Wiosna 2011 w TVN
Moderator: Łukasz
Re: Wiosna 2011 w TVN!
Pewnie teraz zmienią dzień emisji YCD na sobotę właśnie. Chociaż bardzo chciałbym, żeby było na odwrót: sobota - X-Factor, niedziela - YCD.
Nie. YCD rusza 2 marca co już jest potwierdzone. A 2 marca to środaThermalcake pisze:Pewnie teraz zmienią dzień emisji YCD na sobotę właśnie. Chociaż bardzo chciałbym, żeby było na odwrót: sobota - X-Factor, niedziela - YCD.

Może chcą zwiększyć oglądalność Usta Usta (która spada) i wystawić serial w sobotę?
-
- Bywalec
Według mnie:
-TVN informuje o tym, iż serial Przepis na życie wystartuje w walentynki. 14 luty wypada w poniedziałek, wiec TVN nowy serial zacznie zapewne w poniedziałki o 21:30
- Tuż po tym, o 22:30 ostatnia seria Usta Usta. Obecnie zresztą TVN o tej porze emituje ten serial więc obstawiam że jest to po pierwsze przyzwyczajenie widza do kolejnej nowej pory ,a po drugie zagrzanie miejsca na coś nowego co pojawi się jesienią 2011 o tej porze;
- we wtorek o 21:30 pojawi sie Szymona. W poniedziałki program notował 2 lub 3 (rzadko, ale zdarzało się że nawet i 1). Emitwany wówczas Tomasz Lis na TVP2 notuje najwysza ogladalność, a jak pokazało życie widzom TVN wtorkowe seriale ostatnio do gustu nie wpadają (Klub Szalonych Dziewic czy Usta Usta)
- sroda jest dniem nie do końca możliwym do oszacowania. Jeśli TVN XF bedzie emitował w soboty i niedziele, a Na Wspólnej (jak kibicuje temu pomysłowi OFICJALNY PROFIL NA FACEBOOKU) pojawi się takze w piątki to w środe pojawi się albo Wipe Out, albo You Can Dance.
- czwartek jest w podobnym zestawieniu. Pierwotnie TVN zapowiadał Prawdziwe Historie, ale do końca takiego scenariusza się spodziewać nie musimy. Jeśli XF bedzie emitowany w weekendy (2X) to w czwartek mogą zostać PH, ale mogą też wcisnac zamiast niestabilnego pasma np. WipeOut (wówczas YCD w środy)
- W piątek zapewne zostanie Super kino. Nie wiadomo czy NW się w piątek pojawi. TVN może:
- zostawić Super kino bez żadnych zmian,
- pokazać dodatkowy odcinek NW a pózniej o 20:45 SK,
- może nadać dodatkowy odcinek W11 (wtedy SK o 21:30)
- moze tez przenieść Super Kino na inny dzień tygodnia a w jego miejsce może pojawić się jakiś show (piątek do dobre miejsce w ramówce na jakiś widowiskowy program więc TVN może nie chcieć go zmarnować). Wtedy np. w czwartki zostanie PH a w piatek pojawi się Wipe Out (lub na odwót)
Sobota za pewne należeć będzie do XF. Ciekawiej zapowiada sie niedziela. Ja ok. 22 wzorem niemieckiego RTL dałbym Super Kino, a wczesniej zostawił miejsce na jakieś show (wiosną 2 część XF, a jesienią TzG - max do 22.)
Nowe show 'Cofnij zegar' zastąpi zapewne niedzielnych Ugotowanych. Mówiąc tak na marginesie, to aby po pierwsze odsieżyć a po drugie pomóc niektórym upadającym produkcjom nowe day-time uporządkowyałbym w ten sposób…
7:00 lub 8:00 - DDTVN
11:55 R Na Wspólnej lub inna powtórka z Prime - time
12:55 Granie na ekranie
13:55 Detektywi
14:55 W11
15:55 MKaS
16:55 Rozmowy w toku
17:55 Prosto w serce (o 18:25 kolejny odcinek lub nowy serial)
19:00 FaktyTVN (chciałbym bez Uwagi, ale widać po oglądalności szybko program z ramówki nie spadnie…)
20:00 Na wspólnej 1
20:45 Na wspólnej 2 lub nowy serial
21:30 - 23:30 Prime Time
23:30 - seriale zagraniczne i Nic Straconego.
W weekendy powtórki oraz parę nowych show. Program 'cofinj zegar' umieściłbym w TVN Style, choaiż ostatecznie to i w TVN może on zagościc. Wolałbym jednak Jak dobrze wyglądać nago lub Agentka do zadan specjalnych. To bardziej widowiskowe programy… Szkoda ze obecnie zabrakło ich kontynuacji mimo wysokich jak na TVN style słupków oglądalności..
