TAK! Dokładnie tak @inco, a myślałem że tylko ja to w niej widzę. Tylko ja preferuję lateksowe wdziankaincognito pisze:Doskonale prezentowała by się z pejczem w dłoni i w oficerkach Ach.. te marzenia..

Moderator: Łukasz
TAK! Dokładnie tak @inco, a myślałem że tylko ja to w niej widzę. Tylko ja preferuję lateksowe wdziankaincognito pisze:Doskonale prezentowała by się z pejczem w dłoni i w oficerkach Ach.. te marzenia..
Może Ania w tym wypadku sie zlituje i zrobi wyjątek. Różowe pluszowe kajdanki będą chyba w sam raz :>epsztajnek pisze:Ale żeby tak z pejczem :mhm: Dla mnie za mocne :nie:
Może znalazłby się chętny, co by chciał o to Annę zapytać, poprzez Jej profil http://nk.pl/#profile/7432339nouze pisze:założę się że Ania ma tego typu ubranka w swojej szafie.
Fajnie by było, gdybyś nam jeszcze powiedział która to Anna :mhm: Na dwóch zdjęciach można ją łatwo rozpoznać, ale na tym ktore zamieściłeś pojęcia nie mam która to Lisowaincognito pisze:Jako 16-latka też miała czarne włoski i było dobrze.. :spiewa:
No Panowie, starczy już o tych latexach, pejczach i gumowych kaczkach :cicho: :rozglada:Można dodać, że to forum, to też "taka" Nasza-klasa, tylko że w wersji hard
A więc, droga do dysput o obcisłych, skórzanych ciuszkach szeroko otwarta.. :tanczy:winek pisze:No Panowie, starczy już o tych latexach, pejczach i gumowych kaczkach :cicho: :rozglada:
hmm..bardziej by mnie ciekawiło czy Anna ma prawo jazdy kat. A :>
Użytkownicy przeglądający to forum: Amazon [Bot] i 7 gości