Na razie się sprawdza :brawa: Zapominamy o tych dwóch dniach przerwyincognito pisze:Jeżeliby przyjąć kodeksowe normy czasu pracy...to piątek, sobota, niedziela w pracy :spiewa:

Moderator: Łukasz
Na razie się sprawdza :brawa: Zapominamy o tych dwóch dniach przerwyincognito pisze:Jeżeliby przyjąć kodeksowe normy czasu pracy...to piątek, sobota, niedziela w pracy :spiewa:
Czy HD też daje się nagrać?nouze pisze:Będzie jeszcze jeden serwis w DDTVN? Chętnie obejrzę Asię po raz pierwszy w HD.
W DDTVN to też nie debiut, co najwyżej powrót po bardzo długiej nieobecności. Była tam już w 2007 roku (patrz strona 222 niniejszego forum).piotrek888 pisze:Prowadziła. I to nie raz. Dziś debiutowała w serwisach dla DDTVN.
Jeśli to było do mnie, to ja też czekam. Ode mnie nie ma szans, chyba że Twoim sposobem:)incognito pisze:Czy HD też daje się nagrać? Jeśli tak, czekamy na caps w wysokiej rozdzielczości :tanczy:
Jestem za tym, abyś spróbował (choć, żeby było widać róznicę, musiałaby być to chyba cyfrowa lustrzanka :hmm:nouze pisze:Jeśli to było do mnie, to ja też czekam. Ode mnie nie ma szans, chyba że Twoim sposobem:)incognito pisze:Czy HD też daje się nagrać? Jeśli tak, czekamy na caps w wysokiej rozdzielczości :tanczy:
Widocznie nie oglądasz tych reportaży bo ja pamiętałem, że ostatnio zawsze były poprzedzane rozmowami wprowadzającymi. Nagranie rozmowy poniżej:epsztajnek pisze:Cholerka :<
Olałem sprawę :mhm: Myślałem , że zaraz po PzP będzie od razu ten zapowiadany reportaż
Te w soboty po PzP to z reguły rozszerzenie jednego z tygodniowych tematów z PzP.Jacek-t pisze:Widocznie nie oglądasz tych reportaży
Na tę drugą się załapałem ( dzięki temu forumByła jeszcze i druga rozmowa, po reportażu,
Użytkownicy przeglądający to forum: Amazon [Bot] i 13 gości