Pomijając wyżej umieszczoną propozycję day-time dla TVN to ponad to zacząłbym myśleć coś nad pasmem o 13:55 (co zapewne szybko nie nastapi bowiem muszą wypromować MKaS)
Na sezon jesienny przesunąłbym nową serię Kuchennych Rewolucji (żeby nie straciły tego smaczku który na razie im towarzysz oraz miały podobny układ jak inne show TVN, oraznowy sezon (mam nadzieję) odsiwieżonych Milionerów. Ciekawiej błoby też aby DDtvn emitowany był od 8 do 11:55 czy 12-tej. Program po liftingu znacznie ciekawszy i mam nadzieje że taki pozostanie
Oczywiście wiem że taka struktura ramówki nawet dla TVN zbytnio w 1 sezon jest nieosiągalna. Ale mimo wszystko chciałem pokazać jak widzę TVN w przyszłości. To stacja z dużym potencjałem co na razie nam pokazuje i mam nadzieję że te moje drobne ale porady wkrótce się ziszczą
Pozdrawiam
-TVN informuje o tym, iż serial Przepis na życie wystartuje w walentynki. 14 luty wypada w poniedziałek, wiec TVN nowy serial zacznie zapewne w poniedziałki o 21:30
- Tuż po tym, o 22:30 ostatnia seria Usta Usta. Obecnie zresztą TVN o tej porze emituje ten serial więc obstawiam że jest to po pierwsze przyzwyczajenie widza do kolejnej nowej pory ,a po drugie zagrzanie miejsca na coś nowego co pojawi się jesienią 2011 o tej porze;
- we wtorek o 21:30 pojawi sie Szymona. W poniedziałki program notował 2 lub 3 (rzadko, ale zdarzało się że nawet i 1). Emitwany wówczas Tomasz Lis na TVP2 notuje najwysza ogladalność, a jak pokazało życie widzom TVN wtorkowe seriale ostatnio do gustu nie wpadają (Klub Szalonych Dziewic czy Usta Usta)
- sroda jest dniem nie do końca możliwym do oszacowania. Jeśli TVN XF bedzie emitował w soboty i niedziele, a Na Wspólnej (jak kibicuje temu pomysłowi OFICJALNY PROFIL NA FACEBOOKU) pojawi się takze w piątki to w środe pojawi się albo Wipe Out, albo You Can Dance.
- czwartek jest w podobnym zestawieniu. Pierwotnie TVN zapowiadał Prawdziwe Historie, ale do końca takiego scenariusza się spodziewać nie musimy. Jeśli XF bedzie emitowany w weekendy (2X) to w czwartek mogą zostać PH, ale mogą też wcisnac zamiast niestabilnego pasma np. WipeOut (wówczas YCD w środy)
- W piątek zapewne zostanie Super kino. Nie wiadomo czy NW się w piątek pojawi. TVN może:
- zostawić Super kino bez żadnych zmian,
- pokazać dodatkowy odcinek NW a pózniej o 20:45 SK,
- może nadać dodatkowy odcinek W11 (wtedy SK o 21:30)
- moze tez przenieść Super Kino na inny dzień tygodnia a w jego miejsce może pojawić się jakiś show (piątek do dobre miejsce w ramówce na jakiś widowiskowy program więc TVN może nie chcieć go zmarnować). Wtedy np. w czwartki zostanie PH a w piatek pojawi się Wipe Out (lub na odwót)
Sobota za pewne należeć będzie do XF. Ciekawiej zapowiada sie niedziela. Ja ok. 22 wzorem niemieckiego RTL dałbym Super Kino, a wczesniej zostawił miejsce na jakieś show (wiosną 2 część XF, a jesienią TzG - max do 22.)
Nowe show 'Cofnij zegar' zastąpi zapewne niedzielnych Ugotowanych. Mówiąc tak na marginesie, to aby po pierwsze odsieżyć a po drugie pomóc niektórym upadającym produkcjom nowe day-time uporządkowyałbym w ten sposób…
7:00 lub 8:00 - DDTVN
11:55 R Na Wspólnej lub inna powtórka z Prime - time
12:55 Granie na ekranie
13:55 Detektywi
14:55 W11
15:55 MKaS
16:55 Rozmowy w toku
17:55 Prosto w serce (o 18:25 kolejny odcinek lub nowy serial)
19:00 FaktyTVN (chciałbym bez Uwagi, ale widać po oglądalności szybko program z ramówki nie spadnie…)
20:00 Na wspólnej 1
20:45 Na wspólnej 2 lub nowy serial
21:30 - 23:30 Prime Time
23:30 - seriale zagraniczne i Nic Straconego.
