To zależy, czy liczyć kilkuletnią przerwę, czy nie
Ponieważ należę do tej rzadkiej odmiany facetów , dla których sport nie jest życiową pasją, odkryłem ją (KS) całkowicie przypadkowo, dopiero w 1998 lub 99 .
Zawsze kiedy patrzę na Karolinę, przypominają mi się szczenięce lata podstawówki i komentarze szeptane do ucha kolegom na widok pań szczodrze obdarowanych przez naturę Jakby taka się zamachnęła, toby przednie zęby wybiła :cicho:
Chociaż biorąc pod uwagę sposób, w jaki ostatnio pewna pani utylizowała puste puszki po piwie , te szczenięce komentarze chyba nie były aż tak fantazyjne :devil:
piękn kobieta ta Karolinka, ale wygląda na bardzo zimną i nieprzystępną, a słyszałem że kiedys zaczynając prace w Tv zemdlała ze stresu przed nagraniem ale cos cięzko mi w to uwierzyć, czy ktos mógłby to potwierdzić??? ps. czy ktoś ma jakies bardzie prywatne fotki Karoliny?
Przydatna informacja, tylko szkoda że nieokraszona obrazkami, będzie trzeba nagrać i samemu się przekonać.
Nie chciałbym tylko aby poranne występy zwiastowały pożegnanie się z prowadzeniem serwisu po Wydarzeniach, a na to wygląda. Beaty Cholewińskiej też od dawna zobaczyć tam nie można. Polsat postępuje co najmniej dziwnie chowając swoje urodziwe prezenterki w kanałach tematycznych. Nie mówiąc już o fakcie, że znaleźć jakiekolwiek zdjęcia niektórych z nich to sztuka nie lada, unikają obiektywów jak ognia.
No proszę, Karolcia w opinającej minisukience, rzadki to widok da zwykłego śmiertelnika. :brawa:
W IPLA natomiast można znaleźć krótki wywiad podczas urodzin Polsatu Sport, do odtwarzacza marsz !