Ja mam "Recorder", ale używam TVN HD+1 bo czasami mam obejrzeć "Fakty", jadę do domu a tu korek...
Programu nie nagrywam, bo wiem że wrócę (przynajmniej tak mi się wydaje) na czas.
Powtórek "Faktów" nie ma.
Aż tu nagle na kanale piątym... TVN HD+1!!!
Biały "Nbox" nie nagrywa, ale zdecydowana większość "Nkowiczów" ma jednak "rekordery" (stare lub nowe) i jeśli tylko nie zapomną mogą nagrać sobie "Fakty" (ja nagrywam pogodę po "Faktach", kiedy prezentuje ją "Cegiełka" ), a jeśli chodzi o "Cyfrę+", a tym bardziej "Cyfrowy Polsat" tunery z dyskiem ma mniejszość abonentów, więc dla nich "TVN+1" (nawet nie "HD", a tylko w "16:9" ) byłby DUŻO bardziej przydatny.
Gratulacje,gratulacje!!! Od jakiegoś czasu twierdzę,że jesteście super telewizją,macie świetne programy-także nowe,świetne seriale-Majka,świetne show-Kuba Wojewódzki,Szymon Majewski,no i świetne informacje-Fakty!!Brawko i jeszcze raz brawko!Szkoda tylko,że tak trudno się do Was dostać do pracy,ale tak chyba jest w większości wielkich firm! :stop: Mam nadzieję,że kiedyś to się zmieni-nie mówię tutaj o castingach!Jeszcze raz wszystkiego naj i sto lat następnych Wam życzę!!!!!! :brawa:
Sorry,jeszcze raz sorry,ale dopiero teraz zauważyłam,że jest taki wątek,myślałam,że jeszcze go nie stworzyliście,bo w końcu 13 lat TVN- u nie są codziennie!!Sorry,jeszcze raz! x:
Bardzo się cieszę, że TVN założył oficjalny kanał na YT, możemy tam oglądać zwiastuny programów czy też występy np. z "Mam Talent" (w końcu nie będą kasowane - do tej pory pojedyncze występy pojawiały się na kanale "Plejadapl").