Omenaa Mensah
Moderator: Łukasz
-
- Fanatyk :)
Re: Omenaa Mensah
Czepiasz się Twinki :> Że niby zdjęcia mają wydźwięk erotyczny ?
To popatrz na to zdjęcie z głównej strony tej witryny, to na którym Omenaa demonstruje w pełnej krasie dwie zapałki służące jej za nogi. Cały erotyzm pryska :devil:

-
- Początkujący
Czepiam się ogólnie. Zwykła kobieta która zaniedbuje dziecko od razu traci prawa rodzicielskie. Kiedy ładna pani z TV startuje do pracy o 6-7 rano i wraca o 18-19. Z dzieckiem spędza kilka godzin dziennie to jest OK. Taka matka jest zaradna, nie zaniedbuje dziecka. Ba nawet w DDTVN jest wychwalana że godzi pracę z wychowywaniem dziecka. Są ochy i achy. to ja się pytam która matka jest lepsza? Ta która zapewnia pieniądze czy ta która daje miłość całodobową?
Za idiotę robię tutaj JA! ... 

Matka, która zapewnia miłość całodobową raczej nie jest pozbawiana praw rodzicielskich więc nie widzę sprzeczności. Poza tym Omenaa jakiś czas temu wyszła za mąż więc pewnie w godzinach pracy córką opiekuje się małżonek.
-
- Nowicjusz
Nasze pogodynki Dorota i Omena
Czy te dziewczyny mogłyby trochę przytyć lub inaczej się ubierać, np. w spódnice i niższe obcasy a nie rurki i leginsy.Mój mąż jak rano widzi Omenę w leginsach stojącą w rozkroku to ma zły dzień. Macie chyba jakiś specjalistów od wizerunku, poprawcie te śliczne dziewczyny bo one nie są szczupłe tylko chude. Z życzliwością Wasza fanka

Trochę przydziwaczyła z tymi rękawiczkami. Cały poranek w nich chodzi.

Już nie pierwszy raz w nich występuje.. :uhh:
Przypomina mi się od razu 1972
, Monachium, Igrzyska, i podobna w formie demonstracja solidarności z ruchem "Black Power".
Może coś jest na rzeczy

Może coś jest na rzeczy

wczoraj

-
- Bywalec
Omenaa Mensah dba o swoje szczupłe nogi.
I to jakie nogi - piękne!!!
)))))

Nic nie jest dane raz na zawsze. Nawet piękni i smukli muszą dbać o kondycję. Wie o tym dobrze gwiazdka TVN-u. Niesamowicie szczupłe nogi Omeny Mensah są jednymi z najzgrabniejszych w polskim show - biznesie. Jednak pogodynka nie spoczęła na laurach i nadal regularnie uprawia jogging, aby być w dobrej formie.
Trzydziestodwuletnia prezenterka telewizyjna biega nieopodal swojego domu w Wilanowie. Chociaż jej strój nie wygląda profesjonalnie, to Omenaa biega bardzo często i jest w bardzo dobrej kondycji.
Rozpłynąłem się
)
I to jakie nogi - piękne!!!

Nic nie jest dane raz na zawsze. Nawet piękni i smukli muszą dbać o kondycję. Wie o tym dobrze gwiazdka TVN-u. Niesamowicie szczupłe nogi Omeny Mensah są jednymi z najzgrabniejszych w polskim show - biznesie. Jednak pogodynka nie spoczęła na laurach i nadal regularnie uprawia jogging, aby być w dobrej formie.
Trzydziestodwuletnia prezenterka telewizyjna biega nieopodal swojego domu w Wilanowie. Chociaż jej strój nie wygląda profesjonalnie, to Omenaa biega bardzo często i jest w bardzo dobrej kondycji.
Rozpłynąłem się

-
- Czasem tu wpada
Jeszcze raz nogi w pełnej krasie.
Omenaa kiedyś pracowała jako modelka. Nic dziwnego

Omenaa kiedyś pracowała jako modelka. Nic dziwnego

-
- Bywalec
-
- Czasem tu wpada
Gala smochód roku zorganizwana przez magazyn Playboy.

-
- Bywalec

Omenaa Mensah świetnie prezentuje się we wszystkim, co na siebie założy. Na plażę wybrała się w krótkich spodniach i bluzce na jedno ramię - wyglądała, jak zawsze, bardzo kobieco.
-
- Bywalec