Joanna Kryńska

Dyskusje na temat dziennikarzy, prowadzących i całego zespołu kanałów Grupy TVN Warner Bros. Discovery.

Moderator: Łukasz

Jacek-t
Stały bywalec
Stały bywalec

Re: Joanna Kryńska

Post autor: Jacek-t »

Jednak wygląda na to, że Joasia dzisiaj w Dniu na Żywo. A na jutro Kuźniar zapowiedział Joasię w Poranku.
maxxx
Fanatyk :)

Post autor: maxxx »

Jacek-t pisze:Jednak wygląda na to, że Joasia dzisiaj w Dniu na Żywo. A na jutro Kuźniar zapowiedział Joasię w Poranku.
Kuźniar to tylko byle coś o Joasi powiedzieć, wręcz tak to powiedział, że myslałem, że o pełnej godzinie już będzie :lol2:
częstsza obecność w porankach to chyba to czego fani Joasi życzyli sobie najbardziej (jeśli nie liczyć jakiegoś naprawdę własnego autorskiego programu). Mam tylko nadzieję, że będą się trafiały wspólne dyżury z Marcinem Żebrowskim, które ostatnio wypadały bardzo ciekawie.
Cóż tu więcej napisać, niechaj tak się stanie :D
Naprawdę się ciesze, ciekawe czy będzie jakiś w miare stały grafik poranny :mhm:
Joanna Kryńska -magical journalist Tvn24 !
epsztajnek

Post autor: epsztajnek »

Należy tylko jeszcze sobie życzyć, aby z powodu częstszych wizyt Joanny w Poranku, nie wybuchła wojna między fanami Joanny a Katarzyny :devil:
maxxx

Należy tylko jeszcze sobie życzyć, aby z powodu częstszych wizyt Joanny w Poranku, nie wybuchła wojna między fanami Joanny a Katarzyny :devil:
Może nie będzie źle, jedni beda wtedy spać :lol2: Żartuje, żadnych konfliktów :nie:

Się człowiek nawet w Dniu na żywo różnych ciekawostek dowie. :spiewa: Na przykład to, że Joasia ma trochę starych pieniędzy w domu. "Dostałam od dziadka" 8) :lol2:
incognito
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

Post autor: incognito »

Nie no, pospałem chwile dłużej, a wątek wywrócony do góry tak, jakbym był zahibernowany przez tydzień :rozglada:
maxxx pisze:O tak, zima zaczęła się bardzo ciekawie, można powiedzieć "zaskoczyła drogowców" :lol2:
Rzeczywiście czuję się, jak ten drogowiec :red:
Do tego jeszcze ten news, że nie wiem od czego zacząć :mhm:
maxxx pisze:Najbardziej to Ci współczuje tej chińszczyzny sprzed kilkudziesięciu stron :stop:
Ale zbiór fotorelacji na pewno wynagrodzi cały trud-gwarantuje ;)
Dziś zaczynam.. Prócz fotek, szukał będę przede wszystkim nagrań, co przybliżą mi trochę tamtą atmosferę. Jeśli plików na serwerach już nie znajdę, będę zwracał się w wątku do "seniorów" o powtórne umieszczenie - "ku pamięci" - dla nowicjuszy i kolejnych pokoleń wielbicieli ...i ich dzieci :tanczy:
A chciałbym "przelecieć" jeszcze kiedyś Anitę Werner (eee... znaczy się wątek Jej) :roll: może w drugiej połowie przyszłego roku.
epsztajnek pisze:Pani Redaktor już od dłuższego czasu marnowała swój talent w tym, obniżającym coraz bardziej loty programie.
Oj, jak mądrze mówi :) Dżoana urodziła się do wyższych celów!! a nie do stania na baczność, czytania i okręcania się co program w lewo, bo ktoś wymyślił że tak będzie fajnie :grozi:
epsztajnek pisze:trzeba się będzie mieć na baczności, żeby z roboty nie wyrzucili ;)
To zabarykadujemy się w pomieszczeniach ITI, jak kiedyś pielęgniarki u Premiera czy G.Janowski w Min.Rolnictwa i wywalczymy swoje. Czy żądalibyśmy tak dużo? :lol2:
maxxx pisze:dalsza część tekstu mnie uspokoiła niczym jakieś ziółka uspokajające :lol2:
Osobiście polecam zestaw Joanna w DnŻ + ziółka = odbiór jak Joanna w HD+3D 8)
nouze pisze:Wszystko fajnie, ale to chyba jakiś rodzaj degradacji Joanny. Przychodzi jakiś bubek i zabiera jej program, spychając do serwisowania.
Skoro to ma być Cebula (a dla mnie to naprawdę "bubek" :tanczy: to nie ma co roztrząsać.
Program jeszcze przed jego przyjściem, nadawał się bardziej na tytuł "Uwaga II - ostateczne starcie".
Jacek-t pisze:No chyba, że nowy prowadzący wymyśli nowe hasło dla programu :roll: .
Niech sobie nawet będzie "Cebula bliżej ludzi, Cebula bliżej ludzkich spraw" :) (On, jak mało kto nadaje się do "prania brudów" w świetle kamer, może będzie z niego kiedyś taki "mały" Marcin Wrona.
Jacek-t pisze:częstsza obecność w porankach to chyba to czego fani Joasi życzyli sobie najbardziej (jeśli nie liczyć jakiegoś naprawdę własnego autorskiego programu).
Tak przyszło mi do głowy, koniec roku - czas podsumowań, ale też kreślenia planów i celów na przyszłość.
Może - w związku ze zmianą - warto byłoby ogłosić konkurs na "Autorski program dla Joanny Kryńskiej" :?:
Propozycje:
a) techniczne: tytuł, czas trwania i termin emisji ("wciśnięty" w ramówkę w godz... lub zamiast..., powtórki), wygląd studia (3D czy stałe), inne... (np. grafika napisów, z gośćmi czy nie? stół, krzesła - dla fanatyków ;)
b) programowe: charakter programu (lekki i przyjemny, misyjny a może talk-show?), zakres tematyczny (polityczny, społeczny a może lifestylowy), do kogo adresowany, inne... (oglądalność)
Jeśli konkurs, to propozycje całościowe (a i b) do drugiego tygodnia stycznia (jak wypracowania), 3,4 tydzień głosowanie, 1 luty finał.
Jeśli zabawa, luźne pomysły do wybranej kategorii/podkategorii, i po przejściu "żywiołu" program sam się narodzi :)
Nie mówię od razu, że ma to być "Świat według Joanny" (kulinarny, pierożki, te sprawy) a J.Pałasiński na bezrobociu,
ale pobawić się można.
Vivat Joanna :!: Vivat profesores :!:
ziom
Zbanowany
Zbanowany

