[TVN] Wipeout - Wymiatacze
Moderator: Łukasz
[TVN] Wipeout - Wymiatacze
http://www.tvn.pl/grupatvn/advertising/121/news
''Już w lutym na antenie TVN program, który magnetyzuje widzów na całym świecie. „Wymiatacze” – polska wersja hitu „Wipeout”.
Nietypowy program typu teleturniej reality zrealizowany w Argentynie, pełen zaskakujących wyzwań i konkurencji, w których rywalizują ze sobą 4 drużyny – każda z innego kraju. Zawodnicy muszą udowodnić swoją sprawność fizyczną i zwinność pokonując przeróżne, często bardzo dziwne i zaskakujące tory przeszkód. Obok polskiej drużyny w teleturnieju walczyć będą drużyny: ukraińska, białoruska oraz słowacko – czeska. Każda drużyna składa się z 18 zawodników. Program składa się z 10 odcinków i został wyprodukowany już w 22 krajach, i co najważniejsze, wszędzie okazał się hitem. Nadszedł czas na polską edycję! Śmieszny do bólu, ekstremalny tor przeszkód. Upadki, poślizgi i kąpiele błotne, które gwarantują widzom rewelacyjną rozrywkę.''
Wszystko wskauzje więc na to, że więszkość produkcji wystartuje w lutym. Obstawiam, że to ten program poprowadzi Chajzer.
''Już w lutym na antenie TVN program, który magnetyzuje widzów na całym świecie. „Wymiatacze” – polska wersja hitu „Wipeout”.
Nietypowy program typu teleturniej reality zrealizowany w Argentynie, pełen zaskakujących wyzwań i konkurencji, w których rywalizują ze sobą 4 drużyny – każda z innego kraju. Zawodnicy muszą udowodnić swoją sprawność fizyczną i zwinność pokonując przeróżne, często bardzo dziwne i zaskakujące tory przeszkód. Obok polskiej drużyny w teleturnieju walczyć będą drużyny: ukraińska, białoruska oraz słowacko – czeska. Każda drużyna składa się z 18 zawodników. Program składa się z 10 odcinków i został wyprodukowany już w 22 krajach, i co najważniejsze, wszędzie okazał się hitem. Nadszedł czas na polską edycję! Śmieszny do bólu, ekstremalny tor przeszkód. Upadki, poślizgi i kąpiele błotne, które gwarantują widzom rewelacyjną rozrywkę.''
Wszystko wskauzje więc na to, że więszkość produkcji wystartuje w lutym. Obstawiam, że to ten program poprowadzi Chajzer.
-
- Początkujący
- Kontakt:
Re: Wipeout - Wymiatacze
Super! czekałem na informacje co będzie z tym show
Wygląda na to że wiosenna ramówka TVN-u zmiecie konkurencję :brawa:
Słynne Wipeout lub jak kto woli Takeshi's Castle wreszcie w Polsce.
http://www.youtube.com/watch?v=0zpijWy-O-s

Słynne Wipeout lub jak kto woli Takeshi's Castle wreszcie w Polsce.

http://www.youtube.com/watch?v=0zpijWy-O-s
Obstawiam, że będzie w soboty o 20.00. Oj oby nie Chajzer! oby nie!
Czy to kolejny program z udziałem gwiazd?
Ja też nie chcę Chajzera 

po raz drugi nie zrobisz juz pierwszego wrazenia
Wygląda na to, że wiosna faktycznie zacznie się w lutym.
Też nie chcę Chajzera w tym programie. Myślę, że pasowałby Irek Bieleninik, ale jaka była decyzja stacji - pewnie dowiemy się niedługo.

Też nie chcę Chajzera w tym programie. Myślę, że pasowałby Irek Bieleninik, ale jaka była decyzja stacji - pewnie dowiemy się niedługo.
-
- Bywalec
Ciekawe tylko jak z XF? Może też od lutego? Wątpie aby finał chcieli wyemitowac w czerwcu. PnŻ prawdopodbnie również startuje w lutym (początkowo mowiono o 14 lutym)...
tvn - latem programowo najgorsza!
Finał XF planowany jest na czerwiec.mojpierwszyraz pisze:Ciekawe tylko jak z XF? Może też od lutego? Wątpie aby finał chcieli wyemitowac w czerwcu. PnŻ prawdopodbnie również startuje w lutym (początkowo mowiono o 14 lutym)...
Wymiataczy na pewno poprowadzi Zygmunt Chajzer
źródło: media2.pl

-
- Bywalec
Wśród prowadzących polskiej wersji programu wymieniany jest Zygmunt Chajzer.matik pisze:Wymiataczy na pewno poprowadzi Zygmunt Chajzer![]()
źródło. media2.pl
Zapewne tak będzie, jednak potwierdzone to to jeszcze nie jest...
Ale prowadzących jest chyba dwóch czy trzech? Tak widziałem w zagranicznych edycjach.
żródło: Wirtualnemedia.plKonkurencje w polskiej odsłonie będą na bieżąco komentowane przez dwóch dziennikarzy radiowych: Tomasza Zimocha (Polskie Radio) i Krzysztofa „Jankesa” Jankowskiego (Radio Eska). Zawodnikom będzie zaś towarzyszyć reporterka „Dzień Dobry TVN” - Katarzyna Olubińska.
Program „Wipeout – Wymiatacze” zadebiutuje na antenie TVN 13 lutego br. i będzie nadawany w niedziele o godzinie 18.00.
Czy w niedziele o 18.00 nie są nadawani Milionerzy? Błąd w newsie czy zmiana pory emisji/rezygnacja z programu?
-
- Bywalec
Zapewne odświeżenie formatu i przeciągniecię go do ramówki jesiennej jak z TzG; TMZM i MT!. A wiosną WipeOut, YCD, XFr_r16 pisze:Czy w niedziele o 18.00 nie są nadawani Milionerzy? Błąd w newsie czy zmiana pory emisji/rezygnacja z programu?
Mam nadzieję , że będzie kręcone w HD tak jak Milionerzy i ostro promowane , tak jak X FACTOR , Przepis na życie czy Prosto w serce 

-
- Bywalec
Tak, z tego co wiem WipeOut będzie towarzyszyc intensywna promocja...adik1148 pisze:Mam nadzieję , że będzie kręcone w HD tak jak Milionerzy i ostro promowane , tak jak X FACTOR , Przepis na życie czy Prosto w serce