Jesienna Rewolucja w Faktach
Moderator: Łukasz
-
- Czasem tu wpada
Re: Jesienna Rewolucja w Faktach
A była emitowana zapowiedź dzisiejszych "Faktów" w przerwie "Detektywów"?
Rzeczywiście, zwłaszcza że stare.
Ja tylko mam nadzieję, że @ziom nie będzie się już zbytnio wypowiadał na tym forum na temat jakichkolwiek zmian 

-
- Bywalec
Na prawde - fenomenalne. Te trójkąty różowe troche za małe, mogliby za Durczokiem dać większe, a nie takie...
Poza tym ta podobizna Durczoka za nim ze zbyt dużym brzuchem wdg. mnie
Ale ogolnie to tak srednio. Durczok powiedzial zaraz na poczatku ze wkrotce kolejna rewolucja, także 3mam za słowo.
Poza tym ta podobizna Durczoka za nim ze zbyt dużym brzuchem wdg. mnie
Ale ogolnie to tak srednio. Durczok powiedzial zaraz na poczatku ze wkrotce kolejna rewolucja, także 3mam za słowo.
tvn - latem programowo najgorsza!
Eh... wyczekujecie zmian, które i tak uznajecie za niepotrzebne... 

Anna Kalczyńska, Anita Werner, Beata Tadla, Justyna Pochanke - czołowa czwórka 

-
- Czasem tu wpada
- Kontakt:
No cos ty, według mnie dobrze się komponowały z tymi zielonymi ostrosłupami na stole.mojpierwszyraz pisze:Na prawde - fenomenalne. Te trójkąty różowe troche za małe, mogliby za Durczokiem dać większe, a nie takie...
A tak poza tym, to coś, co zawsze chciałem powiedzieć: A NIE MÓWIŁEM?
-
- Fan Forum
- Kontakt:
Gdzie te zmiany? Tyle w tym temacie. Co teraz wymyślisz? Że nie zdąrzyli, że coś padło.... itd.?ziom pisze:Ciekawe co @piotrek888 na to wczoraj gdy podałem informacje ze nowe Fakty w poniedziałek wyśmiał mnie. Przeliczył się kolega wszechwiedzący. Tyle w tym temacie
-
- Bywalec
Boże, robisz zamieszanie. Durczok studio pomylił i tyle. Ale nowe Fakty miały być dzisiaj, naprawde...piotrek888 pisze:Gdzie te zmiany? Tyle w tym temacie. Co teraz wymyślisz? Że nie zdąrzyli, że coś padło.... itd.?ziom pisze:Ciekawe co @piotrek888 na to wczoraj gdy podałem informacje ze nowe Fakty w poniedziałek wyśmiał mnie. Przeliczył się kolega wszechwiedzący. Tyle w tym temacie
tvn - latem programowo najgorsza!
No i co ??? i kto się z kogo śmieje ?????!!!!! HAHAHAHAmatik pisze:też się z ciebie kiedyś pośmiejemya-j-p pisze:ale bede z was się smiał jak 3 stycznia będą zwykłe normalne (z prawdziwego studia) Fakty.
teraz wszystkie znaki na niebie mówią, że to będzie poniedziałek 31.01 bo zaraz będzie luty.
Potem, że 28.02 bo zaraz marzec, następnie będzie coś o marcu i tak dojdziemy do wiosennej ramówki w której i tak nic się nie zmieni to później wszystkie znaki na niebie będą wywoływać rocznicę Durczoka w Faktach ;D
I tak w kółko
Potem, że 28.02 bo zaraz marzec, następnie będzie coś o marcu i tak dojdziemy do wiosennej ramówki w której i tak nic się nie zmieni to później wszystkie znaki na niebie będą wywoływać rocznicę Durczoka w Faktach ;D
I tak w kółko

Wszystkie znaki na niebie i ziemi mówią mi, że ten user piętro wyżej jest złośliwy. :grozi:
ten user dwa piętra wyżej stwierdza fakty 

Źródło: tvnfakty.plCo z tym studiem?
W sierpniu portal tvnfakty.pl jako pierwszy podał informacje o nowym studiu “Faktów” TVN. Od tego czasu minęło już pół roku, a nowa odsłona dziennika TVN jeszcze nie zadebiutowała. Szef “Faktów” TVN, Kamil Durczok, w rozmowie z naszym serwisem potwierdza zmianę studia. A co z datą?
W rozmowie z serwisem tvnfakty.pl Kamil Durczok potwierdza zmiany w “Faktach”, jednak, jak podkreśla, ostateczna data nie została jeszcze ustalona.
Przypomnijmy. Informacje o nowej odsłonie dziennika telewizji TVN pojawiły się w sierpniu 2010 roku. Nowe, wirtualne, studio, odświeżona oprawa graficzna i dźwiękowa. To ma czekać na widzów w “Faktach”.
No dziś nowy tydzień .... wiele wskazuje na to, że nowe studio będzie 

@a-j-p po czym wysnuwasz taki wniosek?