Jarosław Kuźniar
Moderator: Łukasz
Re: Jarosław Kuźniar
czy ma ktoś może nagraną rozmowę marcina prokopa z jarkiem kuźniarem podczas wczorajszego meczu - jeśli tak to niech wrzuci na forum
I znów Jarkowi trafiła się tragedia na dużą skalę jako dominujący temat.
hahaa, dzisiejsza rozmowa o grypie..genialnie 
Ma ktoś to nagrane?

Ma ktoś to nagrane?
-
- Zbanowany
Zdecydowanie nie lubię tego faceta i tyle!!Odstrasza mnie swoim komentarzem,przemądrzałością itd. :nie:
W rozmowach z politykami jego komentarze są bardzo trafne. 00:33 - 00:34.
ma ktoś foty z wczorajszego lub dzisiejszego poranka ????
A wie może ktoś czy Kamil Durczok powiedział P Jarkowi co z tym życiem lub jak żyć,bo niestety tylko rozmowe ich dwóch widziałam.
A kiedy była ich rozmowa?
Kamil Durczok niedawno był gościem Poranka, zresztą jest jednym ze stałych bywalców w programie.
był we wtorek o 8:10
-
- Nowicjusz
Wczoraj na zakonczenie "Rozmowy bardzo politycznej" pan Jarek powiedział:"w przyszłym tygodniu będę miał dla państwa niespodzianke" ,wie ktoś może o co mu chodziło??????
Jeśli o Wojciecha Manna i Marka Kondrata to wspominał nie raz o chęci goszczenia ich w studiu, więc nie byłoby to niespodzianką.
-
- Początkujący
Słuchajcie widzę że jest tutaj spore grono ludzi lubiących Pana Jarosława Kuźniara, ja też do tego grona się zaliczam 
Co byście powiedzieli o założeniu fanklubu?
Ja niestety nie mam za bardzo jak oglądać poranka prowadzonego przez Pana Jarosława... Ale jak tylko mogę to oglądam

Co byście powiedzieli o założeniu fanklubu?
Ja niestety nie mam za bardzo jak oglądać poranka prowadzonego przez Pana Jarosława... Ale jak tylko mogę to oglądam

Na dzisiaj, godzinę 11:30 przenieśli Rozmowę Bardzo Polityczną z Wojciechem Mannem i Markiem Kondratem. Mógłby ktoś nagrać i udostępnić? 

Fabian pisze:Na dzisiaj, godzinę 11:30 przenieśli Rozmowę Bardzo Polityczną z Wojciechem Mannem i Markiem Kondratem. Mógłby ktoś nagrać i udostępnić?
Ma ktoś to nagranie, jeśli tak to bardzo proszę o wrzucenie na forum.