Joanna Kryńska
Moderator: Łukasz
Re: Joanna Kryńska
Hejka wszystkich jestem tu nowa więc,napisze tak że Pan Ryszard Cebula myśli że jak wejdzie miejsce Joasi z PzP to więcej osób będzie oglądać i wstanie się najlepszy pogram który on poprowadzi,według mnie to ona była i jest najlepsza wprowadzeniu PzP ponieważ dawała siebie wszystko 

Nigdy nie zdarzyło mi się oglądać "Uwagi" w TVN więc tego Cebulę widziałem i słyszałem po raz pierwszy dzisiaj w Poranku. Odniosłem wrażenie, że to wyjątkowy bufon: "Przez 8 lat prowadziłem najlepszy program interwencyjny w TV. A teraz PzP stanie się jeszcze bardziej najlepszym programem interwencyjnym w TV" - w tym duchu gadał. Życzę powodzenia, choć ze skruchą przyznaję, że bez Joasi to jak dla mnie PzP mogłoby równie dobrze zniknąć z anteny :nie:.
http://www.tvn24.pl/-1,1688069,0,1,rysz ... omosc.htmlnouze pisze:Ten Cebula powiedział w poranku że przyszedł do PzP bo myśli że może stać się on najlepszym programem interwencyjnym. Że niby dzięki niemu. Pięknie! A Porada wtórował mu tylko mówiąć że teraz to wszyscy już przed nim drżą. Czyli Joanna po prostu za słaba była według niego i szefostwa.
Zgadzam się z tobą tej kwestii:(Jacek-t pisze:Nigdy nie zdarzyło mi się oglądać "Uwagi" w TVN więc tego Cebulę widziałem i słyszałem po raz pierwszy dzisiaj w Poranku. Odniosłem wrażenie, że to wyjątkowy bufon: "Przez 8 lat prowadziłem najlepszy program interwencyjny w TV. A teraz PzP stanie się jeszcze bardziej najlepszym programem interwencyjnym w TV" - w tym duchu gadał. Życzę powodzenia, choć ze skruchą przyznaję, że bez Joasi to jak dla mnie PzP mogłoby równie dobrze zniknąć z anteny :nie:.
Wpadł ten Cebula na scene tam jak terminator siejąc postrach złym ludziom tego świata.
Jak na razie z tych szumnych zmian to widzę likwidację mówniczki i zaczepne komentarze
Ale dalej nie zamierzam tego obserwować. Only Krynia
:brawa:
Troszkę pewnie to potrwa żeby sobie teraz dżingiel porankowy utożsamić w pamięci z Joasią, na podobę tego prostozpolskiego.
Aha, mam wielką nadzieję, że Asia będzie również w piątki :aniol:
Czekam(y)!

Jak na razie z tych szumnych zmian to widzę likwidację mówniczki i zaczepne komentarze

Troszkę pewnie to potrwa żeby sobie teraz dżingiel porankowy utożsamić w pamięci z Joasią, na podobę tego prostozpolskiego.
Aha, mam wielką nadzieję, że Asia będzie również w piątki :aniol:
Czekam(y)!
Joanna Kryńska -magical journalist Tvn24 !
Joaśka prowadziła "PzP" z wdziękiem i spokojem. Widać że poruszały ją te historie, ale na Boga, nie robiła z tego takiego show jak pan Cebula...
Liczą się tylko Fakty.
Dziś jest taka moda kto głośniej, kto bardziej kontrowersyjnie.
W sumie chyba po raz pierwszy się cieszę, że już Asia w tym nie będzie uczestniczyć. :stop:
W sumie chyba po raz pierwszy się cieszę, że już Asia w tym nie będzie uczestniczyć. :stop:
I tak oto nadeszła wiekopomna chwila!
Tyle czekałem na odejście z PZP, że aż nie wierzę. :tanczy: A o tym, że Aśka będzie teraz w Poranku i to z Marcinem dowiedziałem się dopiero wczoraj wieczorem. :spiewa: Normalnie jakby kamień z serca spadł.
Chociaż w piątki to i tak raczej nie pooglądam.

