Joanna Kryńska

Dyskusje na temat dziennikarzy, prowadzących i całego zespołu kanałów Grupy TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

epsztajnek
Fanatyk :)

Re: Joanna Kryńska

Post autor: epsztajnek »

incognito pisze:Jeżeliby przyjąć kodeksowe normy czasu pracy...to piątek, sobota, niedziela w pracy :spiewa:
Na razie się sprawdza :brawa: Zapominamy o tych dwóch dniach przerwy :lol2: Zwłaszcza z powodu dzisiejszej prezencji Pani Redaktor :aniol:
Jacek-t
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Jacek-t »

epsztajnek pisze:Zapominamy o tych dwóch dniach przerwy :lol2: Zwłaszcza z powodu dzisiejszej prezencji Pani Redaktor :aniol:
Joasia w całej okazałości :jupi: :brawa: .

Obrazek
Obrazek
Obrazek
incognito
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: incognito »

Pytanie do "seniorów":
Prowadziła już kiedyś "Podsumowanie tygodnia"? czy to debiut? (otworzyłbym może z tej okazji jakiś dobry rocznik wina :)
nouze pisze:Będzie jeszcze jeden serwis w DDTVN? Chętnie obejrzę Asię po raz pierwszy w HD.
Czy HD też daje się nagrać?
Jeśli tak, czekamy na caps w wysokiej rozdzielczości :tanczy:
piotrek888
Fan Forum
Fan Forum
Kontakt:

Post autor: piotrek888 »

Prowadziła. I to nie raz. Dziś debiutowała w serwisach dla DDTVN.
Jacek-t
Stały bywalec
Stały bywalec

piotrek888 pisze:Prowadziła. I to nie raz. Dziś debiutowała w serwisach dla DDTVN.
W DDTVN to też nie debiut, co najwyżej powrót po bardzo długiej nieobecności. Była tam już w 2007 roku (patrz strona 222 niniejszego forum).
nouze
Fan Forum
Fan Forum

Post autor: nouze »

incognito pisze:Czy HD też daje się nagrać? Jeśli tak, czekamy na caps w wysokiej rozdzielczości :tanczy:
Jeśli to było do mnie, to ja też czekam. Ode mnie nie ma szans, chyba że Twoim sposobem:)
incognito
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: incognito »

nouze pisze:
incognito pisze:Czy HD też daje się nagrać? Jeśli tak, czekamy na caps w wysokiej rozdzielczości :tanczy:
Jeśli to było do mnie, to ja też czekam. Ode mnie nie ma szans, chyba że Twoim sposobem:)
Jestem za tym, abyś spróbował (choć, żeby było widać róznicę, musiałaby być to chyba cyfrowa lustrzanka :hmm:
nouze
Fan Forum
Fan Forum

Mam telefon 2mpx, nada się?:) Nic lepszego niż to na próbę nie wycisnę, to już lepiej będzie wyglądać jak ktoś ze zwykłego TVN SD zrobi shoty.

Obrazek
nouze
Fan Forum
Fan Forum

Tak wracając do ujęć pięknych kobiet...
Obrazek
Obrazek
epsztajnek

Cholerka :<
Olałem sprawę :mhm: Myślałem , że zaraz po PzP będzie od razu ten zapowiadany reportaż
nouze
Fan Forum
Fan Forum

Jeszcze 2 z fotelika, bo chyba warto (a nie mogę wyedytować tamtego posta). Profesor wie gdzie patrzeć.
Obrazek
Obrazek
Jacek-t
Stały bywalec
Stały bywalec

epsztajnek pisze:Cholerka :<
Olałem sprawę :mhm: Myślałem , że zaraz po PzP będzie od razu ten zapowiadany reportaż
Widocznie nie oglądasz tych reportaży bo ja pamiętałem, że ostatnio zawsze były poprzedzane rozmowami wprowadzającymi. Nagranie rozmowy poniżej:

http://rapidshare.com/files/436322551/Rozmowa_01.mpg

Była jeszcze i druga rozmowa, po reportażu, z udziałem autora scenariusza kinowego filmu "Czarny czwartek" (to ten gostek co tak z telebimu zezuje na Joasię na zdjęciu powyżej :lol2: ).
epsztajnek

Wielkie dzięki :buzi:
Jacek-t pisze:Widocznie nie oglądasz tych reportaży
Te w soboty po PzP to z reguły rozszerzenie jednego z tygodniowych tematów z PzP.
A temat Grudnia 1970 znam już tak dobrze, że sobie dzisiejszy reportaż darowałem.
No prawda. Kiedyś obejrzałem reportaż K.Kowalskiej o powodzianach i rzeczywiście była rozmowa przed ekranem. Zapomniałem o tym. :hmm:
Była jeszcze i druga rozmowa, po reportażu,
Na tę drugą się załapałem ( dzięki temu forum :D )
maxxx

Post autor: maxxx »

Ja tak mocno przypóźniony, nie ze swojej woli oczywiście :nie: :lol2: Dla mnie te dwa dni wolnego były jasnym zwiastunem weekendowych szaleństw Joanny :aniol: Niestety została mi z racji braku czasu nagrywarka, której dziękuje 8)
Dzięki czemu przed momentem żaden fragment mi nie umknął :tanczy: Nawet nie wiedziałem, że te weekendowe wydania to taka fajna sprawa. Przyznam się, że w weekend Tvn24 traktuje z góry i nawet nie za bardzo orientuje się w meandrach ramówkowych. A okazuje się, że Joasi jest więcej niż w tygodniowych wydaniach. I to w różnych wcieleniach i ujęciach :tanczy: Dziś to już przeszła samą siebie, co widać na Waszych zdjęciach :shock: :tanczy: Piękna profesjonalistka!! 8)

Oczywiście absolutnie nie życze Joasi pracy w każdy weekend, ale ta opcja jak w ostatnim tygodniu + weekendy strasznie mi odpowiada, bo akurat od Pani Redaktor to ja nie chce odpoczywać :nie: :lol2:

P.S Od 13 w Podsumowaniu była taka próbka a'la "Dzień po Dniu" z notatkami w dłoni- super! :aniol:
Pani Redaktor nas ostatnio rozpieszcza :tanczy:
Joanna Kryńska -magical journalist Tvn24 !
maxxx

Post autor: maxxx »

Niech sobie tam wybiera kto chce i jaką chce Miss Polonie, nic mnie to nie obchodzi :nie:
.. ale jak ja słyszę, że tytułuje się ją "najpiekniejszą Podlasianką" ooo :grozi: , to ja STANOWCZO PROTESTUJE i zakładam forumowy nieformalny komitet obrony tej jedynej słusznej!! Pomożecie ? ;)
Joanna Kryńska -magical journalist Tvn24 !
ODPOWIEDZ