tomas40 pisze:lukis pisze:Widziałem już grudniowe ramówki TVP i Polsatu. Moim zdaniem z czterech głównych telewizji na święta najlepsza ofertę przygotował TVN - jest bardzo dużo premierowych filmów, żałuję tylko, że nie będzie jak w zeszłym roku specjalnych wydań "Milionerów". Zdecydowanie najsłabiej wypada Polsat - i co ciekawe w tym roku nie ma Kevina

a jakie to premiery masz na myśli??????????
bo ja mam wrażenie ,że to już gdzieś widziałem
Premiery to: 5 krótkometrażówek - Shrek ma wielkie oczy, Madagwiazdka, Potwory kontra obcy: wielka ucieczka B.O.B.-a, Kung Fu Panda: Święta, święta i Po, Kung Fu Panda: Sekrety potężnej piątki. Oprócz tego premiery: Gwiezdny pył, Nancy Drew i tajemnice Hollywood, Fred Claus - Brat Świętego Mikołaja.
Natomiast styczniowe premiery to: Aleksander (2004), Alerte a Paris (2006), Morderczy rój (2009), Raj w płomieniach (2007), Szósty batalion (2005), Tsunami (2005)
Oprócz tego: American Beuty, A.I.: Sztuczna Inteligencja, Facet z ogłoszenia, Infiltracja, Lawina, Po rozum do mrówek, Rezolucja 819, Serce nie sługa, Stowarzyszenie wędrujących dżinsów, Superman: Powrót, Tajemnica Brokeback Mountain, Wojna światów, Zatańcz ze mną, Życie za życie