[TVN] X FACTOR
Moderator: Łukasz
[TVN] X FACTOR
X FACTOR w TVN! Sensacja! Powstanie Polska wersja hitowego show!
http://www.plejada.pl/3,40559,news,1,1, ... tykul.html
http://www.plejada.pl/3,40559,news,1,1, ... tykul.html
-
- Początkujący
- Kontakt:
Re: X FACTOR
Tak
będziemy mieli program o którym niedawno wspominałem. TVN idzie śladami Brytyjskiej stacji ITV, i bardzo dobrze. Oby tylko był to program gdzie będzie można wyłuskać te śpiewające perełki, a nie gdzie lansować się będzie jury. No to Kubuś Wojewódzki już się cieszy 

Super tylko ciekawe kiedy będzie może zastąpi Mam Talent
Mam nadzieje że nie zrobią kiepskiej wersji jak była fabryka gwiazd na Polsacie i że będą także zapraszać zagraniczne znane gwiazdy

Mam nadzieje że nie zrobią kiepskiej wersji jak była fabryka gwiazd na Polsacie i że będą także zapraszać zagraniczne znane gwiazdy

Bardzo cieszy mnie ta informacja. Polsce potrzebny jest tego typu program, o czym świadczy choćby skład finału bieżącej edycji "Mam talent". Zastanawia mnie tylko, jak (lub ewentualnie czy) TVN chce pogodzić na swojej antenie obecność programów "X Factor" i "Mam talent". W tym drugim też przecież występują wokaliści i śpiewacy. Czy programy będą emitowane zamiennie co drugi sezon? Bo nie chce mi się wierzyć, żeby stacja zrezygnowała z "Mam talent".
Przy okazji mam nadzieję, że w jury nie zasiądą zakompleksieni pseudo znawcy, którzy poprzez swoje zadanie będą chcieli się wypromować. Choćby z tego powodu tak marnie skończyła (wokalnie przecież całkiem dobra) "Fabryka gwiazd". Już się boję na myśl o tym, że jako juror mógłby się pojawić Robert Kozyra... Nie mam nic przeciwko Kubie Wojewódzkiemu w jury. Czekam z niecierpliwością na więcej informacji.
Przy okazji mam nadzieję, że w jury nie zasiądą zakompleksieni pseudo znawcy, którzy poprzez swoje zadanie będą chcieli się wypromować. Choćby z tego powodu tak marnie skończyła (wokalnie przecież całkiem dobra) "Fabryka gwiazd". Już się boję na myśl o tym, że jako juror mógłby się pojawić Robert Kozyra... Nie mam nic przeciwko Kubie Wojewódzkiemu w jury. Czekam z niecierpliwością na więcej informacji.
Super wiadomość! Ciekawe czy pojawi sie już na wiosnę. Produkcją pewnie zajmie się Fremantle Media, a ich produkcje zawsze są udane. Tylko trzeba dobrze dobrać jurorów. Mam nadzieję, że będzie ich czterech. Trzeba tylko pamiętać, że juror to też przede wszystkim mentor, który wybiera piosenki i opiekuje się swoją kategorią. Więc lepiej, żeby były to osoby które naprawdę znają się na muzyce. Myślę, że mógłby to być np. Piotr Metz. No i mam nadzieję, że nie wyskoczą nagle z jakimś durnym polskim tytułem w stylu "X Factor - po prostu śpiewaj". Samo X Factor wystarczy. I ciekawe czy będzie też Xtra Factor w tvn7, bo myślę, że skoro tvn7 poszerza swój zasięg taki program miałby sens.
Mam nadzieję, że wśród jurorów nie będzie pustych jak wydmuszka ozdobników w rodzaju pani Foremniak
, chętnie zobaczyłabym i usłyszała w jury kogoś takiego jak p. Bem czy p. Zapendowska 