W weekendy powtórki oraz parę nowych show. Program 'cofinj zegar' umieściłbym w TVN Style, choaiż ostatecznie to i w TVN może on zagościc. Wolałbym jednak Jak dobrze wyglądać nago lub Agentka do zadan specjalnych. To bardziej widowiskowe programy… Szkoda ze obecnie zabrakło ich kontynuacji mimo wysokich jak na TVN style słupków oglądalności..
Pomijając wyżej umieszczoną propozycję day-time dla TVN to ponad to zacząłbym myśleć coś nad pasmem o 13:55 (co zapewne szybko nie nastapi bowiem muszą wypromować MKaS)
Na sezon jesienny przesunąłbym nową serię Kuchennych Rewolucji (żeby nie straciły tego smaczku który na razie im towarzysz oraz miały podobny układ jak inne show TVN, oraznowy sezon (mam nadzieję) odsiwieżonych Milionerów. Ciekawiej błoby też aby DDtvn emitowany był od 8 do 11:55 czy 12-tej. Program po liftingu znacznie ciekawszy i mam nadzieje że taki pozostanie

Oczywiście wiem że taka struktura ramówki nawet dla TVN zbytnio w 1 sezon jest nieosiągalna. Ale mimo wszystko chciałem pokazać jak widzę TVN w przyszłości. To stacja z dużym potencjałem co na razie nam pokazuje i mam nadzieję że te moje drobne ale porady wkrótce się ziszczą
Pozdrawiam
tvn - latem programowo najgorsza!
-
- Bywalec
To nie ma sensu. Po co promować już serial, skoro wyemitowanie zostanie jego maksymalnie 8 czy 12 nowych odcinków...Thermalcake pisze:Może chcą zwiększyć oglądalność Usta Usta (która spada) i wystawić serial w sobotę?
W takim razie z wszystkich ogłoszonych programów sobota 20:00 jest najlepszym czasem na jakieś show. I mam szczerą nadzieję, że XF będą emitować właśnie w soboty, bo ni cholery mi w niedzielę nie pasuje taki program (chyba że 2x XF sob-nie jak pisałeś).
Po co gdybania skoro już wiadomo, że X factor będzie w niedziele o 20?Thermalcake pisze:W takim razie z wszystkich ogłoszonych programów sobota 20:00 jest najlepszym czasem na jakieś show. I mam szczerą nadzieję, że XF będą emitować właśnie w soboty, bo ni cholery mi w niedzielę nie pasuje taki program (chyba że 2x XF sob-nie jak pisałeś).
Tylko piszę co o tym myślę, mając nadzieję, że ktoś z TVN się opamięta i przesunie X-Factor na czas antenowy Mam Talent, bo mam złe przeczucia co do tego co już jest ogłoszone.
-
- Bywalec
Zlitował się nad nim TVN. Jak głosi plotka, na którą powołuje się Fakt, Zigi poprowadzi jeden z nowych teleturniejów stacji. To dla obu stron spotkanie po latach. W pierwszej połowie minionej dekady Chajzer prowadził emitowane w TVN programy Ananasy z mojej klasy oraz Chwilę prawdy. Potem przeszedł do Polsatu, gdzie został prowadzącym Idź na całość oraz kontrowersyjnego Momentu prawdy. Kiedy po dwóch edycjach stacja zrezygnowala z kontynuacji tego programu, Chajzer został bez pracy. Od tamtej pory wytrwale sprzedaje resztki prywatności w tabloidach i okazjonalnie zaczepia się w programach rozrywkowych w rodzaju Gwiazdy tańczą na lodzie czy Taniec z gwiazdami.
Nie wiadomo jeszcze, jaki teleturniej poprowadzi Chajzer w TVN-ie, ale spodziewamy się, że będzie to coś na jego zwykłym poziomie.
źródło- pudelek.pl
Wiem, ze źródło mało wiarygodne, ale fakt - wiosną ponoc TVN ma nadać WipeOut. Może to pan Ch. go poprowadzi?
Tylko czemu Polsat nie kontynuuaje Momentu Prawdy? - może jak w innych reality-show niekiedy brakuje chętnych aby wywlakać swoje brudy na światło dzienne? Może polacy nie są ąż tak chciwi? Sam nie wiem ;]
Nie wiadomo jeszcze, jaki teleturniej poprowadzi Chajzer w TVN-ie, ale spodziewamy się, że będzie to coś na jego zwykłym poziomie.
