Tylko, że jak przeglądam historię wątku to takie roznoszenie było efektem ożywionej dyskusji kilku, wciąż tych samych, zagorzałych fanów. Ale chyba nigdy wcześniej jedna wiadomość o Joasi nie spowodowała ujawnienia się tak wielu nowych dyskutantów :jupi: . Moim zdaniem to pozytywny objaw.Camilo pisze:Dawniej, po takiej sesji, to byśmy chyba wątek roznieśli.x:
Joanna Kryńska
Moderator: Łukasz
Re:
W takich sytuacjach przeważnie powstaje cała sesja. :spiewa: Sęk tylko w tym, że dochodzi do ostrej selekcji i większość zdjęć nigdy nie wypływa na światło dzienne.epsztajnek pisze:Camilo, jedno zdjęcie to nie sesja
Zresztą już później się poprawiłem i pisałem o zdjęciu. :grozi:
To ja powtórzę, że w zasadzie to się z tym zgadzam. Z naciskiem na "jak na pierwszy raz".epsztajnek pisze:Ale powtórzę - jak na pierwszy raz, wyszło wspaniale

Re: Joanna Kryńska
Do czego by tu się odnieść :spiewa:
Najpierw najważniejsze:
Będziemy wnikliwie obserwować w którą stronę to pójdzie :aniol:
Co do rozważań na temat zdjęcia. Słuchajcie, każdy by chciał Bóg wie jakiej sesji. Ale powiedzmy sobie szczerze, że jak na panujące do tej pory standardy capsowo-fotkowe to był kosmos!
A jeszcze jak na dziennikarke newsową to już hoho :spiewa:
Co do idoli Joasi..ekhm, pokornie przyjmuje to do wiadomości :cicho:
Co jeszcze? Cudnie, że wróciła :tanczy:
Najpierw najważniejsze:
Mi się widzi bardzo, jakby troszkę z większym pazurem :aniol:epsztajnek pisze:Jak wam się widzi zmodyfikowana fryzura Joanny ?
Będziemy wnikliwie obserwować w którą stronę to pójdzie :aniol:
Co do rozważań na temat zdjęcia. Słuchajcie, każdy by chciał Bóg wie jakiej sesji. Ale powiedzmy sobie szczerze, że jak na panujące do tej pory standardy capsowo-fotkowe to był kosmos!

Co do idoli Joasi..ekhm, pokornie przyjmuje to do wiadomości :cicho:
Co jeszcze? Cudnie, że wróciła :tanczy:
Joanna Kryńska -magical journalist Tvn24 !
-
- Fanatyk :)
Bluzka dobrze znana, ale dawno nie widziana .
W każdym razie klasyczne marynarki poszły w odstawkę i tak trzymać.
W każdym razie klasyczne marynarki poszły w odstawkę i tak trzymać.
-
Na razie jakoś nie zapeszyłem ( na wszelki wypadek nie mówię tego głośno :cicho: )Jacek-t pisze:Żeby tylko kolega nie zapeszyłepsztajnek pisze: W każdym razie klasyczne marynarki poszły w odstawkę i tak trzymać.
Na, a wydania weekendowe - wiadomo , to wydania specyficzne

Joasia przejęła pełnie władzy nad magazynem już na dobre.
Na samym końcu dosyć entuzjastycznie przyjęła pozdrowienia przez skype'a od 102 latki

Na samym końcu dosyć entuzjastycznie przyjęła pozdrowienia przez skype'a od 102 latki

Joasia dn. 25.10.2010 "pzp" (sorry za niską jakość obrazu, ale jedyny sposób na szybkie ukazanie światu/fanom kolejnych wcieleń Joanny Kryńskiej to...fotka aparatem) :ech:

Uploaded with ImageShack.us

Uploaded with ImageShack.us

-
Remanentu szafy Pani Redaktor ciąg dalszy :plus:
Taka bluzeczka rodem z westernu dzisiaj była. Ale gwoździem programu był reportaż młodego Chajzera. Ta dramaturgia w głosie niczym korespondenta wojennego, zadyszka po kilku krokach i szpan telefonem. Normalnie bomba.
Ciekawe czy firma Samsung była sponsorem tego materiału :mhm:nouze pisze:Ale gwoździem programu był reportaż młodego Chajzera. Ta dramaturgia w głosie niczym korespondenta wojennego, zadyszka po kilku krokach i szpan telefonem. Normalnie bomba.

To co, robimy zakłady ile potrwa bezmarynarkowy tydzień ?
Ja stawiam, że nie wytrwa do końca tygodnia, ale zaznaczam, że chętnie posypie głowe popiołem. :spiewa:

Na to wygląda, magia dotyku.Jacek-t pisze:Ciekawe czy firma Samsung była sponsorem tego materiału

z dnia 26.10 dorzucam profil...korpusu :tanczy:

Nie pomogło..? Jedno jest pewne, dowiemy się już o 17:10 :mhm:

Próba odpowiedzi na "bezmarynarkowy tydzień"? (dzisiejszy "Poranek")maxxx pisze:To co, robimy zakłady ile potrwa bezmarynarkowy tydzień ?Ja stawiam, że nie wytrwa do końca tygodnia, ale zaznaczam, że chętnie posypie głowe popiołem. :spiewa:

Nie pomogło..? Jedno jest pewne, dowiemy się już o 17:10 :mhm:
-
Zmiana strategi - dawniej Pani Redaktor na czas PzP zakładała marynarkę a teraz zdejmuje. Bardzo dobry kierunek