Skąd wiesz, że TVN rozgląda się za czymś nowym? O żadnym WipeOut nie jest nigdzie napisane, że się pojawi... A z tym "X-Factor" to nie jest tak, że w jednym dniu śpiewają a na drugi dzień ktoś odpada? No, bo gdzies tak czytałem, ale pewny nie jestem. Więc jeśli jest tak jak piszę, to sobota i niedziela zarezerwowana dla X-Factor.mojpierwszyraz pisze:Zapewne będzie/jest tak:
- TVN zostawi wiosną seriale dodu-crime, ale już rozgląda się za czymś nowym (spadająca oglądalność)
- w środy wiosną wipeout, jesienią Top Model
- w soboty wiosną X Factor, jesienią Mam Talent
- w niedziele wiosną YCD (?) a jesienią Taniec z Gwiazdami
- pusty zostaje czwartek - chybaże zostałby TzG wiosną, wtedy w czwatki wipe out, a ycd jak zwykle w środy
- zapewne jeszcze zagospodarowane zostanie pasmo poniedziałek 22:30,
- niewiadomoe miejsce serialu 'kulinarnego'...
Także będzie ciekawie, a sezon co raz bliżej...Pozostało 3 miesiace, bez 3 dni
Wiosna 2011 w TVN
Moderator: Łukasz
Re: Wiosna 2011 w TVN!
To prawda tak jest w Wielkiej Brytanii. W sobotę śpiewają, a w niedziele są wyniki. Nie znaczy to jednak, że tak będzie w Polskiej wersji. Podobnie jest w amerykańskim Tańcu z Gwiazdami.mfdtv4 pisze:Skąd wiesz, że TVN rozgląda się za czymś nowym? O żadnym WipeOut nie jest nigdzie napisane, że się pojawi... A z tym "X-Factor" to nie jest tak, że w jednym dniu śpiewają a na drugi dzień ktoś odpada? No, bo gdzies tak czytałem, ale pewny nie jestem. Więc jeśli jest tak jak piszę, to sobota i niedziela zarezerwowana dla X-Factor.mojpierwszyraz pisze:Zapewne będzie/jest tak:
- TVN zostawi wiosną seriale dodu-crime, ale już rozgląda się za czymś nowym (spadająca oglądalność)
- pusty zostaje czwartek - chybaże zostałby TzG wiosną, wtedy w czwatki wipe out, a ycd jak zwykle w środy
-
- Bywalec
A ile trwają obie częsci?? Sobotnia jest zapewne dłuższa od tej niedzielnej... Co do Wipe Out - show ma się pojawić albo wiosną 2011 albo jesienią 2011. Obstawiłem wstępnie wiosne w wypadku, gdy TzG ma być jesienią...lukis pisze:To prawda tak jest w Wielkiej Brytanii. W sobotę śpiewają, a w niedziele są wyniki. Nie znaczy to jednak, że tak będzie w Polskiej wersji. Podobnie jest w amerykańskim Tańcu z Gwiazdami.mfdtv4 pisze:Skąd wiesz, że TVN rozgląda się za czymś nowym? O żadnym WipeOut nie jest nigdzie napisane, że się pojawi... A z tym "X-Factor" to nie jest tak, że w jednym dniu śpiewają a na drugi dzień ktoś odpada? No, bo gdzies tak czytałem, ale pewny nie jestem. Więc jeśli jest tak jak piszę, to sobota i niedziela zarezerwowana dla X-Factor.mojpierwszyraz pisze:Zapewne będzie/jest tak:
tvn - latem programowo najgorsza!
Tylko, że w USA jest tak z wiadomych powodów, a w UK po prostu dla oglądalności. W Polsce na pewno tak nie będzie, choćby dlatego, że TVN nie stać na takie gwiazdy jakie ITV załatwia na niedzielne results show. Poza tym, taki system na razie nie jest w Polsce znany i szybko się nie pojawi. A szkoda...lukis pisze:To prawda tak jest w Wielkiej Brytanii. W sobotę śpiewają, a w niedziele są wyniki. Nie znaczy to jednak, że tak będzie w Polskiej wersji. Podobnie jest w amerykańskim Tańcu z Gwiazdami.mfdtv4 pisze:Skąd wiesz, że TVN rozgląda się za czymś nowym? O żadnym WipeOut nie jest nigdzie napisane, że się pojawi... A z tym "X-Factor" to nie jest tak, że w jednym dniu śpiewają a na drugi dzień ktoś odpada? No, bo gdzies tak czytałem, ale pewny nie jestem. Więc jeśli jest tak jak piszę, to sobota i niedziela zarezerwowana dla X-Factor.mojpierwszyraz pisze:Zapewne będzie/jest tak:
W UK sobotni odcinek to same występy uczestników i trwa w zależności od ilości występów ok. 1,5h do 2h. Natomiast niedzielny program trwa 1h lub 1h i 15 min. Na początku jest wspólny występ wszystkich uczestników, czasem razem z jakąś gwiazdą, a później jeszcze dwa występy zaproszonych gwiazd. Na przykład jutro wystąpią m. in. aktorzy z serialu "Glee"