Post autor: ziom »

Ryszard Cebula zastąpi Joanne Kryńską w programie programie "Prosto z Polski" już w styczniu Blondyna poprowadzi serwisy w PORANKU I DNIU
TVN - programowo najlepsza
TVN24 - cała prawda całą dobę
incognito
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

ziom pisze:Ryszard Cebula zastąpi Joanne Kryńską w programie programie "Prosto z Polski" już w styczniu Blondyna poprowadzi serwisy w PORANKU I DNIU
Dzięki za info.
Jacek-t
Stały bywalec
Stały bywalec

epsztajnek pisze:Należy tylko jeszcze sobie życzyć, aby z powodu częstszych wizyt Joanny w Poranku, nie wybuchła wojna między fanami Joanny a Katarzyny :devil:
No właśnie tak sobie myślę, że skoro liczba Poranków jest stała a Joasia ma się w nich pojawiać częściej niż do tej pory, to oznacza że:

a) pozostałe Panie występujące dotąd w Porankach będą się pojawiać rzadziej, albo
b) któraś z pań przestanie się pojawiać w ogóle.

No cóż, pożyjemy, zobaczymy.
epsztajnek

Post autor: epsztajnek »

Najfajniej by było, gdyby Katarzyna przejęła od Kuźniara prowadzenie Poranka.
Kaśka z Pyrlandii , Aśka ze Śledzikowa, panie dogryzałyby sobie , że aż miło :lol2:
maxxx

Opcje a) i b) są bardzo prawdopodobne. Ale spokojnie, dajmy się najpierw Joannie spokojnie zainstalować w Poranku :spiewa:
No i poza tym jest nadzieja, że polubie przedszóstowe wstawanie :D
epsztajnek pisze:Najfajniej by było, gdyby Katarzyna przejęła od Kuźniara prowadzenie Poranka.
W sumie to tvn24 wyłącznie kobiecych Poranków do tej pory unika niczym ognia.
Polsat News jest przykładem, że da się.
Ale dobra, już tak nie narzekajmy :plus:
Jacek-t
Stały bywalec
Stały bywalec

"Joanna Kryńska wróci do czytania serwisów informacyjnych w TVN24" - to rzeczywiście brzmi jak degradacja...tylko, że szumne "prowadzenie" magazynu Prosto z Polski też spokojnie można inaczej nazwać czytaniem zapowiedzi do materiałów reporterów. To w Poranku i DnŻ można chociaż podyskutować z współprowadzącym lub z gośćmi.
maxxx

Ja to w ogóle proponuje poczekać jak to wszystko będzie wyglądać, lepiej dmuchać na zimne.
Wole z dystansem, wiem, że to trudne w tym przypadku, poczekac jak to wszystko się ułoży:rozglada:
Jakoś tak zawsze mi się lampka ostrzegawcza świeci w przypadku takich zmian, ale to może ja mam taki charakter :lol2:
incognito
Czasem tu wpada
Czasem tu wpada

maxxx pisze:Na zachęte jedna z min, która zrobiła tu niemałą furore:
Obrazek
Ha! Dotarłem do miejsca (str. 346, 1.01.08) gdzie to zdjęcie pod nazwą "Asia-bobasek" dzielnie walczyło w konkursie na najlepsze ujęcie, ale zdecydowanie wygrało zdjęcie "Joanna - pracująca"
Obrazek
Zasłużenie :)
P.S. Retoryką Vipnews bym się póki co nie przejmował, poczekał na styczeń, i wtedy najpierw porównał częstotliwość występów na wizji Joanny z resztą , a potem wyciągał wnioski. No i nie wiemy jak ostatecznie wyglądać będzie nowa ramówka (jak się rozłożą akcenty).
Jacek-t
Stały bywalec
Stały bywalec

Kuźniar na początek Poranka dostrzegł dekolt na plecach Joasi :roll: :red:

Obrazek

A to mina Joasi na wieść o tym, że pewien Anglik postanowił się ożenić ze swoją Bożonarodzeniową choinką :shock:

Obrazek
Obrazek
Obrazek

To ostatnie ujęcie przypomina troszkę Joasię - bobaska :D .

Wiemy już też, że Joasi nie będzie w studio w święta, bo powiedziała Kuźniarowi, że pracuje jeszcze jutro i po pracy jedzie do domu.
ODPOWIEDZ