Jesienna Rewolucja w Faktach
Moderator: Łukasz
-
- Czasem tu wpada
Re: Jesienna Rewolucja w Faktach
Nie przeczytałem bardzo uważnie wszystkich tematów z tego wątku, ale wydaje mi się, że nikt nie wspomniał tu o najbardziej istotnej w tym wszystkim kwestii. Otóż największą zmianą będzie to, że obraz z nowego studia "Faktów" będzie nadawany w HD, zatem widzowie TVN HD i TVN HD +1 ujrzą Kamila Durczoka w wysokiej rozdzielczości. Zmiany w studiu TVN 24 również dotyczą tego samego, czyli przystosowania do nadawania obrazu w jakości HD. Materiały i wejścia "z terenu" pewnie nadal będą w dotychczasowej jakości, ale to kwestia czasu.
A było co dziś na koniec "Faktów" o ewentualnych zmianach/nowościach?
A było co dziś na koniec "Faktów" o ewentualnych zmianach/nowościach?
Usłyszałem tylko, że jutro Kamil Durczok, ale o zmianach nie (byłem akurat w łazience :? ).
bo takich zmian jutro nie będzie.
Moim zdaniem będą.
TVN - programowo najlepsza
TVN24 - cała prawda całą dobę
TVN24 - cała prawda całą dobę
Wytrzymajmy jeszcze te 22 godziny. Wszystko okaże się jutro. Bardzo chciałbym wreszcie zobaczyć te od dawna oczekiwane i zapowiadane zmiany ale jestem trochę sceptycznie nastawiony co do ich jutrzejszej premiery. Raczej by coś dzisiaj powiedział Piotr na koniec Faktów... Zresztą zobaczymy jutro.
-
- Czasem tu wpada
Jeszcze jedno. Wcześniej o zmianach informowały nieoficjalnie jedynie portale poświęcone tematyce medialnej, jakiś czas temu ktoś z Biura Prasowego TVN wypowiadał się, że "Fakty" w nowej odsłonie pojawią się w zimowej ramóce TVN. Serwis tvnfakty.pl cytował tą wypowiedź. Nie widzę powodu, by BP TVN miało wprowadzać ludzi w błąd.
a od kiedy zima to tylko 3 stycznia ? zimowa ramówka będzie trwać aż do marca i jak by się nowe Fakty z badziewnego virtuala pojawiły w ostatni dzień w lutym to to również będzie w zimowej ramówce. 

A dzisiaj w tvn24 podczas Poranku Jarek Kuźniar napomknął, że nie wie jak długo jeszcze w tej scenografii będzie poranek, a potem mrugnął okiem (było to w czasie pogody, stał razem z Zubilewiczem, który nie pochwycił niestety tematu).
Jarek więc chyba już wytrzymać nie może i kusi go żeby coś zdradzić.

Jarek więc chyba już wytrzymać nie może i kusi go żeby coś zdradzić.

Coś kombinują :tanczy:
tylko co? :mhm:
tylko co? :mhm:
Jeszcze raz ja
Tak mi do głowy właśnie przyszło jak oni nie daj Boże, odpukać w niemalowane chcą Poranek do wirtualnego studia przenieść
Kuźniar zawsze się baaardzo ekscytuje jak ma łączenie z jakimś reporterem w wirtualnym studiu.
P.S. Trochę mi temat zszedł z Faktów. Przepraszam
Tak mi do głowy właśnie przyszło jak oni nie daj Boże, odpukać w niemalowane chcą Poranek do wirtualnego studia przenieść

Kuźniar zawsze się baaardzo ekscytuje jak ma łączenie z jakimś reporterem w wirtualnym studiu.
P.S. Trochę mi temat zszedł z Faktów. Przepraszam
-
- Czasem tu wpada
Pisze o tym nawet portal tvnfakty.pl, że miał na myśli scenografię "Poranka". A o ile dobrze pamiętam "Fakty" w nowej odsłonie miały się wiązać także z jakąś niespodzianką w Internecie. Tym czasem cisza.tgal pisze:A dzisiaj w tvn24 podczas Poranku Jarek Kuźniar napomknął, że nie wie jak długo jeszcze w tej scenografii będzie poranek, a potem mrugnął okiem
a ja Wam mówię i wspomnicie moje słowa .... nie będzie żadnej zmiany dzisiaj.
A ja was tylko proszę by po tej 19 nie było jednej wielkiej jatki jednych na drugich...
A ja was tylko proszę by po tej 19 nie było jednej wielkiej jatki jednych na drugich...