po raz drugi nie zrobisz juz pierwszego wrazenia
Rzeczywiście jest to dobra wiadomość. Nie wiem, czy zdążą już wystartować na wiosnę, ale pewnie zajmą miejsce "Mam talent!".
Przy okazji odciążą trochę MT z wokalistów, bo jeszcze jedna edycja i półfinały mogliby spokojnie puszczać w radio...
Przy okazji odciążą trochę MT z wokalistów, bo jeszcze jedna edycja i półfinały mogliby spokojnie puszczać w radio...
W sumie to też bym ją chętnie zobaczył w jury, ale pewnie TVN postawi na swoje twarze. Chociaż spodziewałbym się, że propozycję dostanie Edzia. :spiewa:Isadora pisze:p. Zapendowska
Według magazynu "Media & Marketing Polska" X Factor pojawi się w przyszłorocznej wiosennej ramówce w soboty. http://www.koktajl24.pl/Polski-X-Factor ... Factor-TVN
Przy okazji, magazyn pisze, że ważą się dalsze losy TzG, a ewentualna 13. edycja dopiero jesienią.
Przy okazji, magazyn pisze, że ważą się dalsze losy TzG, a ewentualna 13. edycja dopiero jesienią.
A według mnie żadna z wymienionych wyżej pań nie sprawdziłaby sie w tym programie. Tutaj potrzeba kogoś bardziej przebojowego i na czasie. Ale Kuby Wojewódzkiego też tu jakoś nie widzę. Edyta Górniak - Boże uchowaj! Chylińska byłaby ok, ale ma już swoje miejsce w MT. Chociaż to przecież wcale jej nie wyklucza.Isadora pisze:Mam nadzieję, że wśród jurorów nie będzie pustych jak wydmuszka ozdobników w rodzaju pani Foremniak, chętnie zobaczyłabym i usłyszała w jury kogoś takiego jak p. Bem czy p. Zapendowska
-
- Początkujący
- Kontakt:
W UK wiosną zawsze leci Britain s got talent, a jesienią X-factor. Jeśli TVN się wyrobi, to u nas może być na odwrót. Być może castingi rozpoczną się już po nowym roku. Mam Talent też na pewno się pojawi za rok- przy tej ogladalności i zyskach to pewniak.
Ps. X-Factor bez Wojewódzkiego? jakiś żart
No chyba że Metz przejąłby ten program, ale jak na rozrywkę to gość za gburowaty jest.
Ps. X-Factor bez Wojewódzkiego? jakiś żart

Na forum plejady ktoś zaproponował Edytę Bartosiewicz i uważam, ze to byłby strzał w dziesiątkę. 

-
- Bywalec
Tak, nasz Kuba to odpowiednik Simona z UK.
Boże jak się ciesze
Boże jak się ciesze

tvn - latem programowo najgorsza!
oooo tak, też popieram....bartek09 pisze:Na forum plejady ktoś zaproponował Edytę Bartosiewicz i uważam, ze to byłby strzał w dziesiątkę.
A co z programem Wipeout?
Miały być castingi i na razie cisza....
Już się nie mogę doczekać marca 2011 !!! Ja bym do jury wziął Edytę Górniak , Roberta Kozyrę i Piotra Metza 

Nie podoba mi się ten skład, Górniak strasznie infantylna, robi się z niej dzidzia piernik, Metz, jak ktoś wcześniej napisał, gburowaty i do tego, sorryadik1148 pisze:Już się nie mogę doczekać marca 2011 !!! Ja bym do jury wziął Edytę Górniak , Roberta Kozyrę i Piotra Metza

po raz drugi nie zrobisz juz pierwszego wrazenia
No i zaczęło się typowanie jurorów.
Wg. "Pudelka" propozycje otrzymali Kuba Wojewódzki, Natalia Kukulska, Patrycja Markowska i Piotr Metz. Wiem, że to takie sobie źródło, ale jakby nie było, pierwsze, które wspomina o jurorach.
http://www.pudelek.pl/artykul/28706/kuk ... _x_factor/
Jak na razie, bardzo cieszy mnie, że nie napisali nic o Górniak ani Dodzie.
Wg. "Pudelka" propozycje otrzymali Kuba Wojewódzki, Natalia Kukulska, Patrycja Markowska i Piotr Metz. Wiem, że to takie sobie źródło, ale jakby nie było, pierwsze, które wspomina o jurorach.
http://www.pudelek.pl/artykul/28706/kuk ... _x_factor/
Jak na razie, bardzo cieszy mnie, że nie napisali nic o Górniak ani Dodzie.