[TVN] You Can Dance - Po prostu tańcz!

Dział poświęcony zakończonym produkcjom Grupy TVN Discovery Polska.

Moderator: Łukasz

ziom
Zbanowany
Zbanowany

Re: You Can Dance - Po prostu tańcz!

Post autor: ziom »

TVN - programowo najlepsza
TVN24 - cała prawda całą dobę
ktos
Bywalec
Bywalec

Post autor: ktos »

Mniej oczywiste, choć też dosyć prawdopodobne jest to, że w fotelu trzeciego jurora zasiądzie Kinga Rusin (!). Taką informację podał portal Wirtualnemedia.pl, jednak producentka programu, Ewa Leja stanowczo temu zaprzecza, twierdząc, że są to tylko plotki. Wyobrażacie sobie Kingę w roli jurora? Dziennikarka brała udział w "Tańcu z gwiazdami", ma ogromną wiedzę na temat YCD oraz samych tancerzy i być może miałaby sporo do powiedzenia w roli osoby oceniającej uczestników. Tylko, kto wtedy poprowadziłby ten program? Cóż, chętnych na pewno jest wielu.

http://www.plejada.pl/3,41178,news,1,1, ... tykul.html
mojpierwszyraz
Bywalec
Bywalec

Post autor: mojpierwszyraz »

Ja Rusin dałbym do jury, a w rolę gospodarza dałbym Dortke Wellmann... Świetna dziennikarka, która w TVNie jest ciu nie doceniana...
tvn - latem programowo najgorsza!
Isadora
Bywalec
Bywalec

Post autor: Isadora »

mojpierwszyraz pisze:Ja Rusin dałbym do jury, a w rolę gospodarza dałbym Dortke Wellmann... Świetna dziennikarka, która w TVNie jest ciu nie doceniana...
Z całym szacunkiem dla profesjonalizmu i osoby Wellman, ale wydaje mi się , że do YCD pasuje prowadzący/a z bardziej "taneczną" sylwetką :lol2:
po raz drugi nie zrobisz juz pierwszego wrazenia
lukis
Początkujący
Początkujący

Post autor: lukis »

To już pewne! Kinga Rusin w jury, program poprowadzi Patrycja Kazadi. tvn24.pl
adik1148
Bywalec
Bywalec

Post autor: adik1148 »

lukis pisze:To już pewne! Kinga Rusin w jury, program poprowadzi Patrycja Kazadi. tvn24.pl
Po prostu masakra ! JUż kogoś gorszego to nie mogli wybrać ! Początkująca dziennikarka staje się prowadzącą tak wielkiego show TVN'u ! To niemoralne :/ Jestem niezadowolony , już wolałbym , aby była w jury ...
Isadora
Bywalec
Bywalec

Post autor: Isadora »

adik1148 pisze:
lukis pisze:To już pewne! Kinga Rusin w jury, program poprowadzi Patrycja Kazadi. tvn24.pl
Początkująca dziennikarka staje się prowadzącą tak wielkiego show TVN'u ! To niemoralne :/ Jestem niezadowolony , już wolałbym , aby była w jury ...
Każdy kiedyś zaczynał...robić dużą karierę, pamiętam Mołek jak zaczynała, też była masakra, o Gardias nie wspominając. Dobrze, że program będzie prowadziła młoda osoba, bo taka wg mnie powinna ten program prowadzić, mówiło się o Kamińskiej, ale to byłaby katastrofa, Kazadi ma wg mnie sceniczny temperament, intelektualistką co prawda nie jest, w jury poległaby tak jak Foremniak, a jako prowadząca, będzie na podobnym poziomie jak większość uczestników :lol2: i widzów :lol2: . Jury to wyższa szkoła jazdy dla inteligentnych, błyskotliwych albo...starych wyjadaczy takich jak Rusin :lol2:
po raz drugi nie zrobisz juz pierwszego wrazenia
mojpierwszyraz
Bywalec
Bywalec

Post autor: mojpierwszyraz »

Dzisiaj wyemitowano spot promujący nowa edycję YCD. Od środy 2-go marca, w TVN :)
tvn - latem programowo najgorsza!
ktos
Bywalec
Bywalec

Post autor: ktos »

"You Can Dance": Ponad 3,2 mln widzów

Telewizja TVN podczas szóstej emisji szóstej edycji tanecznego programu "You Can Dance - Po prostu tańcz" wygrywa z konkurencją - wynika z danych Nielsen Audience Measurement dla Media2.pl.

http://media2.pl/media/75866-you-can-da ... idzow.html
adik1148
Bywalec
Bywalec

Adrian ;P
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: Adrian ;P »

11 czerwca druga odsłona Po Prostu Bitwy! :D
Adrian ;P
Fan Forum
Fan Forum

Wiadomo już, że tym razem zmierzą się ze sobą tancerze z You Can Dance kontra tancerze z Tańca z gwiazdami :D
adik1148
Bywalec
Bywalec

Michał miał kontuzję i odpada z YCD , w jego miejsce wchodzi wyeliminowany już Sebastian ( wraca do gry ) :)
Adrian ;P
Fan Forum
Fan Forum

Według mnie to będzie najsłabszy finał YCD. Moimi faworytami byli zdecydowanie Michał, Sebastian i Masza. O ile Paulinę w finale da się pzreboleć, to Dominik zupełnie mi tam nie pasuje...
maxxx
Fanatyk :)
Fanatyk :)

Post autor: maxxx »

Fajnie, że Dominik wygrał- od początku na niego stawiałem. Miłe zaskoczenie, że nie tylko ja. 8)
Joanna Kryńska -magical journalist Tvn24 !
ODPOWIEDZ