Z czego tak wnioskujesz ?Greg Haus pisze:Czyżby 3 jurorka miała korzenie brytyjskie?
[TVN] X FACTOR
Moderator: Łukasz
Re: X FACTOR
Z rozmowy Burzyńskiej z Iwańskim, coś mówił, że chce odejść trochę od brytyjskiego formatu, a na tu Burzyńska spytała co na to brytyjska kobieta/kobiety? Jakoś tak, nie wiem o co chodziło, ale głupio to zabrzmiało.adik1148 pisze:Z czego tak wnioskujesz ?Greg Haus pisze:Czyżby 3 jurorka miała korzenie brytyjskie?
-
- Bywalec
W jaki sposób chce odejść od formatu brytyjskiego?Greg Haus pisze:Z rozmowy Burzyńskiej z Iwańskim, coś mówił, że chce odejść trochę od brytyjskiego formatu, a na tu Burzyńska spytała co na to brytyjska kobieta/kobiety? Jakoś tak, nie wiem o co chodziło, ale głupio to zabrzmiało.adik1148 pisze:Z czego tak wnioskujesz ?Greg Haus pisze:Czyżby 3 jurorka miała korzenie brytyjskie?
tvn - latem programowo najgorsza!
Zapewne będzie bardziej "poważnie". Nie będzie tak light'ikowo. Oni tam są mega pozytywni , a nasza polska jest niestety mega poważna :/
To pewnie znaczy Elżbieta Zapendowska.
To na pewno Cheryl ColeGreg Haus pisze:Czyżby 3 jurorka miała korzenie brytyjskie?

Nie, tylko nie Zapendowska! Ona jest jakby... (z całym szacunkiem dla Niej) ciut za stara na taki program :rozglada: Tu potrzeba kogoś młodego, energicznego.peterq90 pisze:To pewnie znaczy Elżbieta Zapendowska.
Poważnie??? Z Kubą i Czesławem?!!adik1148 pisze:Zapewne będzie bardziej "poważnie". Nie będzie tak light'ikowo. Oni tam są mega pozytywni , a nasza polska jest niestety mega poważna :/
Co ten Iwański kombinuje :mhm:Greg Haus pisze:Z rozmowy Burzyńskiej z Iwańskim, coś mówił, że chce odejść trochę od brytyjskiego formatu, a na tu Burzyńska spytała co na to brytyjska kobieta/kobiety? Jakoś tak, nie wiem o co chodziło, ale głupio to zabrzmiało.adik1148 pisze:Z czego tak wnioskujesz ?Greg Haus pisze:Czyżby 3 jurorka miała korzenie brytyjskie?
-
- Bywalec
Oby to Cheryl Cole... 
No wymiennie to może być Gosia Andrzejewicz...
DD

Tylko nie ta sweet girl ! Ale Cheryl Cole byłaby po prostu idealnamojpierwszyraz pisze:Oby to Cheryl Cole...
DD

-
- Bywalec
No dobra no...adik1148 pisze:Tylko nie ta sweet girl ! Ale Cheryl Cole byłaby po prostu idealnamojpierwszyraz pisze:Oby to Cheryl Cole...
DD
Candy Girl może już być.. Zbyt wybredny jesteś

Żadnych debiutantek ! To musi być jakaś gwiazda lub menadżerka taka jak Maja Sablewskamojpierwszyraz pisze:No dobra no...adik1148 pisze:Tylko nie ta sweet girl ! Ale Cheryl Cole byłaby po prostu idealnamojpierwszyraz pisze:Oby to Cheryl Cole...
DD
Candy Girl może już być.. Zbyt wybredny jesteś

-
- Bywalec
Ja sobie tak tylko żartje przecie !adik1148 pisze:
Żadnych debiutantek ! To musi być jakaś gwiazda lub menadżerka taka jak Maja Sablewska

-
- Początkujący
- Kontakt:
Ale tu juz spekulacje lecąmojpierwszyraz pisze:Oby to Cheryl Cole...

Jak już tak dyskutujemy o Cheryl to okazuje się, że nie będzie jej w jury, bo jest za mało znana w USA + jej akcent.
http://dziendobrytvn.plejada.pl/24,4272 ... l#autoplay
tu się pojawiają te brytyjskie kobiety, które mają nie pozwolić w zmianach - na serio nie wiem o co chodzi
tu się pojawiają te brytyjskie kobiety, które mają nie pozwolić w zmianach - na serio nie wiem o co chodzi

Własnie znalazłem go na facebook. Dla mnie jest świetny a jeszcze do niego nie dzwonili:(
http://www.youtube.com/watch?v=_8i9m7fls1k
http://www.youtube.com/watch?v=_8i9m7fls1k