Moderator: Łukasz
P.S.1 Przesłuchałem jeszcze raz i brzmiało to:Jacek-t pisze:Oj nie tylko kask :tanczy::
Pan Kalisz jeszcze nie pojawił się na wizji, a Joanna już zagaduje do niego, bo nie sposób się oprzećmaxxx pisze:A goście zdaje się tuż tuż. Szczególnie czekam na Kalisza, bo on to na bank zagada do Joasi,
Buciki za ciasne, Joanna chciała odpocząć :devil:nouze pisze:A cóż to się z tym bucikiem na koniec serwisu stało?
Myślę, że to będzie raczej domena sobót i niedziel (atmosfera tych dni nie jest tak gęsta i więcej miejsca na luźne improwizacje we dwoje).filipek24 pisze:Ciekawe czy to tylko Joanna i Marcin prowadzą podwójnie, czy też w poniedziałek Kasia i Jarosław wspólnie będą rozpytywać gości itp.
A pomyśleć że tak, jak dziś może być już zawsze :tanczy:filipek24 pisze:Jak dla mnie, to to był jeden z najlepszych poranków
Kto się zgadza ?
No Joasia to już pomału staje się główną adresatką mejli od widzów. Ale naprawdę nie ma w tym ani cienia przesady, że przy Poranku z Joasią wstaje się jakoś niezwykle bezboleśnie mimo soboty, czyli dnia zwykle wolnego od pracy.Jacek-t pisze:A Joasia wyjaśnia, że buciki ma trochę za ciasne i chciała sobie troszkę odpocząć
Jafilipek24 pisze:Kto się zgadza ?
A ja śniadania nie zjadłem. :hmm: A tak w ogóle to uświadomiłem sobie, że jak by się kiedyś zdarzyła niemożność oglądania Poranka, poprostu coś wypadło, to już odtworzenie z powtórki to nie będzie takie 30-minutowe hop-siup.epsztajnek pisze:Tylko, cholera, na zaplanowane zakupy nie poszedłem![]()
No, z tego co wiem to nie. A wiedze czerpie wyłącznie z wsłuchiwania się w słowa Joasi.incognito pisze:Czy panna Kryńska jest posiadaczką prawka kat. A ???
Co wy z tym prawem kategorii A ?incognito pisze:ps. a propos kasku.. Cz ktoś wie:
Czy panna Kryńska jest posiadaczką prawka kat. A ???
Ach.. zobaczyć Joanna dosiadającą jakąś szybką maszynę
Dokładnie, ze sportów ekstremalnych to raczej szydełkowanie. :aniol:epsztajnek pisze:Zgadzam się z @maxxxem, że Joanna nie wygląda na miłośniczkę motocykli.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 17 gości