Kamil Durczok
Moderator: Łukasz
-
- Początkujący
Re: Kamil Durczok
Czy mogłabym prosić pana Kamila-wiem,że czasem tu wpada o to ,żeby gościem Jego wydań Faktów po Faktach w przyszłym tygodniu był-jak Mu się uda Go zaprosić,Błaszczak Mariusz lub Ludwik Dorn,czekam na to już dość długo i zachwytem obejrzę te Fakty po Faktach!Będzie niezły ubaw! :tanczy: Dziękuję za tego tygodniowe wydanie Faktów i czekam na następne-były jak zwykle rewelacyjne i boskie! :brawa: Pozdrawiam ciepło,niech pan Kamil też ciepło się trzyma!Buziaki! 

-
- Początkujący
Pan Kamil w tym tygodniu nie planowo prowadzi Fakty,to może jednak lepiej,żeby nie prowadził ich w tym tygodniu,bo wczoraj poległ na całej linii-totalna klapa! :? Załamka,może to przepracowanie,a może ruch przedświąteczny???Nie wiem??Ale dzisiaj liczę na lepiej,bo się zdołuję do końca,a energia w tym tygodniu i miesiącu jest mi szczególnie potrzebna! :ech: Chyba się na Niego pogniewam,bo po wczorajszych Faktach zgasił nadzieję w moim sercu!
A tak było pięknie,co się stało! :ech: I jeszcze w piątek to spotkanie,nawet nie wiem gdzie w Katowicach,na którym nie będę mogła być!
Zawsze pod górkę!A może by pan Kamil tak gdzieś bliżej był na tych swoich spotkaniach,niż tylko w Katowicach!Please!
Mimo wszystko pozdrawiam ciepło i serdecznie i czeka na dziś z uśmiechem mam nadzieję! :? Do zobaczenia o 19.00!

-
- Początkujący
No,no jestem pod wrażeniem wczorajszych Faktów-nie no,żartuję! :hyh:Wczorajsze Fakty były takie sobie,lepsze widziałam w Jego wydaniu-liczę na lepsze dzisiaj! :grozi: No,ale było zdecydowanie lepiej niż we wtorek! :aniol: Taki jest pan Kamil zwykle przezabawny,a zarazem profesjonalista-co się więc dzieje teraz-spadek formy! :mhm: Takiego pana Kamila mi brakuje w Faktach,dawał kopa do działania,że ho,ho!No garnitur-owszem boski i bosko leżał na panu,krawat też do tego jakiś nowy krój,ale nie o to mi chodziło,nie o zmianę ubioru! :nie: Dlatego wciąż czekam i liczę na lepsze czasy!
A do tego wścieka mnie fakt,że jutro ma pan Kamil spotkanie rano gdzieś w Katowicach,nie wiem gdzie i do tego nie mogę iść-koszmar! :stop: Tak czekałam na chwilę rozmowy tak na luzie,i autografy do moich 2 kupionych książek"Biblia dziennikarstwa" i "Wygrać życie"i co-i nic! :ech: Mam tylko nadzieję,że może znajdzie pan chwilę na spotkanie w naszym regionie może gdzieś na wiosnę,jak mi się przewalą trochę te egzaminy w sesji zimowej na studiach!Pozdrowionka ciepłe wszystkim i panu Kamilowi i poprawy życzę!Całuski!

-
- Początkujący
Czy ktoś czytał wywiad pana Kamila po wyborach na prezydenta Katowic-Uszoka,był na stronie gazeta.pl!Po prostu super:same konkrety,nie wychwalanie się,ale przyznanie do porażki,a zarazem zdecydowanie stawiane wymagania-po ludzku!Język trochę może niecodzienny,ale to w końcu dziennikarz od lat na tej scenie! :brawa: Więcej takich Jego wywiadów-proszę,można się wiele nauczyć!Swoją drogą jak On to robi,że potrafi pisać jak rasowy dziennikarz,mówić w radiu jak rasowy dziennikarz i prowadzić Fakty jak rasowy dziennikarz! :brawa: Zawsze wydawało mi się,ze można być albo dziennikarzem w gazecie,albo w radiu,albo w telewizji,a On we wszystkim-fenomen! :brawa:
Nie czytałem...
Niestety ten pan kojarzy mi się już tylko z "upier...." stołem.
Niestety ten pan kojarzy mi się już tylko z "upier...." stołem.
-
- Początkujący
No,no te Fakty w czwartek może i były lepsze,ale tak na 65% w skali 100%!No,więc to jeszcze nie to!Czekam na lepsze czasy,chyba nie dopiero po Nowym Roku??? :mhm:
Liczę na wcześniejsze,bo mnie czeka krótko mówiąc zjazd po linie bez zabezpieczenia,a to boli jak diabli,dlatego please! :rydzyk: Nie chcę zobaczyć pewnego dnia zamiast pana Kamila jak do tej pory,nowego Durczoka jak Kajdanowicz(sztywniak,smętas,nudziarz),bo przeniosę się do Polsatowskich Wydarzeń! :grozi: Ale myślę,że to chwilowe przedświąteczne przemęczenie i minie szybko!A na ten przedświąteczny czas obowiązków,życzę panu Kamilowi:Big choinki,wędzonej szynki,wódki trzy skrzynki,na szyi malinki,za progiem bałwana i sek... do rana!A na poważnie to spokoju,dużo,dużo uśmiechu,luzu,seksabilu,sukcesów w pracy i prawdziwie rodzinnych,śląskich Świąt!Pozdrawiam żonę i syna! 