Oj tam, oj tam. Ważne, że Joannę udało się uwolnić z PZP, a teraz to już niech się dzieje z tym programem co chce. :aniol: Chociaż na pewno Joanna zawsze będzie już miała respekt do PZP. Nie wiem jak wypadł Cebula, bo nie oglądałem, ale trzeba przyznać, że jest w środowisku dosyć ceniony. Może się program jeszcze bardziej rozwinie, chociaż nie będzie się to raczej działo na moich oczach.czerk pisze:show jak pan Cebula...

U mnie ta nadzieja graniczy z pewnością.maxxx pisze:Aha, mam wielką nadzieję, że Asia będzie również w piątki

Jestem tego samego zdania:)czerk pisze:Joaśka prowadziła "PzP" z wdziękiem i spokojem. Widać że poruszały ją te historie, ale na Boga, nie robiła z tego takiego show jak pan Cebula...
Ponieważ jest to 10000 post w tym wątku, pomyślałem że powinien być wyjątkowy.
Jako, że jakiś czas temu postanowiłem publicznie, że przebrnę przez cały ten wątek, chciałbym powiedzieć że w dużej mierze mi się to udało.
W "dużej mierze" - bo przed próbą sądziłem, że obejrzę każdą stronę. Jednak uczciwie powiem, nie zdawałem sobie sprawy jak ogromny jest to zapis.
Toteż ok. 50 str. taktyki "krok po kroku", przerzuciłem się na krok "co 3 strony". (co i tak było sporym wyzwaniem dla mojego łącza internetowego, szczególnie gdy musiał pobierać 12 pełnowymiarowych capsów @epsztajnka w jednym poście
a taki przypadek miał miejsce np. 16 sty 2008
)
Ale moim zdaniem, udało mi się choć na chwilę cofnąć w czasie i zobaczyć jak ten wątek ewoluował, jakich wydarzeń, emocji, uczuć był świadkiem (były nawet niezłe wiersze
czy ciekawa historia o wymianie mejlowej z Joanną w celu przeprowadzenia wywiadu)
i jakich miał bohaterów (czyt. userów). Trudno jest w tym miejscu nie oprzeć się wrażeniu, że gdyby nie takie osoby jak: maxxx, epsztajnek, Camilo, Jacek-t (aktywni do dziś, nie wiem czy liczyliście, ale Wasza czwórka to około 5700 postów
) czy (nieaktywni) adam, arczi, wątek ten miałby dziś jakieś 1500 postów (poziom Lelum Polelum Kingi Rusin)
Przeglądając wątek, zgrałem sobie co ciekawsze capsy, fotki, oryginalne (photoshopowe) i mniej oryginalne, ale ukazujące urodę Joanny na przestrzeni ostatnich lat i pozwolę sobie je tutaj umieść, z myślą o nowych fanach / uczestnikach wątku (takich jak ja), którzy nie mają czasu na przewracanie tych 667 stron, a chcieliby zobaczyć choć cząstkę tego co kryje ten wątek.

ps. Miałbym ogromną prośbę do starszych stażem osób: ponieważ marzy mi się zobaczyć Joannę sprzed kilku lat w jakimś kawałku video, a te najstarsze linki już nic nie zawierają..
Czy mógłby ktoś być tak dobry i zamieścić coś z lat 05 / 06? (łączenie live, reportaż i serwis) :rydzyk:

Jako, że jakiś czas temu postanowiłem publicznie, że przebrnę przez cały ten wątek, chciałbym powiedzieć że w dużej mierze mi się to udało.
W "dużej mierze" - bo przed próbą sądziłem, że obejrzę każdą stronę. Jednak uczciwie powiem, nie zdawałem sobie sprawy jak ogromny jest to zapis.

