[TVN] X FACTOR
Moderator: Łukasz
Re: X FACTOR
Czołówka, jak czołówka, "Britain's Got Talent" (jak i Polska wersja) ma zdecydowanie lepszą. Co do programu - nie będę aż takim hurra - optymistą, prasa donosi o prawdopodobnym jury - Piotr Metz i kompletnie nieznany mi Przemysław Nieużyła (podobno autor "sukcesu" Gosi Andrzejewicz...) - czyli cienizna. Licze na udział Majki Sablewskiej, może ona coś fajnego wniesie.
Liczą się tylko Fakty.
Kto Przemysław Nieużyła :mhm:czerk pisze:Czołówka, jak czołówka, "Britain's Got Talent" (jak i Polska wersja) ma zdecydowanie lepszą. Co do programu - nie będę aż takim hurra - optymistą, prasa donosi o prawdopodobnym jury - Piotr Metz i kompletnie nieznany mi Przemysław Nieużyła (podobno autor "sukcesu" Gosi Andrzejewicz...) - czyli cienizna. Licze na udział Majki Sablewskiej, może ona coś fajnego wniesie.
Jednak największą ciekawostką jest właśnie ten drugi - Przemek Nieużyła. Ukończył wydział prawa karnego i kryminologii na uniwersytecie w Oksfordzie. Pracował przy angielskiej wersji "X Factor". Współpracował z takimi gwiazdami, jak Geri Halliwell (38 l.) z zespołu Spice Girls, Sharon Osbourne (58 l.), Cliff Richard (70 l.), Kathleen Turner (56 l.) oraz Alicia Keys (29 l.). W Polsce znany był szerzej jako menedżer Gosi Andrzejewicz (26 l.).
http://www.se.pl/rozrywka/plotki/to-oni ... 63928.html
chyba jaja sobie robią jak ktoś taki będzie w jury oby nie :grozi:
Mój wymarzony skład to: Piotr Metz, Kuba Wojewódzki i jakaś ciekawa kobieta (Urbańska, Sablewska) 

Nie bójmy sie o Jury TVN dobrze obsadziło jury Mam Talent .No może Gosia nie jest najlepsza,ale przynajmniej mozna sie posmiac z jej min;]
A na stronie X-Factor nadal niepoprawiona liczba castingów
Nie wiem dlaczego w ogóle zmieniano pierwszą poprawną wersję.
Na serwerze pozostał jeszcze nawet stary plik - http://xfactor.tvn.pl/_d/zaslepka.jpg

Na serwerze pozostał jeszcze nawet stary plik - http://xfactor.tvn.pl/_d/zaslepka.jpg
Justyna Steczkowska w "The X Factor"?
"Bardzo dużo będzie się działo... Przede wszystkim wyjeżdżamy w trasę z naszym najnowszym projektem '15'. Zastanawiam się jeszcze, czy wziąć udział w nowym show Dwójki i mam jeszcze coś bardzo dużego do zrobienia z inną telewizją... Poza tym wychodzi płyta z piosenkami z Kabaretu Starszych Panów, którą nagrałam z Maćkiem Maleńczukiem. Do tego jeszcze koncerty w Polsce, ale i w Rosji. Także czeka mnie bardzo pracowity rok" - powiedziała Steczkowska.
http://muzyka.interia.pl/wiadomosci/pop ... 1572015,44
Może Justyna będzie w jury
"Bardzo dużo będzie się działo... Przede wszystkim wyjeżdżamy w trasę z naszym najnowszym projektem '15'. Zastanawiam się jeszcze, czy wziąć udział w nowym show Dwójki i mam jeszcze coś bardzo dużego do zrobienia z inną telewizją... Poza tym wychodzi płyta z piosenkami z Kabaretu Starszych Panów, którą nagrałam z Maćkiem Maleńczukiem. Do tego jeszcze koncerty w Polsce, ale i w Rosji. Także czeka mnie bardzo pracowity rok" - powiedziała Steczkowska.
http://muzyka.interia.pl/wiadomosci/pop ... 1572015,44
Może Justyna będzie w jury

Kilka dni temu w ddtvn była Ewa Wojciechowska - redaktor naczelna plejady, która jak co poniedziałek komentowała co się dzieje w showbiznesie zdradziła trochę. Powiedziała, że wie ' z bardzo dobrego źródła', że propozycję dostała Maja Sablewska i Kuba Wojewódzki do zasiadania w jury. Oprócz tego mówi, że prawdopodobnie w jury zobaczymy dwóch panów i jedną panią. No kto jak kto, ale redaktor naczelna TVNowskiego portalu chyba wie co mówi 
Czyli Wojewódzki, Sablewska, Metz? To moje typy