-
- Zbanowany
Hejka wszystkim piszącym na forum!
Piszę po raz pierwszy na tym forum,choć czytam tu różne wpisy od kilku miesięcy,ale jakoś nie miałam odwagi napisać!
x: Wydawało mi się,że pisanie panu Kamilowi jakichkolwiek uwag,czy to dobrych,czy złych nie ma sensu,bo On i tak pewnie tego nie czyta,a już na pewno nie stosuje się do nich!Ale zauważyłam ostatnio,że chyba rzeczywiście jest inaczej,bo pan Kamil pod wpływem uwag piszącej tu Anity wyraźnie zmienił się na lepsze-to najważniejsze,więc może to jednak ma jakiś sens!A poza tym przecież zawsze można pogadać na forum z innymi sympatykami pana Kamila!
Po pierwsze chciałam zapytać jak tam minęły Wam Święta???Mnie koszmarnie,chorowałam całe przed Świętami,a w Święta reszta mojej rodziny!Gorszych Świąt nie pamiętam!Mam,więc nadzieję,że Sylwester zapowiada się lepszy i bardziej odlotowy-a jak u Was??Wprawdzie nie idę na żaden bal,bo mnie zwyczajnie nie stać-jestem biedną dość młodą studentką prawa i administracji,a to kosztuje!Ale za to zamierzam się nieźle bawić z paczką przyjaciół na prywatce w domu! :tanczy: Myślę,że to zawsze jest cool jak się ma odpowiednich przyjaciół,a ja mam!Dlatego życzę wszystkim forumowiczom:super zabawy,super fajerwerków i małego kaca nad ranem w Nowym Roku!
A skoro to może jednak ma jakiś sens,to życzę panu Kamilowi:Zabawy szampańskiej,fantazji ułańskiej,szalonego wyskoku do Nowego 2011 Roku!Swoją drogą to uwielbiam Jego Fakty i Fakty po Faktach-jest w nich taki męski!I zgadzam się całkowicie z moją poprzedniczką Anitą co do pana Kamila,więc może ona do mnie napisze,jeśli ma ochotę-pogadam sobie!Bye do Nowego 2011 Roku! 

Twoja przedmówczyni również studiuję prawo i administrację i co więcej też lubi Pana Kamila.honey39leo pisze:jestem biedną dość młodą studentką prawa i administracji
Jak to dobrze, że Pan Kamil ma coraz więcej fanów.
Na razie wiemy, że ma przynajmniej jednego 

-
- Zbanowany
Hejka wszystkim w tym Nowym Roku!Życzę zdrówka i pogody ducha!Jak tam po Sylwestrze?Mam nadzieję,że kac nie był zbyt duży i z energią weszliście w ten Nowy Rok!
U mnie Sylwester spoko,na prywatce było super,ale niestety po prywatce w Nowym Roku dopadła mnie grypa jelitowa,chyba za dużo namieszałam w Sylwestra i tyle!A do tego wszystkiego jeszcze swoje dołożyli moi rodzice kłócąc się i awanturując-szok! :ech: Ale widzę,że nie dla wszystkich ten Nowy Rok zaczął się pomyślnie,chyba jeszcze wspomnienia po sylwestrowe niektórych dopadły min.pana Kamila,coś ostatnio zakwasza nam Fakty swoją nudnawą gadka i smętną miną!
Rurek też słabiutko!Co z Wami ludziska,Nowy Rok,nowe plany,marzenia,anie jakieś zakwasy! :stop: Panu Kamilowi to chyba brakuje pochwał od tej Anity co pisała powyżej,bo coś ostatnio ucichła,czyżby wyjechała???Wie ktoś może co się z nią dzieję????
No chyba nie przeniosła się do sympatyków Polsatu,jak pisała??? :mhm: A szkoda,myślałam,że złapiemy wspólna gadkę i nici!
No ja ewentualnie mogę jakieś komplementy podesłać panu Kamilowi,ale to nie to co Anita!Miała babka polot! :brawa: Choć opinię na pewne sprawy mamy podobne!Proszę,żeby pan Kamil się nie smucił,bo będzie dobrze.Tyle fajnych kobiet wokoło-ot choćby ja!Dobra to był-joke!
Zresztą ma pan fajnego syna i żonę,więc jest się z czego cieszyć!
A propo to powiem,że z takim facetem jak pan Kamil to i do ołtarza by można,a już na pewno ani w dzień,ani w nocy nudzić się nie można-jest słodki jak miodek!Zazdroszczę pani Mariannie!
Ale po co marzyć o czymś co jest nierealne-może,żeby sobie humor poprawić,bo wszyscy faceci dziś są do d....!Sorrki za słowo!A Ci fajni to już zajęci!Mam,więc apel:szukam fajnego,luzackiego faceta,z jajami,co nie myśli tylko o jednym,chętnego do szaleńczej wyprawy rajdowej-Paryż Dakar!Ciekawe,czy ktoś taki się w ogóle znajdzie,czy też okaże się,że jest tylko pan Kamil jak samotny biały żagiel!Jeśli ktoś widział wywiad pana Kamila dla TVN Warszawa na temat rajdu Barbórkowego,to wie o czym mówię!
Był tam luzacki,konkretny,a zarazem taki seksi,że strach!
Uwielbiam właśnie takich facetów-są boscy,oj przejechałabym się z takim na koniec świata nawet! :aniol: Pozdrówka wszystkim fanom pana Kamila,bo to zaje fajne forum!

