Po prostu obecnie nadszedÂł etap w TVN iTVN24(niestety i tu) na promowanie i dopuszczanie na wizjĂŞ osĂłb maÂło doÂświadczonych - w fachu- nie reprezentujÂących sobÂą nic. { czyt. : Anna Jedrzejowska, Grzegorz Kajdanowicz}.
Ci co sÂą dobrzy i zabiorÂą gÂłos tam gdzie Panu Walterowi siĂŞ nie podoba, to sÂą odsuwani na tydzieĂą, albo wyrzucani z roboty.
Takie czasy.
A dlaczego jest taka sytuacja??? Bo jak Lisek chadza³ korytarzami na Augustówce by³ tylko on i nikt inny. Nikt nie mia³ szansy na rozwój, wiêc ten etap który obecnie jest (i oby by³ przejœciowy) musia³ nadejœÌ- ci ludzie siê wyrobi¹- POlska to nie USA gdzie wszyscy maj¹ masê doœwiadczenia. Tamtejsze stacje maj¹ 70 letni¹ tradycjê. TVn ma 7 lat "tradycji" a tvn24 3- czego oczekujecie??
Oczekuje Âże ludzie ktĂłrzy pracowali ciĂŞÂżko na dzisiejszÂą poycje TVN24 byli docenieni i nie zostali zastĂŞpowani przez takÂą JĂŞdrzejowskÂą 5 razy w tygodniu.
Albo tego Âże Tomasz Sianecki zostaje odsuniĂŞty od FAKTĂW bo powiedziaÂł kilka wyrazĂłw o Monice O. z ktĂłrÂą byÂło mu wspó³pracowaĂŚ kilka lat.
Albo Âże J.RewiĂąski zostaje wyrzucony bez jakiegokolwiek poÂżegnania z widzami bo chcia mieĂŚlepszÂąpore i w ramach odznaczeĂą podwyÂżki.
Sorry Âźle przeczytaÂłem. Tak wÂłaÂśnie coÂś mi nie pasowaÂło bo widziaÂłem jego materiaÂły. To chyba ze zmĂŞcznia.
No ale jak sianeckiego siĂŞ zawiesza za takie bzdury tzn. Âże z kaÂżdym tak moÂżna zrobiĂŚ i kaÂżdego wyrzuciĂŚ za byle bzdurĂŞ.
zgad³eœ. WITAJ WTEAFAENIE. Gêba na k³ódke, i rób co Ci ka¿emy i tak d³ugo jak Ci ka¿emy. Np. Kalczyùska 8 dzieù pracowa³a dzisiaj bez przerwy. Bo Pieczyùski tak kaza³. A Pochanke dziœ ju¿ mia³a wolne.
NIe przesadzajcie, bo robi siĂŞ jakaÂś straszna trauma: KalczyĂąska byĂŚ moÂże i byÂła przez 8 dni, ale ile wczeÂśniej jej nie byÂło- nie wiecie jak dokÂładnie byÂło to nie oceniajcie
Kubs pisze:NIe przesadzajcie, bo robi siĂŞ jakaÂś straszna trauma: KalczyĂąska byĂŚ moÂże i byÂła przez 8 dni, ale ile wczeÂśniej jej nie byÂło- nie wiecie jak dokÂładnie byÂło to nie oceniajcie
Oj byÂła byÂła. i kto jak kto ale ja wiem. Âśledze uwaÂżnie i w popoprzednim tygodniu byÂła 2 razy w pon i pi,
a wczeÂśniej od pi-pon{ czyli weekend}.
Powiem krótko, bardzo Ÿle. W szczegó³y nie bêdê siê wdawaÌ.
--
Z powaÂżaniem
WiesÂława Siemiankowska
To cytat z forum gazety. Czy ktoÂś moÂże wie kto to jest ta WiesÂława Siemiankowska Strasznie beszczelna baba
Gazety pisaÂły, Âże lepiej a tu od kilku tygodni cisza