[TVN] Prosto w serce
Moderator: Łukasz
Re: Prosto w serce
Nie przepadam za Muchą ale z drugiej strony żadnej innej aktorki nie wyobrazam sobie w tej roli.Jednak nie jest w stanie zagrac tego tak jak to zrobila Natalia Oreiro. 

-
- Bywalec
Serial super, jednakże BrzydUla z dotychczasowych była najlepsza. Ilekroć oglądam powtórki na TVN7, tak zawsze chętnie mogłbym obejrzeć ją jeszcze raz. Majka - fatalnie. Ale w tej sprawie już bodajże się wypowiadałem...luklis21 pisze:Nie przepadam za Muchą ale z drugiej strony żadnej innej aktorki nie wyobrazam sobie w tej roli.Jednak nie jest w stanie zagrac tego tak jak to zrobila Natalia Oreiro.
tvn - latem programowo najgorsza!
-
- Nowicjusz
Ja bardzo lubię ten serial i uważam że obsada jest fantastyczna! Ale zmartwiony jestem tym że Anna Mucha jest w ciąży i w serialu wyjedzie z po za Warszawy a w firmie zjawi się nowa asystentka gdy również wierzyć prasie Anna Mucha rzadko będzie pojawiać się w serialu a być może pojawi się w finale serialu dla mnie to głupie bo w oryginalnej wersji prezes żeni się z swoją asystentką, głupie jest to że serial był dla Anny Muchy i ona w nim grała główną rolę jest w czołówce serialu a teraz zniknie jak nigdy nic i już się więcej nie pojawi w serialu ? To głupie!
Też jestem zmartwiony tą informacją . Mam nadzieję , że po prostu będzie jej mniej , a nie zniknie :/
Też jestem zmartwiony tą informacją . Mam nadzieję , że po prostu będzie jej mniej , a nie zniknie :/
Troszeczkę dziwne byłoby gdyby główna bohaterka przestała pojawiać się w serialu. Nie wiem, gdzie to przeczytaliście, ale mogę się założyć, że to zwykłe plotki. W końcu w którym ona jest miesiącu? Wątpię, że jest w tak zaawansowanej ciąży, żeby musiała przerwać pracę, no i żeby było coś już widać.
W grudniu rodzi , a praca na planie serialu jest do listopada , więc będzie już w MEGA zaawansowanej ciązy , a u niej już teraz bardzo widać brzuszek :/
Też jestem ciekawa jak to produkcja rozwiąże :mhm: Mam tylko nadzieję, że nie będzie tak jak z Cichopek w Tancerzach :ech: Wiadomo było, że jest w ciąży i to mocna widocznej, kamera niby próbowała omijać ten jej brzuszek, ale i tak było widać, więc zrobiono z niej ...obżartucha, beznadziejne to byłoadik1148 pisze:W grudniu rodzi , a praca na planie serialu jest do listopada , więc będzie już w MEGA zaawansowanej ciązy , a u niej już teraz bardzo widać brzuszek :/

po raz drugi nie zrobisz juz pierwszego wrazenia
Ależ oczywiście, że postać Muchy będzie w ciąży
Przeczytajcie sobie oryginalny scenariusz.

Liczą się tylko Fakty.
Przed chwilą TVN wyemitował ostatni odcinek "Prosto w serce". Co ciekawe - odcinek skończył się zupełnie inaczej niż jego prapremiera wczoraj na TVN Player. W Internecie pokazali, co będzie się działo 25 lat później. Odcinek wyemitowany w telewizji tej końcówki został pozbawiony. Dlaczego?