Słyszałem, że cierpi na zaburzenia dysocjacyjne, biedulkahoney39leo pisze:Wie ktoś może co się z nią dzieję????

Życzę Jej powrotu do zdrowia!
-
- Zbanowany
No nareszcie zakwasy pana Kamila ustąpiły ,był taki jak kiedyś,czyli-słodki misiaczek,którego chce się przytulić do piersi!Raduje to mnie i przypuszczam,że i Anitę też,gdziekolwiek jest!?Możesz już wracać Anita z tego oglądania Polsatu,bo pan Kamil znowu prowadzi Fakty cool! :tanczy: Co to za fantastyczny facet,nie dziwi,że ma tyle fanów!A kobiety pewnie na Jego widok szaleją!Sama nie wiem co bym zrobiła jakbym Go zobaczyłam???! :mhm: To narka i buzi,buzi! 

widzialem ostatnio niezbyt czyste stoly w jednej z edycji faktow
zyczliwy
zyczliwy
-
- Zbanowany
No ciekawe,gdzieś koleś widział ten brudny stół w Faktach,chyba nie były prowadzone przez szefa! :nie: Ja choć mam dobry wzrok i widzę rzeczy,których inni nie widzą jakoś nie zauważyłam!? :mhm: A poza tym wyszukałam na stronie nieoficjalnej,że do końca nie wiadomo kiedy ruszą Fakty z nowym studiem,tak powiedział sam pan Kamil,że data nie jest ustalona.Pewnie jak zwykle sprawa kasy,jest problemem!
A tak do pana Kamila to ostatnio jest jak skowronek ranny,uśmiechnięty,zadowolony,dowcipny,ciekawe kto lub co Go tak podbudowuje do działania???? :mhm: Anita przecież nie pisze ostatnio ani słowa,chyba się obraziła na pana Kamila,choć nie wiem jak można się gniewać na takiego słodziak jak pan Kamil,toż to ciacho w najlepszym wydaniu!
Ale świetnie ,że jest taki,bo Fakty są rewelacyjne i najlepsze! :tanczy: Oby taki pozostał w przyszłym tygodniu w Faktach-mam nadzieję!Bo potem ferie,wiadomo czas odpocząć,niech inni popracują!Widzę,że nikt się nie odzywa na moją ofertę,chyba jest tak jak myślę,nie znajdę nikogo tak fajowego i luzackiego,a zarazem z jajem jak pan Kamil! :? :stop: No to pozostanie mi dołączyć się do niego jak jeszcze kiedyś pojedzie na ten rajd,jeśli zechce mnie zabrać ze sobą-taką jajcarę z dobrym serduchem,może trochę zwariowaną,ale za to z głową pełną pomysłów!
Jego decyzja!Ja cały czas śledzę ten rajd w telewizji i wiadomościach,wiem,że Hołowczyc wczoraj był na 6-stej pozycji,nieźle! :brawa: No to pa luzaki i życzę dobrego humoru na ten weekend!U mnie gorzej,bo mam zajęcia i egzaminy dwa na raz-kurczę,ale jakoś dam radę!Trzymajcie kciuki!PA 

Kamil Durczok w dzisiejszych Faktach po południu opowiadał o zmaganiach z nowotworem. Dziś odszedł Krzysztof Kolberger. Kamil znał gp osobiście.
TVN - programowo najlepsza
TVN24 - cała prawda całą dobę
TVN24 - cała prawda całą dobę