Dodam od siebie - o wyjątkowo uroczym uśmiechu

Moderator: Łukasz
można wiedzieć jak nazywała się wcześniej?piotrek888 pisze:Teraz to już chyba kolejna Pani i zmiana nazwiskagratulacje!
Mam to samo odczucie. Taki absmak, to takie wchodzenie do rzeki jedna noga, a druga na brzegu.nouze pisze:Ta moda na podwójne nazwiska jakoś średnio mi się podoba. A to na pewno o tego Cholewińskiego chodzi? Może brat z Polsatu? Byłby to nie pierwszy taki mariaż między stacjami.
iksniwelohc pisze:Trzeba poczekac na naszego lotnego reportera Piotra S. co wszystko wie z pierweszej reki.
Wiesz to na 100% ???piotrek888 pisze:iksniwelohc pisze:Trzeba poczekac na naszego lotnego reportera Piotra S. co wszystko wie z pierweszej reki.bez przesady, mężem Agaty jest Michał.
A masz ten wywiad? Bardzo bym prosiła...nouze pisze:Jego brat to Maciej. Zanim "reporter" wam odpowie (lub nie), to ja dodam od siebie że w wigilijnym dnż Michał w rozmowie z Wojdą wspominał że "żona od niedawna" - tu spacja - czeka na niego z kolacją.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 4 gości