Magdalena Kaliniak
Moderator: Łukasz
Re: Magdalena Kaliniak
W TVP też są urlopy, a nikt z TVP Info nie zostaje "na chwilę" prowadzącym Wiadomości, czy Panoramy.
Chociaż akurat Magdalena Kaliniak powinna prowadzić "Wydarzenia" nie na chwilę, ale na stałe.
Chociaż akurat Magdalena Kaliniak powinna prowadzić "Wydarzenia" nie na chwilę, ale na stałe.
-
- Początkujący
To masz problem bo ja TVP Info nie oglądam !Marcin pisze:W TVP też są urlopy, a nikt z TVP Info nie zostaje "na chwilę"
Magda prowadziła już kiedys przez dluzszy czas Wydarzenia o 18.50. Moim zdaniem nie potrzebnie do pooludniowych Wydarzen Dali Pana Macieja Stroińskiego.Marcin pisze:W TVP też są urlopy, a nikt z TVP Info nie zostaje "na chwilę" prowadzącym Wiadomości, czy Panoramy.
TVN - programowo najlepsza
TVN24 - cała prawda całą dobę
?Sobek19925 pisze:To masz problem bo ja TVP Info nie oglądam !Marcin pisze:W TVP też są urlopy, a nikt z TVP Info nie zostaje "na chwilę"
Też nie wiem jak jest teraz w TVP, no ale w TVN24 z tego co widzę to wszyscy prowadzący są "na chwilę".Marcin pisze:W TVP też są urlopy, a nikt z TVP Info nie zostaje "na chwilę" prowadzącym Wiadomości, czy Panoramy.
Jeżeli chodzi o Magdę, to wydaje mi się, że ona sama zrezygnowała z "Wydarzeń", bo od paru miesięcy w Polsat News widywałem ją tylko w weekendy. Wyglądało to tak, jakby się za studia wzięła.
-
- Fan Forum
- Kontakt:
Magda pojawia się też często w tygodniu. O 21:00 przed wakacjami prowadziła "Główne wydanie informacji".
Napisałem pytanie do polsatu Panią MAgdalnę Kaliniak i odpwiedzieli mi, że prowadzi Wydarzenia tymczasowo w zastęptwie w okresie urlopowym a pytnie chodziło o główne wydanie o 18.50 w weekendy.
-
- Początkujący
A to wielka szkoda , zresztą tak i tak myślałem , że ona tylko na zastępstwo 

Oj, chyba wcale nie tak często, bo przeważnie natykam się na Kaczmarskiego lub Stroińskiego, ewentualnie jeszcze na Słysz. A raczej niemożliwe jest, by za każdym razem, gdy nie oglądam, pojawiała się Magda.piotrek888 pisze:Magda pojawia się też często w tygodniu. O 21:00 przed wakacjami prowadziła "Główne wydanie informacji".
Kto nie może spać ten wie, że obecnie Magda pojawia się raczej w paśmie wieczornym, kończąc prace tuż po połnocy.
Ale w "Wydarzeniach" raz na czas występuje, głownie w popołudniowych, a szkoda. :?

Ale w "Wydarzeniach" raz na czas występuje, głownie w popołudniowych, a szkoda. :?
Joanna Kryńska -magical journalist Tvn24 !
-
- Początkujący
Tak ,a może zastąpi Dorotę Gawryluk , w Wydarzeniach , gdy ta pójdzie na urlop macierzyński .
Magda znowu jest krakowską reporterką Wydarzeń.
degradacja?
Magda dzisiaj z mikrofonem Polsat News w sejmie.