Frazes pisze:A według mnie program byłby popularniejszy, gdyby zrezygnowano z odcinków "z taśmy" (z "castingów", "precastingów" itp.), tylko od razu ruszono z "liveami" i głosowaniem widzów..
Bez jaj castingi są bardzo ciekawe i przede wszystkim śmieszne, bo pojawiają się tam również dziwacy którzy nie umieją śpiewać, a wydaje im się że umieją. W końcu to show rozrywkowe, więc nie może być 100% profeski i powagi. Bardzo lubiłem castingi i różnych oszołomów w brytyjskiej wersji - miny Cowella i śmiech Walsha bezcenne
No ciekawe bo z tego co pamiętam ona miała zostać jurorką w Mam Talent zamiast którejś z pań. Było o tym u Kuby Wojewódzkiego, który bardzo chciał ją wkręcić do programu. Pytanie tylko co Ania ma wspólnego z muzyką? fakt że byłby to kwiatuszek w stylu Cheryl Cole, ale ta ostatnia ma powiązania z branżą muzyczną a Ania nie.
adik1148 pisze:Dzisiaj w Radiu ZET podali , że na 90% w jury zasiądzie Anna Przybylska . Czyżby Maja zrezygnowała z udziału i szukają znowu kogoś nowego ?
Nie, prosze...
Zapewne podobnie jak i w przypadku MT, panu Kubie powierzono funkcję wybrana całej obsady jury. Z Czesławem Mozilem wiem ze są znajomymi i siebie cenią, a jeśli news ten byłby prawdziwy to wiele bym się nie zdziwił. Wolałbym jednak w jury Maję, którą bądź co bądź jest profesjonalistką.
To akurat mimo wszystko najmniejszy problem; ciekawią mnie bardziej występy gwiazd live oraz 'goście' w judges houses.