Myślę, że YCD zostanie w środy, a Wipeout ewentualnie w niedziele. Chociaż coś mi mówi, że TzG będzie na wiosnę.
Mi podoba się takie rozwiązanie tzn. w sobotę główny show i występy uczestników, a w niedziele wyniki. TzG przyda się przerwa, a w starciu z Ranczem może być powtórka z 9 edycji, czyli duży spadek oglądalności. I myślę, że TVN właśnie tego się obawia rezygnując z wiosennej edycji. No cóż poczekajmy na oficjalne komunikaty tvnu 

Ale mimo wszystko bezpieczniej jest postawić do starcia uznany, mający stałą widownię produkt niż nowe show.lukis pisze:Mi podoba się takie rozwiązanie tzn. w sobotę główny show i występy uczestników, a w niedziele wyniki. TzG przyda się przerwa, a w starciu z Ranczem może być powtórka z 9 edycji, czyli duży spadek oglądalności. I myślę, że TVN właśnie tego się obawia rezygnując z wiosennej edycji. No cóż poczekajmy na oficjalne komunikaty tvnu
-
- Bywalec
No dokładnie, tym bardziej że szkodaby mi było gdyby X Factor musiał zejść z anetny...Stilic pisze:Ale mimo wszystko bezpieczniej jest postawić do starcia uznany, mający stałą widownię produkt niż nowe show.lukis pisze:Mi podoba się takie rozwiązanie tzn. w sobotę główny show i występy uczestników, a w niedziele wyniki. TzG przyda się przerwa, a w starciu z Ranczem może być powtórka z 9 edycji, czyli duży spadek oglądalności. I myślę, że TVN właśnie tego się obawia rezygnując z wiosennej edycji. No cóż poczekajmy na oficjalne komunikaty tvnu
-
- Bywalec
- w niedziele wiosną X Factor, jesienią TzG
- w soboty wiosną YCD (?) a jesienią MT
- zapewne jeszcze zagospodarowane zostanie pasmo poniedziałek 22:30, i czwartek 21:30 - dziwne, w tedy mała konkurencja a TVN nic ciekawego wówczas nie oferuje...
- niewiadome miejsce serialu kulinarnego w niedzielę o 17-tej??
To tyle
- w niedziele wiosną X Factor, jesienią TzG
- w soboty wiosną YCD (?) a jesienią MT
- zapewne jeszcze zagospodarowane zostanie pasmo poniedziałek 22:30, i czwartek 21:30 - dziwne, w tedy mała konkurencja a TVN nic ciekawego wówczas nie oferuje...
- niewiadome miejsce serialu kulinarnego w niedzielę o 17-tej??
To tyle

Ukraiński Inter rozpocznie nadawanie 'Wipeout' 7 marca 2011. To oznacza, że Polska wersja też pojawi się na wiosnę, a to dlatego, że program ma być nadawany równolegle w 5 krajach, czyli w Polsce też (wersja środkowo europejska). Co ciekawe zarówno na Ukrainie jak i w Czechach i na Słowacji są już wyznaczeni prowadzący i znana jest nazwa programu. Na Białorusi znamy tylko nazwę programu, a w Polsce ani nazwy programu nie znamy ani nie wiemy kto poprowadzi 

-
- Bywalec
Fakt, nawet nie wiadomo czy się pojawi 
A co do emisji - to ma być program emitowany równolegle co do dnia?? Godziny??

Równolegle to nie do końca raczej mniej więcej w tym samym czasie. Czyli dni i godziny mogę się różnić, ale nie będą to duże odstępy.mojpierwszyraz pisze:Fakt, nawet nie wiadomo czy się pojawi
-
- Bywalec
W takim razie miejsce Ugotowanych zajmie program 'Cofnij zegar'
)

TVN w tym roku wiosnę daje .. w lutym, ciekawe zagranie, polsat też kiedyś tak próbował ale im nie wyszło.
W sumie to dobrze, że wcześniej ruszy wiosenna ramówka, może w ślad tvn pójdą inne stacje? Właściwie seriale i programy jesiennej ramówki kończą się z początkiem grudnia i do marca trzeba czekać aż trzy miesiące. W Stanach chyba nie ma takiego przestoju w emisji, tam serie nawet inaczej się liczą a wiele programów jest emitowanych w sierpniu/lutym. Polsat od kilku sezonów rozpoczyna swoje ramówki wiosenne tydzień - dwa tygodnie wcześniej niż tvn, tak mniej więcej ok. 20 lutego więc nie dziwi mnie posunięcie tvnmatik pisze:TVN w tym roku wiosnę daje .. w lutym, ciekawe zagranie, polsat też kiedyś tak próbował ale im nie wyszło.

Jestem ciekawy co TVN da w sobotę o 20.00 skoro X-Factor w niedzielę
Może Wipeout? O ile dojdzie do jego emisji wiosną.