Toteż ok. 50 str. taktyki "krok po kroku", przerzuciłem się na krok "co 3 strony". (co i tak było sporym wyzwaniem dla mojego łącza internetowego, szczególnie gdy musiał pobierać 12 pełnowymiarowych capsów @epsztajnka w jednym poście

Ale moim zdaniem, udało mi się choć na chwilę cofnąć w czasie i zobaczyć jak ten wątek ewoluował, jakich wydarzeń, emocji, uczuć był świadkiem (były nawet niezłe wiersze

i jakich miał bohaterów (czyt. userów). Trudno jest w tym miejscu nie oprzeć się wrażeniu, że gdyby nie takie osoby jak: maxxx, epsztajnek, Camilo, Jacek-t (aktywni do dziś, nie wiem czy liczyliście, ale Wasza czwórka to około 5700 postów

Przeglądając wątek, zgrałem sobie co ciekawsze capsy, fotki, oryginalne (photoshopowe) i mniej oryginalne, ale ukazujące urodę Joanny na przestrzeni ostatnich lat i pozwolę sobie je tutaj umieść, z myślą o nowych fanach / uczestnikach wątku (takich jak ja), którzy nie mają czasu na przewracanie tych 667 stron, a chcieliby zobaczyć choć cząstkę tego co kryje ten wątek.

ps. Miałbym ogromną prośbę do starszych stażem osób: ponieważ marzy mi się zobaczyć Joannę sprzed kilku lat w jakimś kawałku video, a te najstarsze linki już nic nie zawierają..
Czy mógłby ktoś być tak dobry i zamieścić coś z lat 05 / 06? (łączenie live, reportaż i serwis) :rydzyk:
Skoro już mnie wywołano :rozglada: to napiszę 10000 odpowiedz :tanczy: Czytuję oczywiście wszystkie posty ale Joasię na żywo to nie często mam okazję oglądać - więc nie mam co pisać :nie:
''Starych i nowych '' fanów tego wątku pozdrawiam

-
- Fanatyk :)
Ło matko
On żyje , huraaaaa :jupi: 

Nie chciałem tego 10000 posta zajmować, więc teraz napiszę że ta ostatnia fotka co wrzucił incognito, ze świątecznej (ale nie pamiętam których świąt dokładnie) zajawki. To był właśnie ten moment, w którym po raz pierwszy tak "na poważnie" zwróciłem uwagę na Joasię. Ten makijaż zwłaszcza przykuł moją uwagę wtedy, i to że jakby inną stroną stała niż zwykle, ciągle siedziałem i czekałem na tę reklamówkę aż jeszcze raz pokażą:)
Joanna prowadziła kiedyś popołudniowe Fakty w TVN?
TVN - programowo najlepsza
TVN24 - cała prawda całą dobę
TVN24 - cała prawda całą dobę
Wielkanoc 2008 :aniol: Jako dowód kawałeczek bazi w prawym dolnym rogu, choć wiem, że trudno ją dostrzec przy czarującym pięknie Pani Redaktor na pierwszym planie. :aniol:nouze pisze:ale nie pamiętam których świąt dokładnie
Nie, ale u nas w wątku wszystko jest możliweziom pisze:Joanna prowadziła kiedyś popołudniowe Fakty w TVN?

Nie no, nie może być, kogo ja tu widzeadam pisze:Czytuję oczywiście wszystkie posty ale Joasię na żywo to nie często mam okazję oglądać - więc nie mam co pisać

Oj tam nie masz okazji, poświęć się, budzik na 7 rano w weekend, nie takie wyrzeczenia wymaga fanowanie Joasi.

10 000 postów, wow

W ogóle to miejsce jest dla mnie kultowe, taka trwała nić z maxxxem sprzed ponad czterech lat a dzisiejszym.
Tak wtrącając, to nigdy nie miałem/mam w zwyczaju udzielać się na forach internetowych. Ale wtedy jedyny raz złamałem swoją żelazna zasadę i przez Pania Redaktor Joanne Kryńską i Was zasady diabli wzięli. :hmm:

Zarejestrowałem się jakoś dwa,trzy dni po tym jak pierwszy raz zobaczyłem Asie w tv, przy zdawało się nudnym zappingowaniu(modne słówko :spiewa: ). To był po prostu megazachwyt