źródło- pudelek.pl
Wiem, ze źródło mało wiarygodne, ale fakt - wiosną ponoc TVN ma nadać WipeOut. Może to pan Ch. go poprowadzi?
Tylko czemu Polsat nie kontynuuaje Momentu Prawdy? - może jak w innych reality-show niekiedy brakuje chętnych aby wywlakać swoje brudy na światło dzienne? Może polacy nie są ąż tak chciwi? Sam nie wiem ;]
Ale Pudelek pisze bzdury. Jak zwykle nawet nie pofatygują się, żeby sprawdzić jakieś informacje przed napisaniem. Chajzer najpierw był prowadzącym Idź na całość i to przyniosło mu popularność, później przeszedł do TVN i poprowadził Ananasy z mojej klasy i Chwilę prawdy. I dopiero dwa lata temu poprowadził Moment prawdy. Z tego co pamiętam program miał się nieźle i zapowiadała się na wiosnę III edycja... TVN ma za dużo tych gwiazd... Gdyby jeszcze Ibisza Polsatowi zabrali to już Polszmat nie miałby kim się chwalić. Już teraz ławeczka gwiazd Polsatu jest 3 razy mniejsza od ławeczki gwiazd TVN. Mam dość tego Pana w TV. Skompromitował się reklamą Pusty SMS.
-
- Bywalec
Informację dalej przekazuje media2.plmojpierwszyraz pisze:Zlitował się nad nim TVN. Jak głosi plotka, na którą powołuje się Fakt, Zigi poprowadzi jeden z nowych teleturniejów stacji. To dla obu stron spotkanie po latach. W pierwszej połowie minionej dekady Chajzer prowadził emitowane w TVN programy Ananasy z mojej klasy oraz Chwilę prawdy. Potem przeszedł do Polsatu, gdzie został prowadzącym Idź na całość oraz kontrowersyjnego Momentu prawdy. Kiedy po dwóch edycjach stacja zrezygnowala z kontynuacji tego programu, Chajzer został bez pracy. Od tamtej pory wytrwale sprzedaje resztki prywatności w tabloidach i okazjonalnie zaczepia się w programach rozrywkowych w rodzaju Gwiazdy tańczą na lodzie czy Taniec z gwiazdami.
źródło- pudelek.pl
Nie wiem, ale strach się bać - Chajzer potwierdza koniec Momentu Prawdy i odejście z Polsatu. A w TVNie oprócz WipeOut ma się pojawić... X Factor. Mjejmy nadzieje ze nie, ale TVN moze obsadzić miejsce prowadzącego show własnie Chajzerem... :/
Tylko nie to !!!mojpierwszyraz pisze:Informację dalej przekazuje media2.plmojpierwszyraz pisze:Zlitował się nad nim TVN. Jak głosi plotka, na którą powołuje się Fakt, Zigi poprowadzi jeden z nowych teleturniejów stacji. To dla obu stron spotkanie po latach. W pierwszej połowie minionej dekady Chajzer prowadził emitowane w TVN programy Ananasy z mojej klasy oraz Chwilę prawdy. Potem przeszedł do Polsatu, gdzie został prowadzącym Idź na całość oraz kontrowersyjnego Momentu prawdy. Kiedy po dwóch edycjach stacja zrezygnowala z kontynuacji tego programu, Chajzer został bez pracy. Od tamtej pory wytrwale sprzedaje resztki prywatności w tabloidach i okazjonalnie zaczepia się w programach rozrywkowych w rodzaju Gwiazdy tańczą na lodzie czy Taniec z gwiazdami.
źródło- pudelek.pl
Nie wiem, ale strach się bać - Chajzer potwierdza koniec Momentu Prawdy i odejście z Polsatu. A w TVNie oprócz WipeOut ma się pojawić... X Factor. Mjejmy nadzieje ze nie, ale TVN moze obsadzić miejsce prowadzącego show własnie Chajzerem... :/
Ja też nie lubię Chajzera, nigdy nie byłam w stanie oglądać programów które prowadził, mam nadzieję, że znajdą kogoś innego.
po raz drugi nie zrobisz juz pierwszego wrazenia
-
- Bywalec
Ja Chajzera cenie, ale nie w roli PROWADZĄCEGO NIEDZIELNE MEGA WIDOWISKO X FACTOR.On jest no jakby to ujac.....Isadora pisze:Ja też nie lubię Chajzera, nigdy nie byłam w stanie oglądać programów które prowadził, mam nadzieję, że znajdą kogoś innego.
za stary??
:/
Nie no, dajcie spokój
To tak jakby wybrali Poradę na prowadzącego YCD.