[TVN] Ugotowani
Moderator: Łukasz
-
- Bywalec
[TVN] Ugotowani
, Ruszają reklamy do nowego kulinarnego programu. Widzialem rtylko reklamę, nawet nie podano nazwy show. Chodzi mniej więcej o to że trzeba zadzwonic pod podany numer a ekipa TVNu przyjedzie do Ciebie i zobaczy co i jak gotujesz. Zadnych informacji oprócz numeru telefonu nie było. Więcej info, zapewne już niebawem...
tvn - latem programowo najgorsza!
Re: Kolejny, nowy kulinarny program w TVN!
Zapomniałem nazwy ale to chyba trochę jak "Szef kuchni w twoim domu" od Discovery.
http://www.youtube.com/watch?v=F82af12lfoc <-- Mój własny film na konkurs w YouTube - Internet For Peace (byłem operatorem). Oglądajcie i oceniajcie 

-
- Bywalec
Re: Kolejny, nowy kulinarny program w TVN!
http://media2.pl/media/67139-tvn-szykuj ... owani.html
Już wiadomo, od pażdziernika w TVN, reality -show pt. Ugotowani
PS. Prosze o zmianę wątku na "Ugotowani".
Już wiadomo, od pażdziernika w TVN, reality -show pt. Ugotowani

PS. Prosze o zmianę wątku na "Ugotowani".
Re: Ugotowani
Ugotowani będą emitowni w niedzielę o 17:00 

Właśnie oglądałem i muszę przyznać, że program podoba mi się. Nie widziałem brytyjskiej wersji więc nie mam porównania, może to i lepiej. ale pierwszy odcinek "Ugotowanych" był ok 

-
- Bywalec
Fakt, program ciekawy. Tylko że konkurencja duża (powtóka Szpilek Polsatu)...
Program został anulowanykamal pisze:Ten program chyba znikną bo przed świętami go już nie było.Mam nadzieję że nie.
Nie został anulowany. Było 10 odcinków i te 10 odcinków zostało wyemitowanych. Z tego, co się orientuję teraz będzie emisja powtórkowa w niedziele o 18:00.
-
- Bywalec
SUPRISE!!! TVN poszukuje kandydatów do 2 serii programu 'Ugotowani'
Więcej na ugotowani.tvn.pl

Więcej na ugotowani.tvn.pl

A myślałem że z tak słabymi wynikami oglądalności nie będzie tak fajnego programu. Może szykują nową porę emisji?
-
- Bywalec
Obstawiam sobote, 17:00 przed KR a Cofnij zegar w niedzielę o 17.matik pisze:A myślałem że z tak słabymi wynikami oglądalności nie będzie tak fajnego programu. Może szykują nową porę emisji?
świetny program - szkoda że ogranicza się do miast Warszawa, Łódź, może warto odwiedzić kuchnię śląską, podlaskie itd.
Ten program nie ogranicza się tylko do Łodzi i Warszawy. Niejednokrotnie już byli np. w Gdańsku, Wrocławiu, Katowicach, Krakowie. Wymieniłem tylko to co zapamiętałem.
Nawet jak są w innych miastach to celowo to podkreślają komentarzami typu "krakowski pośpiech", gdy bohater robi coś bardzo wolno albo "poznańska oszczędność" gdy na talerzu są mikroskopijne porcje