Jacek-t pisze:Rzadki? Mnie się wydawało, że to niemal znak firmowy Pani redaktor .
epsztajnek pisze:Nie zapominaj @Jacek, że co niektórzy są tu od niedawna
Przypomniało mi się jak myśmy ten znak firmowy tu na forum odkrywali :tanczy:
Ale bez dwóch zdań Joanna to mistrzyni w tej dziedzinie Bliźniczki Napieralskiego mogły by podpatrzeć, bo zdaje się ich definicja poprawiania fryzury mocno rozdrażniła dziś red. Kuźniara
No tak, dziś(wczoraj?) jak już byłem znakomicie przygotowany do Dnia na Żywo Joasia zagrala mi na nosie :aniol:
Dziś o poranku Joanna w serwisach informacyjnych, a 'WIW' prowadzi Marcin Żebrowski. A na drugiej zmianie- w 'Dnz'- D. Kaczmarek - Szałkow
Chyba nie odejdę dziś od telewizora
No niestety ja dokładnie tak samo, wstałem i włączyłem TV dopiero ok. 8.45 kiedy Joasia, Żebrowski i Wasilewski zakładali stowarzyszenie PJN - Pogoda Jest Najważniejsza, a Joasia dodała że chętnie założyłaby stowarzyszenie Polska + 20 . A tu za oknem biało i jeszcze trzeba iść do pracy :hmm:.
Fabian pisze:Wspomniała, że wszystkie święta Bożego Narodzenia spędza u mamy, na co Marcin dopowiedział: "A dlaczego...? Bo teściowej póki co nie ma".
Ta współpraca z Żebrowskim wygląda bardzo dobrze. Nie gada takich głupot jak Porada dzięki czemu Asia ochoczo i wesoło dyskutuje przed serwisami.
Coś czuję że ta dzisiejsza nieobecność Marty i Jakuba to raczej zapowiedź przyszłotygodniowego maratonu, ale może za tydzień w takim razie...
Joanna w Poranku w niedzielę - kolejny dowód, że są na tym świecie sprawy, o których się filozofom nie śniło
Grzeczna Joanna okazała niezadowolenie z zachowania Żebrowskiego i Wasilewskiego - Żebrowski odwzajemnia się zaproszeniem wszystkich na wigilię do Joasi
No i ten śmiech przy prawie każdym wejściu. Bezcenne. :tanczy: