Zgadzam się, że nazwa X-Factor jest wystarczająca i nie należy do niej nic dodawać. Ale nie dziwię się obawom, że nazwa będzie poszerzona, bo TVN lubi takie "spolszczanie" - przykłady "You can dance - po prostu tańcz" czy "Top Model. Zostań modelką".
Oficjalnie w jury X FACTOR zasiądzie Edyta Górniak . Potwierdzone źródło : PARTY ! Jest , jest , jest ! Ale się cieszę Zamieniła odpadnięcie z programu na styczniowe castingi w X FACTOR Super !
adik1148 pisze:Oficjalnie w jury X FACTOR zasiądzie Edyta Górniak . Potwierdzone źródło : PARTY ! Jest , jest , jest ! Ale się cieszę Zamieniła odpadnięcie z programu na styczniowe castingi w X FACTOR Super !
No zobaczymy co to będzie
oby się nie zachowywała tak jak w programie "Jak oni śpiewaja" bo tam była beznadziejna
adik1148 pisze:Oficjalnie w jury X FACTOR zasiądzie Edyta Górniak . Potwierdzone źródło : PARTY ! Jest , jest , jest ! Ale się cieszę Zamieniła odpadnięcie z programu na styczniowe castingi w X FACTOR Super !
Szkoda... Widziałem tam Kukulską i Markowską... Górniaczka mi sie juz przejadła, w ogóle jest z deka żałosna i idiotyczna... no ale to chyba nie tylko moje zdanie ;]
Na plotku jest sondaż, pytanie "Kto powinien zostać jurorem X Factor?"
Nie widzę nikogo sensownego... Doda, Wiśniewski, Kozyra... jestem zdziwiony.... toż to banda kretynów.
Jakieś jaja No to pewnie w każdym odcinku się obrazi rozpłacze albo rozhisteryzuje Nie ma u nas młodych ambitnych wokalistek które nadają się do takiego show? Górniak swoje najlepsze lata ma za sobą, i niech pozostanie w świecie Plotka, kozaczka i dupelka :?
Z drugiej strony jak patrzę na te propozycje, to już chyba lepsza Górniak niż Doda