-
- Bywalec
Nieużyła , Metz i... Sablewska?? Nie wiem, nie wiem. Zamiast tego pierwszego - Wojewódzki, pliss! Poza tym, chce 4 osoby w jury :/lukis pisze:Kilka dni temu w ddtvn była Ewa Wojciechowska - redaktor naczelna plejady, która jak co poniedziałek komentowała co się dzieje w showbiznesie zdradziła trochę. Powiedziała, że wie ' z bardzo dobrego źródła', że propozycję dostała Maja Sablewska i Kuba Wojewódzki do zasiadania w jury. Oprócz tego mówi, że prawdopodobnie w jury zobaczymy dwóch panów i jedną panią. No kto jak kto, ale redaktor naczelna TVNowskiego portalu chyba wie co mówi
tvn - latem programowo najgorsza!
Majka Sablewska chce Wojewódzkiego w jury "X Factor"
http://www.se.pl/rozrywka/plotki/majka- ... 64404.html
(...) - Ta dwójka to już niemal pewniaki, ich wspólny udział jest wręcz warunkiem powodzenia rokowań - mówi osoba związana z produkcją. - Ani jedno, ani drugie nie wyobraża sobie, aby było inaczej. Daje to gwarancję prawdziwego ostrego show.
Kuba ma teraz dużo wolnego czasu i przyjęcie fotela jurora byłoby dla niego naturalnym posunięciem. Wszak swoją karierę zaczynał w "Idolu", programie, który był produkowany przez tę samą firmę. Z jej zarządem łączą go też bliskie relacje koleżeńskie.
Natomiast jeśli chodzi o Majkę...
- Ona ma napięty kalendarz i jej udział będzie też zależał od tego, jakie warunki przedstawi jej stacja. Na pewno praca jurora nie może w jej przypadku kolidować z życiem zawodowym jej podopiecznych - zdradza pracownik stacji.
Nie mam pojęcia jak (o ile w ogóle) Maja będzie chciała pogodzić dwie "prace". Po wybraniu mentorów przez 8-9 tygodni trzeba ciągle poświęcać czas swoim podopiecznym.
http://www.se.pl/rozrywka/plotki/majka- ... 64404.html
(...) - Ta dwójka to już niemal pewniaki, ich wspólny udział jest wręcz warunkiem powodzenia rokowań - mówi osoba związana z produkcją. - Ani jedno, ani drugie nie wyobraża sobie, aby było inaczej. Daje to gwarancję prawdziwego ostrego show.
Kuba ma teraz dużo wolnego czasu i przyjęcie fotela jurora byłoby dla niego naturalnym posunięciem. Wszak swoją karierę zaczynał w "Idolu", programie, który był produkowany przez tę samą firmę. Z jej zarządem łączą go też bliskie relacje koleżeńskie.
Natomiast jeśli chodzi o Majkę...
- Ona ma napięty kalendarz i jej udział będzie też zależał od tego, jakie warunki przedstawi jej stacja. Na pewno praca jurora nie może w jej przypadku kolidować z życiem zawodowym jej podopiecznych - zdradza pracownik stacji.
Nie mam pojęcia jak (o ile w ogóle) Maja będzie chciała pogodzić dwie "prace". Po wybraniu mentorów przez 8-9 tygodni trzeba ciągle poświęcać czas swoim podopiecznym.
hmmm a ciekawe kto poprowadzi program? hmmm
-
- Bywalec
Obstawiam Prokopa, lub kogo zupełnie nowego (podobnie jak Kazadi)...lukis pisze:hmmm a ciekawe kto poprowadzi program? hmmm
Tomek Lubert na swoim FB napisał, że 'oficjalnie może potwierdzić, że jest członkiem jury nowego programu muzycznego'
mam nadzieję, że chodzi o jakiś szit w Vivie
x:

Kuba pisze:Tomek Lubert na swoim FB napisał, że 'oficjalnie może potwierdzić, że jest członkiem jury nowego programu muzycznego'mam nadzieję, że chodzi o jakiś szit w Vivie
x:
plejada.pl pisze:Nieoficjalnie dowiedzieliśmy się, że Tomek nie zasiądzie z jury TVN-owskiego show.
Hmmmm, więc gdzie? Na myśl przychodzi nam tylko Polsat. Czy nasze przypuszczenia się sprawdzą? Myślimy, że w przeciągu kilku dni poznamy odpowiedź.
Pewno w Idolu (o ile ma być na wiosnę) na plotku czy innym takim badziewiu napisali że Polsat bardzo chce Dodę w jury IdolaKuba pisze:Tomek Lubert na swoim FB napisał, że 'oficjalnie może potwierdzić, że jest członkiem jury nowego programu muzycznego'mam nadzieję, że chodzi o jakiś szit w Vivie
x:

-
- Bywalec
Na pewno chodzi o Idola. Polsat go wypromował więc pewno chłopczyna chce się odwdzięczyćKuba pisze:Tomek Lubert na swoim FB napisał, że 'oficjalnie może potwierdzić, że jest członkiem jury nowego programu muzycznego'mam nadzieję, że chodzi o jakiś szit w Vivie
x: