Marcin Żebrowski
Moderator: Łukasz
-
- Początkujący
Re: Marcin Żebrowski
Czasami oglądam poranki TVN-u z pana udziałem i powiem,że wolę oglądać pana niż Kuźniara!Zdecydowanie jest pan konkretniejszy i nie ma pan tego głupawego uśmieszku przyklejonego do twarzy co Kuźniar! :brawa: Pozdrawiam i życzę w tym kończącym się roku dalszych sukcesów w pracy i życiu prywatnym,dużo uśmiechu i radości! 

witam w 2011 !
Witam, potrzebowałbym filmik z SYLWESTRA Z TVN24 z godz. 1:45 około, moment odczytywania maili i mail o pozdrowieniach z Cieszyna i roku 2000. Z góry dziękuję, to dla mnie bardzo ważne, więc proszę serdecznie !
Witam, potrzebowałbym filmik z SYLWESTRA Z TVN24 z godz. 1:45 około, moment odczytywania maili i mail o pozdrowieniach z Cieszyna i roku 2000. Z góry dziękuję, to dla mnie bardzo ważne, więc proszę serdecznie !

Jedyna, nieoficjalna strona poświęcona dziennikarce TVN24 Dagmarze Kaczmarek - Szałkow
Szczegóły na http://www.dagmarakaczmarek.dbv.pl

Szczegóły na http://www.dagmarakaczmarek.dbv.pl
Witam serdecznie
Szczęśliwego Nowego Roku!
Czy ma ktoś nagranego Sylwestra w całości lub chociaż w częściach i byłby skłonny się podzielić? :rydzyk:

Szczęśliwego Nowego Roku!
Czy ma ktoś nagranego Sylwestra w całości lub chociaż w częściach i byłby skłonny się podzielić? :rydzyk:
http://www.fileserve.com/file/6XgZRvS
Wrzucam rozmowę Żebrowskiego z trzema dziewojami z top model, całkiem ładne ale jakieś takie spokojne, mogli te bliźniaczki N. zaprosić, byłby ogień. 10 minut, z modelkami, i nawet nic nie zdjęły, nie zbeszcześciły! Skandal. Ale to i tak najciekawszy punkt tego sylwestra był. Mam tylko nagrania do godz. 0.30. kwestie... techniczne, że tak powiem. Potem był tylko jakiś... krytyk filmowy(?), smęcił coś w każdym razie. Później do drugiej w nocy Marcin Ż. życzenia z kontaktu czytał. Poza modelkami nagranego mam tylko Leszczyńskiego który opowiadał cały czas jak on to lubi youtube ze znajomymi oglądać, także nuda z lekka. Na przywitanie północy kamera pokazywała miasta, więc demolka w studiu i gołe baby nawet jak były to nie pokazali. Taki pech. Były za to potem kielonki z igristojem, nawet Marcin popijał coś ze swojego, już wysyłam donos do rady etyki mediów, za tę perfidną demoralizację!
Wrzucam rozmowę Żebrowskiego z trzema dziewojami z top model, całkiem ładne ale jakieś takie spokojne, mogli te bliźniaczki N. zaprosić, byłby ogień. 10 minut, z modelkami, i nawet nic nie zdjęły, nie zbeszcześciły! Skandal. Ale to i tak najciekawszy punkt tego sylwestra był. Mam tylko nagrania do godz. 0.30. kwestie... techniczne, że tak powiem. Potem był tylko jakiś... krytyk filmowy(?), smęcił coś w każdym razie. Później do drugiej w nocy Marcin Ż. życzenia z kontaktu czytał. Poza modelkami nagranego mam tylko Leszczyńskiego który opowiadał cały czas jak on to lubi youtube ze znajomymi oglądać, także nuda z lekka. Na przywitanie północy kamera pokazywała miasta, więc demolka w studiu i gołe baby nawet jak były to nie pokazali. Taki pech. Były za to potem kielonki z igristojem, nawet Marcin popijał coś ze swojego, już wysyłam donos do rady etyki mediów, za tę perfidną demoralizację!
Dziękuję serdecznie! :tanczy:
Czy to tylko moje wrażenie, czy Marcin mówił z prędkością światła? Trochę jak króliczek duracella, ale pasowało
Ech, czemu ja tego sylwka nie widziałam na żywo...
Jeszcze raz dziękuję za fragmencik! Ma ktoś coś jeszcze? Pochwalcie się
Czy to tylko moje wrażenie, czy Marcin mówił z prędkością światła? Trochę jak króliczek duracella, ale pasowało

Ech, czemu ja tego sylwka nie widziałam na żywo...
Jeszcze raz dziękuję za fragmencik! Ma ktoś coś jeszcze? Pochwalcie się

-
- Fan Forum
- Kontakt:
To Marcin ma żone i syna?
Myślałam, że nie jest żonaty i dzieciaty 

-
- Fanatyk :)
Oj, widać, że niedokładnie śledzisz występy Marcina. W ciągu dwóch ostatnich lat, podczas wymiany zdań z Dagmarą w PiŚ , wielokrotnie podkreślał swój status rodzinny 

I coś chyba w sylwestra wspomniał 
Co do tych ciekawostek..ja jestem jego fanką!

Co do tych ciekawostek..ja jestem jego fanką!

No to pan Marcin ma przynajmniej dwie fanki
To teraz powinien się wypowiedzieć...
A co do jego statusu - to prawda, wypowiadał się o tym choćby w sylwestra i jest to nawet ujęte we fragmencie który dostałam (Dziękować bardzo jeszcze raz :tanczy: )
A co do samego p. Marcina - ma ktoś normalne zdjęcie w dobrej rozdzielczości, na którym nie robi dziwnych min i nie wygląda jakby chciał kogoś zabić? (jak na tym X-factor gdzie wycięli go z boiska...) Potrzebowałabym
Obiecuję podzielić się efektem końcowym (jak cos z tego wyjdzie) około urodzin p. Marcina
Dobrze pamiętam, że to 14 marca?

A co do jego statusu - to prawda, wypowiadał się o tym choćby w sylwestra i jest to nawet ujęte we fragmencie który dostałam (Dziękować bardzo jeszcze raz :tanczy: )
A co do samego p. Marcina - ma ktoś normalne zdjęcie w dobrej rozdzielczości, na którym nie robi dziwnych min i nie wygląda jakby chciał kogoś zabić? (jak na tym X-factor gdzie wycięli go z boiska...) Potrzebowałabym

Pan Marcin chyba chory,, widać to było w dzisiejszym poranku.
-
- Fan Forum
- Kontakt:
Widać nawet po, stojącym koło laptopa, tantum verde. Zdrowia!pixie pisze:Pan Marcin chyba chory,, widać to było w dzisiejszym poranku.
"Piękne kury... Warto, naprawdę, znaleźć sobie w życiu hobby."