki chyba nie było, co najwyżej nie wypisali Marcina .Fuxiasty pisze:Czyli niestety sprawdziły się moje przypuszczenia co do błędu TVN24 - wczoraj na bocznym pasku widniało Michał Żebrowski...piotrek888 pisze:Marcin był dziś gościem Poranka
Pamiętam jednak, że kiedyś wystąpił już taki błąd na bocznej belce TVN24.
Marcin też zargra!? ;O
Mecz będzie pokazywany w tv?
Mecz będzie pokazywany w tv?
-
- Początkujący
Meczu jeszcze nie było.
Będzie na żywo w TVN (9 października 2010, 17:00)
Będzie na żywo w TVN (9 października 2010, 17:00)
5 lat na forum 
Na innym forum także @brk

Na innym forum także @brk
-
- Fan Forum
- Kontakt:
:hahaha: podkład dźwiękowy do rozmowy Dagmary z Sabiną - niech ktoś wrzuci