[TVN] Taniec z Gwiazdami
Moderator: Łukasz
Re: Taniec z gwiazdami!
a mnie wręcz przeciwnie. Jej ostatni występ, gdzie tańczyła Walca wiedeńskiego mnie rozwalił! Zatańczyła zachwycająco i wzruszyła mnie 

Dzisiaj w programie ma zaśpiewać Caro Emerald i tylko to się dla mnie liczy
:brawa:

po raz drugi nie zrobisz juz pierwszego wrazenia
Nie znam tej panny, ale dziś chętnie poznam 

Niedzielny odcinek miał chyba najwyższą oglądalność do tej pory
4 666 735
http://media2.pl/media/69873-taniec-tvn ... -tvp1.html

4 666 735
http://media2.pl/media/69873-taniec-tvn ... -tvp1.html
Szkoda Deskura, trochę mógł jeszcze potańczyć. Myślę, że dużo osób miała do niego zbyt wysokie oczekiwania po 1 odcinku. Dzisiaj obstawiam na Młynarczyka. Zawadzka tydzień temu miała tyle głosów, że dzisiaj jej notowania powinny spaść.
Wczorajszy odcinek był naprawdę dobry i zaskakujący jak mało kiedy. W końcu doceniono Monikę Pyrek. 1 miejsce u sędziów i widzów - duże zaskoczenie, ale jakże pozytywne
Chciałbym widzieć tę parę w finale. Górniak według mnie dostala za wysokie noty. Niklińska,Kazadi i Staliński również świetnie zatańczyli. Młynarczyk mimo wszystko za późno zabrał się do roboty i odpadł mimo niezłego tańca. Dziwi nagły spadek głosów u Górniak i Kazadi. O ile u Kazadi tlumaczę to sobie tym, że jej fani mogli uznać, że skoro dostała 40 to i tak przejdzie, a miejsce jest nieważne. Ciekawe czy takie głosy utrzymają się do kolejnego odcinka. Co do Gołoty, to zrobił duże show i według mnie tak wysokie noty mu się należaly
Zawadzka jest obecnie zdecydowanie najsłabsza (potwierdzi to nawet przyszły odcinek, w ktorym prawdopodobnie będzie dotychczasowe podsumowanie par, jak to zwykle bywa na półmetku) i powinna odpaść. Póki, co w finale chciałbym zobaczyć Monikę Pyrek i Patricię Kazadi/Pawła Stalińskiego.

Dokładnie tak samo obstawiam pierwszą trójkęAdrian ;P pisze:Póki, co w finale chciałbym zobaczyć Monikę Pyrek i Patricię Kazadi/Pawła Stalińskiego.

Dziś w Tańcu z Gwiazdami zobaczymy wielki pokaz mistrzów tańca znanych na całym świcie Michała Malitowskiego i Joannę Leunis
Nareszcielukis pisze:Dziś w Tańcu z Gwiazdami zobaczymy wielki pokaz mistrzów tańca znanych na całym świcie Michała Malitowskiego i Joannę Leunis

-
- Początkujący
Dzisiaj odpadła Superniania i Cezary Olszewski 

5 lat na forum 
Na innym forum także @brk

Na innym forum także @brk
Superniania i tak zaszła daleko patrząc na jej popisy taneczne. Tydzień temu w końcu przekonałem się do Niklińskiej, naprawdę fajne Tango. Nadal moją faworytką jest Monika Pyrek i mam nadzieję, że wygra. Według mnie dzisiaj powinien odpaść Gołota, a za tydzień Górniak - szanse na to są małe.
Sądzę, że dziś odpadnie Paweł Staliński.
Kolejny raz fantastycznie wypadła moja faworytka Monika Pyrek